Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Miza : taky to musím zkulturnit naposled jsem to umyl atd. po dovolený a to je už dlouho :) nechci mít zas nejšpinavější auto :D

Jinak pojedu na sraz ,,vyjímečně\" z Brna tak pokud někdo pojede odsud mužeme se někde srazit a třeba jet společně...

Odesláno
pepito: pokud dorazime, tak klidne... stejne jezdime na Prahu prazdnym autem, opacny smer by byl horsi :)

[upravil dne 13.9.12 21:45 od Vvitty]

Sáňky jsem sice neměřil,ale když se vejdou do mé malé 206tky,tak se vlezou určitě do každého auta :D:myslim

Takže je Scratcovi vezmeš?Ať je pak nevezu zpátky:myslim:papa

Ke Scratchovi bych měl jet 20.října na chalupu. :-) jinak se těším a zítra až přijdu z prace proběhne očista společně s AKCZ.

Odesláno

Já dorazím podle původního plánu už zítra (vlastně dnes v pátek během odpoledne)...

ChouLu: Počítáš se mnou ještě na tu diag. podle původní dohody? Můžu tam být opravdu brzo :papa

Odesláno
pepito: pokud dorazime, tak klidne... stejne jezdime na Prahu prazdnym autem, opacny smer by byl horsi :)

[upravil dne 13.9.12 21:45 od Vvitty]

Sáňky jsem sice neměřil,ale když se vejdou do mé malé 206tky,tak se vlezou určitě do každého auta :D:myslim

Takže je Scratcovi vezmeš?Ať je pak nevezu zpátky:myslim:papa

Ke Scratchovi bych měl jet 20.října na chalupu. :-) jinak se těším a zítra až přijdu z prace proběhne očista společně s AKCZ.

Ok :super tak se pak na místě domluvíme,kdo mu je vezme;)

Díky :super:papa

Odesláno

pepito : Nakonec dorazime, tak je klidne do Prahy vezmu, stejne se u me Scratch chtel stavit pro nejake veci. A nebo je dej Radimovi, to je asi celkem jedno.

Odesláno

Orienťáku se nebojte, bude pěkná trasa ;);)

Snad nikdo nebude moc bloudit, kdyžtak mu dáme čas do neděle :D:D pak ho vyrazíme najít :D

To Veverka: Tak ty jsi teda na tý Táferně??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...