OK406 Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Držím ti palce, ať ti vše vyjde na poprvé:potlesk Citovat
Kdo Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Moc pěkné. Doufám, žes to dělal přes kopírák. No, ale raději si počkám na druhý kus, tam už budou vychytané mouchy a bude ještě hezčí. Paráda je, když můžeš tvořit s barevnými vodiči. My, co jsme odkázáni na jednu barvu to máme horší. Citovat
MJSytic Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Původně zaslal: Kdo Moc pěkné. Doufám, žes to dělal přes kopírák. No, ale raději si počkám na druhý kus, tam už budou vychytané mouchy a bude ještě hezčí. Paráda je, když můžeš tvořit s barevnými vodiči. My, co jsme odkázáni na jednu barvu to máme horší. Žádný strach. Budu to všechno kontrolovat a fotit, aby bylo dostatek materiálu. Jak pro následný návod, tak i pro případný důkazní materiál, až tvoje 406 shoří... "Za to mohl Ferry, jak udělal ten zkrat ..." "Vidíš tu fotku?" "Tady je ten záblesk" [upravil dne 6.12.07 MJSytic] Citovat
Kdo Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic ... až tvoje 406 shoří... Tak a mám nad čím dumat... Citovat
Ferry Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: MJSytic ... až tvoje 406 shoří... Tak a mám nad čím dumat... za sest let co se ve 406tkach hrabu jeste nic neshorelo, tak snad pohoda Citovat
Kdo Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Já ti věřím . U těhto datových vodičů takové nebezpečí nehrozí jako u silových. I když .....takový lehoučký obláček dýmu, např. z ŘJ by taky něpotěšil. Citovat
Ferry Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Hotovo, PPC funguje, jak budu mit chvili casu, sepisu kratky postup pro starsi modely 406 Citovat
MJSytic Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 A nechceš to nechat až po tý akci u mě v garáži? Já jen, že budu stejně fotit a udělali by jsme to pořádně a ve velkým;) Každopádně gratuluju:super [upravil dne 6.12.07 MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 6. prosinec 2007 Odesláno 6. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic A nechceš to nechat až po tý akci u mě v garáži? Já jen, že budu stejně fotit a udělali by jsme to pořádně a ve velkým;) Každopádně gratuluju:super [upravil dne 6.12.07 MJSytic] jasne, driv se k tomu stejne asi nedostanu Citovat
Kdo Odesláno 7. prosinec 2007 Odesláno 7. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Já jen, že budu stejně fotit Nebudu se muset holit, viď? Já jen, že když se holím, tak krvácím... Citovat
kamen22 Odesláno 7. prosinec 2007 Odesláno 7. prosinec 2007 Aj mne to uz fonguje, nakoniec to neni take tazke akurat ze som to robil vonku a fajne prsalo. Skusim aj nejaky navod, schemu mam uz nakreslenu staci nafotit a poslat Původně zaslal: Ferry Hotovo, PPC funguje, jak budu mit chvili casu, sepisu kratky postup pro starsi modely 406 Citovat
kamen22 Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Aj vam to robi ze po kazdom otoceni kluciku pp zobrazi vzdy dojazd v km aj ked som ho pred vypnutim motoru nechal zobrazovat trebars na okamzitu spotrebu? Alebo si pamata aj povypnuti kluca co bolo naposledy prepnute? Dik za info Citovat
Dave_k Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: kamen22 Aj vam to robi ze po kazdom otoceni kluciku pp zobrazi vzdy dojazd v km aj ked som ho pred vypnutim motoru nechal zobrazovat trebars na okamzitu spotrebu? Alebo si pamata aj povypnuti kluca co bolo naposledy prepnute? Dik za info JJ to je standard. Mně to taky tak dělá. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 jo je to po každém zapnutí se zobrazuje dojezd Citovat
OK406 Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Taky je návod + funkce palubního počítače. Myslím si, že se to každému hodí k osvěžení paměti a co a jak s pp. Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2007 Odesláno 9. prosinec 2007 tak mam prvni zkusenosti s PPC na LPG aute, ukazuje to v pohode jak aktualni tak prumernou spotrebu, ujetou vzdalenost a prumernou rychlost. Dojezdova vzdalenost se zobrazuje taky ,ale vzhledem k tomu ze palivo v benzinove nadrzi neubyva tak to nejsou relevantni udaje. Od namontovani PPC jsem ujel 250km s prumernou spotrebou 7.8l a prumernou rychlosti asi 65km/h. Pri natankovani plne nadrze LPG a vypocitani spotreby LPG mi vyslo presne o 10% vic - 8.6l LPG/100km ( vseobecne se udava ze spotreba na LPG je o tech cca 10% vetsi nez na benzin ) cili to sedi a jsem spokojen [upravil dne 9/12/07 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.