Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1999-2000 nastup Opava-2mesice VRK -skupina C.T.E pak cermna nad orlici ostraha municaku.ja chodil dozorcihi utvaru,takze vojnq pohoda a jeste jsem si udelal papiry:D:D:D

Odesláno

september 1991 - 145 čata, Vojenska stredna skola Nove Mesto nad Vahom. 7 chalanov z Ciech, 9chalanov Slovakov a pred 3rokmi sme mali stretavku po 15 rokoch od skoly v Humpolci to bola pecka:o

[upravil dne 23.8.2012 14:31 od robozv]

post-27360-14109626406698_thumb.jpg

Odesláno

robozv, dříve se to jmenovalo Vojenské učiliště podjavorinských partizánov Nové Mesto nad Váhom. Já tam byl 10 měsíců na škole důstojníků v záloze v letech 1975-6:papa.

Odesláno

Tak se taky přidám 3/1995-3/1996. Narukoval jsem na 3měsíční výcvik v Mošnově u Ostravy a zbytek strávil na letišti v Pardubicích u 2.technické letky. Do civilu jako četař. :roker

Návštěvník
Odesláno

3.1.1989 - 20.8 1990 VÚ3329 Klecany 4.RSM (4. Rota Stavebních Mechanismů) Celou vojnu ježdění po stavbách s T813. Takže nějakou dobu Týn nad Vltavou, Chrudim, Tábor, Klecany, Ruzyně a poslední půlrok Zdejcina u Berouna tam se stavěla základna pro rakeťáky. Do civilu jsem dostal vkladní knížku s 5000,- cca.

Edit:

Existuje server www.spolubojovnici.cz

[upravil dne 23/8/12 16:26 od kirkiz]

[upravil dne 23/8/12 19:08 od kirkiz]

Návštěvník
Odesláno
spolubojovnici uz asi neexistuji , domena je volna

Ajo, asi to nebyl dobrej projekt.

Odesláno

Tachov, Stříbro, Janovice, tři prdele v republice.

:D

Tachov som zažil 04.1982 - 04.1984 na RTZ. Prvý rok ako vodič - starší mechanik a druhý ako technik roty. Ešte si dobre pamätám povestné Tachovské dve ročné obdobia, malú a veľkú zimu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...