Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Fap máš

To si ma nepotešil....:(

Ale ako to vieš.... podľa nejakého písmena vo VIN?

Tím se nezabývej, to bylo jasný od začátku...

Ok. Ale aj tak ďakujem. :D

A čo taká vec....keď si dám odpojiť FAP (stoji to okolo 400Eur) čo potom na Emisnej kontrole.... nestúpnu mi emisie? Alebo ako to je...........

Odesláno

Chlape na tohle téma je tu spousta příspěvků v několika vláknech. nemá moc smyslu to opakovat, projdi to a když ti z toho nebude něco jasné tak se ptej konkrétně.

Odesláno

400 e ?????????

To mas za takove prachy novy proboha.A jak je to temer jiste tak bude ti to regenerovat temer porad.:aut

[upravil dne 23/8/12 10:19 od straki007]

Odesláno

Řekl bych, že tím myslel, že pokud si uděláš \"nekde\" FAP Off za 400 Euro tak sice bude pryč, ale regenerace a s tím spojené nepříjemnosti budou probíhat dál. Dál tím chtěl asi naznačit, že to umí podstatně levněji a s odbouráním regenerace. ;) A já jen dodám, že za 400 Eček bych dal raději nový FAP :papa

Odesláno

Jak pise koblih.

Proste 400 e za FAPoff?

Vzdyt cca tolik vyjde repas a doplneni.

Uz nevedi co za to chtit.

Dnes jsem pomahal delat Jaguara 2,7 \"hdi\" a docela pecka ceny maji kluci.Tak jestli si to nejak nepletou i na SK s Jaguarem nebo MANem nebo podobne.

Odesláno
straki007: raz som ti to uz pisal:) Slovaci maju vela € , tak ceny su tomu prisposobene. Resp.inak : potrebuju rychlo zbohatnut aby boli niekto;-)

Tak toto je pravda..... SK servis pýta toľko ako by tu každý jazdil na Jaguári. Čomu odpovedajú ceny. :myslim:mrk

V CZ je to o 1/2 lacnejšie, aj keď zarátam cestu......... :D

Odesláno

Mno,neviem,pri pomalej jazde mestom som to už 2x zaregistroval.Auto malo taký divný zvuk a jazda nebola plynulá.Nainštaloval som si LED-ku na ohrev zadného skla,ktorá potvrdila v oboch prípadoch snahu o zvýšenie zaťaženia motora aby sa to zahrialo a mohla prebehnúť regenerácia.Samozrejme pri jazde mimo obce,alebo dialnica, bez toho že by som to zaregistroval.

[upravil dne 31/8/12 21:18 od baffy]

• O 2 týdny později...
Odesláno

dodo: nemas naaaahodou taku bledomodru metalizu sedan tu 407cku, rok 2005?

....

edit pozrel som si tvoj mail co mas v profile a si to ty.., nespominam si, ze by si mi vcera ked som to auto u teba kupoval odpovedal na otazku \"dovod predaja\" to ze to auto sem tam nestartuje... btw: ak si s tym bol na diagnostike tak vies, ze je tam doj...a riadiacka - dnes mi na to stacila 5 minutova navsteva servisu... tak dufam, ze sa k tomu postavis ako chlap

....

btw: pani pre vsetkych, auto ma min 250tis km ziadnych 102 (ale toto som vedel uz ked som ho kupoval)..

[upravil dne 13.9.12 08:57 PM od Parc]

este doplnim (mozno to pomoze niekomu do buducna a mozno niekto mne da dalsi typ kde hladat dalsi problem - chyba 1614 a 1644

[upravil dne 14.9.12 13:18 od Parc]

[upravil dne 14.9.12 13:30 od Parc]

• O 2 týdny později...
Odesláno

keby som bol zakladatelom vlakna tak napisem ze VYRIESENE ale kedze niesom pisem aspon prispevok :)... nuz:

zavada c.1 niekto umyl motor a zrejme sa pri tom dostala voda kam nemala (povodne podozrenie na rj)

zavada c.2 niekto dorabal tempomat a akosi aktivoval spolu s tempomatom aj obmedzovac pricom zabudol na vymenu plynoveho pedalu resp domontovanie snimaca max zatlacenia plynu - vyssie popisane dve chybove hlasky - vyriesene opatovnym vypnutim obmedzovaca, tempomat fuguje.

zavada c.3 poskakovanie auta a kolisanie otacok - regeneracia FAP filtra.... auto stacilo trochu ponahanat, dopriat mu dlhsiu cestu nech ma cas zregenerovat a pradie ako spokojna macka - aktualne je od poslednej regeneracie podla diag 650km, ja som na aute spravil cca 2tis km

zavada c.4 je tam zle cerpadlo na posilovac riadenia - peni kvapalinu, bude potrebna vymena

zavada c.5 niekto pomenil capy na napravach ale trosku zabudol na to, ze treba spravit aj geometriu - preto to plavalo po ceste ako v zime na snehu plus obute pneu boli znutra ko...

zaver: keby sa niekto bol riadne pozrel do diag vsetko podstatne by tam nasiel, ostatne su malickosti len co servocerpadlo bude asi paleta... a povodny majitel by sa mozno nechcel zbavit super auti :)... este necham spravit rozvody a vymeny vsetkych naplni + filtrov a snad bude dlho a dobre sluzit, auto malo v dobe kupy na tacho necelych 102tis km, realne to bolo okolo 250tis.

ps: ano, kupil som ho ja :)

ps2: ano na toto forum som zasiel az ked som prisiel domou s hopsajucim autom a hladal som mozne priciny :)... tymto pozdravujem povodneho majitela.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...