Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Moc pěkné. Doufám, žes to dělal přes kopírák. :D No, ale raději si počkám na druhý kus, tam už budou vychytané mouchy a bude ještě hezčí. Paráda je, když můžeš tvořit s barevnými vodiči. My, co jsme odkázáni na jednu barvu to máme horší.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Moc pěkné. Doufám, žes to dělal přes kopírák. :D No, ale raději si počkám na druhý kus, tam už budou vychytané mouchy a bude ještě hezčí. Paráda je, když můžeš tvořit s barevnými vodiči. My, co jsme odkázáni na jednu barvu to máme horší.:aut

Žádný strach. Budu to všechno kontrolovat a fotit, aby bylo dostatek materiálu. Jak pro následný návod, tak i pro případný důkazní materiál, až tvoje 406 shoří... "Za to mohl Ferry, jak udělal ten zkrat ..." "Vidíš tu fotku?" "Tady je ten záblesk" :D

[upravil dne 6.12.07 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: MJSytic

... až tvoje 406 shoří...

Tak a mám nad čím dumat...:myslim:roll:aut

za sest let co se ve 406tkach hrabu jeste nic neshorelo, tak snad pohoda ;)

Odesláno

Já ti věřím :D. U těhto datových vodičů takové nebezpečí nehrozí jako u silových. I když .....takový lehoučký obláček dýmu, např. z ŘJ by taky něpotěšil. :bojim

Odesláno

A nechceš to nechat až po tý akci u mě v garáži? Já jen, že budu stejně fotit a udělali by jsme to pořádně a ve velkým;)

Každopádně gratuluju:super

Odesláno

A nechceš to nechat až po tý akci u mě v garáži? Já jen, že budu stejně fotit a udělali by jsme to pořádně a ve velkým;)

Každopádně gratuluju:super

jasne, driv se k tomu stejne asi nedostanu :)

Odesláno

Já jen, že budu stejně fotit

Nebudu se muset holit, viď? Já jen, že když se holím, tak krvácím...:D

Odesláno

Aj mne to uz fonguje, nakoniec to neni take tazke akurat ze som to robil vonku a fajne prsalo. Skusim aj nejaky navod, schemu mam uz nakreslenu staci nafotit a poslat

Původně zaslal: Ferry

Hotovo, PPC funguje, jak budu mit chvili casu, sepisu kratky postup pro starsi modely 406

Odesláno

Aj vam to robi ze po kazdom otoceni kluciku pp zobrazi vzdy dojazd v km aj ked som ho pred vypnutim motoru nechal zobrazovat trebars na okamzitu spotrebu? Alebo si pamata aj povypnuti kluca co bolo naposledy prepnute? Dik za info

Odesláno
Původně zaslal: kamen22

Aj vam to robi ze po kazdom otoceni kluciku pp zobrazi vzdy dojazd v km aj ked som ho pred vypnutim motoru nechal zobrazovat trebars na okamzitu spotrebu? Alebo si pamata aj povypnuti kluca co bolo naposledy prepnute? Dik za info

JJ to je standard. Mně to taky tak dělá. ;)

Odesláno

tak mam prvni zkusenosti s PPC na LPG aute, ukazuje to v pohode jak aktualni tak prumernou spotrebu, ujetou vzdalenost a prumernou rychlost. Dojezdova vzdalenost se zobrazuje taky ,ale vzhledem k tomu ze palivo v benzinove nadrzi neubyva tak to nejsou relevantni udaje. Od namontovani PPC jsem ujel 250km s prumernou spotrebou 7.8l a prumernou rychlosti asi 65km/h. Pri natankovani plne nadrze LPG a vypocitani spotreby LPG mi vyslo presne o 10% vic - 8.6l LPG/100km ( vseobecne se udava ze spotreba na LPG je o tech cca 10% vetsi nez na benzin ) cili to sedi a jsem spokojen :)

[upravil dne 9/12/07 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...