Přejít na obsah

Martas406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Martas406's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Martas406

    Chyba airbagu řidiče

    To bylo první co mě napadlo,konektory pod sedačkou jsou častá závada,už jsem jich pár dělal,a ted se to stalo i u mého autí,jenže jak jsem napsal,tento případ to není,bohužel to vypadá na překlesané vedení v plochém vodiči v kroužku. Podle serviceboxu je to komplet Můj vin VF3GJRHYK95105746.Dále by mě zajímalo,jak Peugeot/Citroen rozlišují tyto podvolantové jednotky s nebo bez ESP,protože já ESP mám,a žadný snímač úhlu natočení volantu potřebný pro funkci ESP u jiných značek tam není.
  2. Ahoj,měl bych dotaz,zda někdo neřešil tento problém,diag,hlásí přerušený obvod 1. stupně airbagu řidiče,proměřil jsem tedy konektor samotného airbagu na volantu,a konektor podvolantové jednotky,a skutečně jeden s vodičů má okolo 200 ohmů,při zadání čísla vytištěného na sestavě páček mi to nic nenašlo,ale nabízí mi to jiná,tedy podle výbavy vozu,s pal PC,fc AUTO,atd,a ted k mému dotazu,dají se tedy páčky prohodit s jiným typem,nebo musím dát ty samé,co tam mám ted,popř nemáte někdo čísla ,podle kterého by se dalo zjistit co které páčky umí. [upravil dne 9.7.14 20:05 od Martas406]
  3. Martas406

    zkorodovaný zadní znak

    Cau Radku,prosim Te,resim ted podobny problem,a Tvoje reseni se mi libi,jen se chci zeptat co je to za tapetu,predem dekuju.
  4. Martas406

    Palubní počítač

    Tak jsem dnes taky rozchodil PP,timto chci podekovat vsem kteri jsem dali ruzne info o zapojeni,jen se zeptam,kdy Vam to prestane ukazovat dojezd,me dnes svitilo ocicko,ale dojezd to psalo.A druha vec,nechal jsem ten horni konektor zapojeny jak byl,a ted se mi pri zapnuti radia zapne displej a zobrazuje teplotu,koukal jsem do schematu,jediny drat spojeny s radiem je 840,takze to dela ona?
  5. Martas406

    Palubní počítač

    Takze stci jen jeden? A nevis co posila za informace drat 4310,jde do budiku na prazdnou pozici v konektoru.
  6. Martas406

    Konektor prednich dveri

    Asi ne,ja je sledoval,a konci dole pod popelnikem,a pak zase prave ve sloupku dveri.
  7. Martas406

    Palubní počítač

    Precetl jsem si cele vlekno a to ne jednou,pochopil jsem veskere zapojeni,az na jedno,a to jest palivomer,chapu to dobre,ze ten drat od plovaku se ma prerusit a napojit pres PP,nebo jen oba svedu do jednoho a napojim ho na budiky?Predem vsem dekuju,fakt jsem to hledal,ale nenasel.
  8. Martas406

    Konektor prednich dveri

    Jj,tak nejak to mam,jen mi koci draty prave v te harmonice,a nevim jak to rozhodit.
  9. Martas406

    Konektor prednich dveri

    Mam 97,dnes jsem na to znova koukal,a jako matka mi to neprijde,zadni jo,tam je velka matka,ta se povoli,a konektor se rozpoji,ale na prednich dverich je jen gumovy krk a na koncich se strka do karoserie a dveri.Je ten cervenej zobacek videt na prvni pohled,nebo se musi hledat?
  10. Martas406

    Konektor prednich dveri

    Ja to mel rozdelane i z druhe strany,a zadnou matku jsem nevidel,to jsem prave taky tak udelal,jen me zajima jak se to rozdelava,musi to prece jit nejak ven.Ty mas stejne konektory vepredu i vzadu?
  11. Martas406

    Konektor prednich dveri

    Takhle to mam jen na zadnich dverich,tam jsem to pochopill,ale u prednich je to jinak,je tam jen gumovy krk a na konci jsou pruchodky,po odkrytovani te pruchodky vidim neco jako konektor.
  12. Cau,zdravim vsechny,dnes jsem musel resit pripojeni teplotniho cidla do zrcatka,ale mam maly problem,nevite nekdo,jak se dostanu do toho konektoru co je mezi dverma a karoserii?Chci ho nejak rozebrat,ale bal jsem se vic pacit,pac nevim jak je to tam uchyceny,Predem vsem dekuju.
  13. Martas406

    Správnost zapojení

    Zapojeni je spravne,do mustku muze byt ale jen 4 ohmy,takze repra na obr. by museli mit po 2 ohmech,ale urcite se nejedna o zapojeni ktere je zakrouzkovane,to jest 2* 100W RMS do 2 ohmu.
  14. Martas406

    Správnost zapojení

    Jednak to,ale i tak by to spravne nebylo,podle toho popisi to nezvladne mustkove do 2 ohmu,to by tam meli 1* nejake waty do 2 ohmu.Maji tam jen 2*100/200 W,takze to nemuze byt v můstku.
  15. Martas406

    Správnost zapojení

    Tak to jsem si přesně myslel taky,uvadí ho prodejce na e-shopu,a dnes když jsem to začal řešit tak jsem na to narazil a myslím že by to mělo být jinak.
×
×
  • Vytvořit...