Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak už to fachá :D Teda aspoň myslím:myslim Když jedu víc jak 30,tak to ukazuje spotřebu. Ukazuje to i kolik ještě ujedu apočítá to i ty zbylý hodnoty. Takže předpokládám, že jsou všechny kabely napojeny správně :myslim

Odesláno

Chce to lehkou nohu;). Jinak jak píšeš, tak od 30km/h to teprve ukazuje a jeli málo benzinu, tak to neukazuje dojezd. Myslím, že v tomto příspěvku jsou zobrazeny a popsany vsechny funkce pp. A co ti ještě chybí ke spokojenoti a dokonalosti tvojí 406?;):mrk:)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Chce to lehkou nohu;). Jinak jak píšeš, tak od 30km/h to teprve ukazuje a jeli málo benzinu, tak to neukazuje dojezd. Myslím, že v tomto příspěvku jsou zobrazeny a popsany vsechny funkce pp. A co ti ještě chybí ke spokojenoti a dokonalosti tvojí 406?;):mrk:)

JJ, funkce jsou mi jasný, jen jsem si nebyl jistý, jestli jsem vše zapojil správně. Dojezd mi to ukazovalo 35km, takže moc benzínu tam už nebylo. Když jsem natankoval, tak se to hned projevilo ;) Ke spokojenosti? V6, klimoška a kůže :aut

[upravil dne 4.4.09 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

MJSytic: taky gratuluji.

Díky ;)

Jinak samo děkuju vám všem, co jste do tohoto tématu přispěli svými poznatky. Dost mi to pomohlo, abych to bez problémů zapojil :super

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: OK406

JJ, funkce jsou mi jasný, jen jsem si nebyl jistý, jestli jsem vše zapojil správně. Dojezd mi to ukazovalo 35km, takže moc benzínu tam už nebylo. Když jsem natankoval, tak se to hned projevilo ;) Ke spokojenosti? V6, klimoška a kůže :aut

[upravil dne 4.4.09 MJSytic]

Heh mě by stačila kůže a V6 z klimošky mam výdycky v háji dutiny :D

Odesláno

Gratulace Neonovi :super

To Čakom: Tobe nefunguje dojezd?? Vis z jakyho je to duvodu nebo nevis?? Podle me prumerna spotreba se meri dne ujetych km a pocitanim paliva kolik to aktualne zere.. Dojezd podle me na to vliv nema.. Ale nevim..

Odesláno

Precetl jsem si cele vlekno a to ne jednou,pochopil jsem veskere zapojeni,az na jedno,a to jest palivomer,chapu to dobre,ze ten drat od plovaku se ma prerusit a napojit pres PP,nebo jen oba svedu do jednoho a napojim ho na budiky?Predem vsem dekuju,fakt jsem to hledal,ale nenasel.

Odesláno

Tak jsem dnes taky rozchodil PP,timto chci podekovat vsem kteri jsem dali ruzne info o zapojeni,jen se zeptam,kdy Vam to prestane ukazovat dojezd,me dnes svitilo ocicko,ale dojezd to psalo.A druha vec,nechal jsem ten horni konektor zapojeny jak byl,a ted se mi pri zapnuti radia zapne displej a zobrazuje teplotu,koukal jsem do schematu,jediny drat spojeny s radiem je 840,takze to dela ona?

Guest servisman
Odesláno

s rádiem jsou spojeny 4 dráty V19V , 7210 , 7211 , 840 ,

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Potreboval by som poradit pri rieseni zapojenia pp do mojej 406, 1,8 benzin, rok vyroby 1999 - novy model. Mam RJ SL96, pripojil som vsetko tak ako bolo potrebne, ale na displeji sa nic nedalo prepinat, ani tie pomlcky sa mi tam nezobrazili. Ked som s tym isiel na diagnostiku k znamemu, tak ked daval povolit pp, tak mu to neslo. Robilo to nieco take, ze ked zvolil \"ano\" po ulozeni sa to prehodilo na \"nie\". Neviete, kde moze byt problem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...