Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak se ti ozvu přes FB. V kolik vyjet? Cesta zhruba 2hodiny a okolo 100km. Buď Litomyšl, Polička, Žďár nebo Mýto, Hlinsko, Žďár. Nebo úplně po hlavní. Choceň, Chrudim, Ždírec, Žďár. To bude, ale dál. Vzal bych to přes Mýto a stavil se na Shellu pro \"ropu\". Prý za 35.90 :o

Odesláno

ok.. jj v Myte je uz dlouhodobe levno diky tem sporum s Onem.. ale pro me tam palivo stejne nemaj takze to necham na Tobe.. tak jako tak je to krkolomna cesta a objizdet to pres Chrudim by byla asi zbytecna zajizdka.. idealni je Litomysl-Policka-Nove Mesto na Morave..

Odesláno

na tu Shellku v Mýtě jsem v pondělí taky koukal ale ta fronta mě zcela odradila.. :)

AKCZ: tak to je dobré že se taky za náma přijedeš podívat..;) před \"zimou\" to alespoň provětráš a o něco se mi s nájezdem zase přiblížíš.. :D

Odesláno

Beda: Jo tak to fakt nevim, poslednich par let jsem mel na kazdy sraz neco jineho od PCR a tak mam ponekud bordel v tom kam s cim jedu :D Ale rekl bych, ze na minule Vysocine co jsem byl... takze na bowlingu.

No, treba mi ted neco z meho vozoveho parku ubude :D

[upravil dne 26.9.12 15:31 od Vvitty]

Odesláno
pepito: pokud dorazime, tak klidne... stejne jezdime na Prahu prazdnym autem, opacny smer by byl horsi :)

[upravil dne 13.9.12 21:45 od Vvitty]

Sáňky jsem sice neměřil,ale když se vejdou do mé malé 206tky,tak se vlezou určitě do každého auta :D:myslim

Takže je Scratcovi vezmeš?Ať je pak nevezu zpátky:myslim:papa

Odesláno

Už se taky těším!

Jenže nakonec dorazím bez Veverkový, je holka chudák už čtvrtej den nachřipknutá... :(

Kdo že to říkal, že bere ty holky?! :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...