MJSytic Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Tak už to fachá Teda aspoň myslím:myslim Když jedu víc jak 30,tak to ukazuje spotřebu. Ukazuje to i kolik ještě ujedu apočítá to i ty zbylý hodnoty. Takže předpokládám, že jsou všechny kabely napojeny správně Citovat
MJSytic Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 JJ, musím si dávat majzla Teď teprve vidím, jak je ta 406 rozežraná Citovat
OK406 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Chce to lehkou nohu;). Jinak jak píšeš, tak od 30km/h to teprve ukazuje a jeli málo benzinu, tak to neukazuje dojezd. Myslím, že v tomto příspěvku jsou zobrazeny a popsany vsechny funkce pp. A co ti ještě chybí ke spokojenoti a dokonalosti tvojí 406? Citovat
MJSytic Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: OK406 Chce to lehkou nohu;). Jinak jak píšeš, tak od 30km/h to teprve ukazuje a jeli málo benzinu, tak to neukazuje dojezd. Myslím, že v tomto příspěvku jsou zobrazeny a popsany vsechny funkce pp. A co ti ještě chybí ke spokojenoti a dokonalosti tvojí 406? JJ, funkce jsou mi jasný, jen jsem si nebyl jistý, jestli jsem vše zapojil správně. Dojezd mi to ukazovalo 35km, takže moc benzínu tam už nebylo. Když jsem natankoval, tak se to hned projevilo Ke spokojenosti? V6, klimoška a kůže [upravil dne 4.4.09 MJSytic] Citovat
čakom Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 MJSytic: taky gratuluji. když mi nefunguje dojezd bude to mit vliv na průměrnou spotřebu? [upravil dne 4.4.2009 čakom] Citovat
MJSytic Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: čakom MJSytic: taky gratuluji. Díky Jinak samo děkuju vám všem, co jste do tohoto tématu přispěli svými poznatky. Dost mi to pomohlo, abych to bez problémů zapojil Citovat
Ferry Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 tak dneska zprovozneno u Neona na jeho 406 2.016V s RJ Bosch MP 5.2 Citovat
stalmik Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: OK406 Chce to lehkou nohu;). Jinak jak píšeš, tak od 30km/h to teprve ukazuje a jeli málo benzinu, tak to neukazuje dojezd. Myslím, že v tomto příspěvku jsou zobrazeny a popsany vsechny funkce pp. A co ti ještě chybí ke spokojenoti a dokonalosti tvojí 406? JJ, funkce jsou mi jasný, jen jsem si nebyl jistý, jestli jsem vše zapojil správně. Dojezd mi to ukazovalo 35km, takže moc benzínu tam už nebylo. Když jsem natankoval, tak se to hned projevilo Ke spokojenosti? V6, klimoška a kůže [upravil dne 4.4.09 MJSytic] Heh mě by stačila kůže a V6 z klimošky mam výdycky v háji dutiny Citovat
stalmik Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Gratulace Neonovi To Čakom: Tobe nefunguje dojezd?? Vis z jakyho je to duvodu nebo nevis?? Podle me prumerna spotreba se meri dne ujetych km a pocitanim paliva kolik to aktualne zere.. Dojezd podle me na to vliv nema.. Ale nevim.. Citovat
Martas406 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Precetl jsem si cele vlekno a to ne jednou,pochopil jsem veskere zapojeni,az na jedno,a to jest palivomer,chapu to dobre,ze ten drat od plovaku se ma prerusit a napojit pres PP,nebo jen oba svedu do jednoho a napojim ho na budiky?Predem vsem dekuju,fakt jsem to hledal,ale nenasel. Citovat
Martas406 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Takze stci jen jeden? A nevis co posila za informace drat 4310,jde do budiku na prazdnou pozici v konektoru. Citovat
Martas406 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Tak jsem dnes taky rozchodil PP,timto chci podekovat vsem kteri jsem dali ruzne info o zapojeni,jen se zeptam,kdy Vam to prestane ukazovat dojezd,me dnes svitilo ocicko,ale dojezd to psalo.A druha vec,nechal jsem ten horni konektor zapojeny jak byl,a ted se mi pri zapnuti radia zapne displej a zobrazuje teplotu,koukal jsem do schematu,jediny drat spojeny s radiem je 840,takze to dela ona? Citovat
Guest servisman Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 s rádiem jsou spojeny 4 dráty V19V , 7210 , 7211 , 840 , Citovat
superjoe19 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 mal by som taku otazku, ci sa to niekomu podarilo spojazdnit na RJ SL96. Lebo mne to nejako nejde... Dakujem Citovat
tomy_verceti Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 vie mi prosim niekto povedat presne cisla pinov priamo na palubnom pc?...alebo aspon kde je pin 1 a pin 15 Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 cislovani je zleva doprava pri pohledu na konektor displeje zezadu Citovat
tomy_verceti Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 ok...myslel som si ale pre istotu som si to chcel overit... diky moc ferry ty si mi uz velakrat dost pomohol Citovat
superjoe19 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Potreboval by som poradit pri rieseni zapojenia pp do mojej 406, 1,8 benzin, rok vyroby 1999 - novy model. Mam RJ SL96, pripojil som vsetko tak ako bolo potrebne, ale na displeji sa nic nedalo prepinat, ani tie pomlcky sa mi tam nezobrazili. Ked som s tym isiel na diagnostiku k znamemu, tak ked daval povolit pp, tak mu to neslo. Robilo to nieco take, ze ked zvolil \"ano\" po ulozeni sa to prehodilo na \"nie\". Neviete, kde moze byt problem? Citovat
tomy_verceti Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 nevie nahodou niekto pod akym cislom sa daju v peugeote objednat pliesky na kontakt do zlteho konektoru ktory sa zapaja do pristrojovej dosky?...diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.