Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Uzavírám hlasování o výběru hospody a vyhlašuji vítěze, kterým se stává \"Hospůdka Na stezce\"! :super

máme dvě možnosti při výběru jídla..

1) jídlo si každý vybere podle chuti na místě = delší čekací doba

2) dohodneme se na výběru několika jídel z jídelního lístku a uděláme si předobjednávku = kratší čekací doba

PROSÍM O HLASOVÁNÍ

HLASOVÁNÍ BUDE UKONČENO V ÚTERÝ 18.9.2012 VE 20:00

Odesláno

Já bych objednával až na místě :):papa

EDIT: možná bych dal hrubej nástřel, kdo co by si dal, aby měli v restauraci dostatek surovin :roll

[upravil dne 16/9/12 20:25 od Tom_206]

Odesláno

Nevím nevím... aby pak měli dost surovin :( Mě se to líbilo jak na té exkurzi do TPCA.. vybrali jsme si předem.. kdo se přidal na sraz později si vybral na místě ;)

Odesláno

My bychom byli pro výběr až na místě, troška čekání nás nezabije, se surovinama snad problémy mít nebudou, hlavně ať maj tvarůžky :mrk

Odesláno

Vá bych to taky vybral až na místě, podle nálady :D jinak pokud můžu mít prosbu na Béďu, at ten orienťák vede po nejakých aspoň lehce kulturních silnicích, nerad bych někde nechal nárazník :D

Odesláno
Vá bych to taky vybral až na místě, podle nálady :D jinak pokud můžu mít prosbu na Béďu, at ten orienťák vede po nejakých aspoň lehce kulturních silnicích, nerad bych někde nechal nárazník :D

Orienťák povede jen po slinicích první třídy. Možná i druhý a třetí :myslim:myslim ale my máme v Česku přece krásný silnice...:D:D

Ještě k tomu jídlu : Pokud vyberete volbu každý sám, tak se surovinami by problém být neměl, zase asi tolik strávníků nebude a nejsem si jist, zda budou jíst všichni zúčastnění...

A ještě k druhý variantě, pokud by se domluvila tato společná, domluvil bych určitě nějakou slevu...Ale jak chcete...:):) A doufám, že pijete hodně nealka piva...protože jsem nahlásil, že nás bude spousta řidičů, tak kvůli nám objednali malej soudek nealka piva :D:D

Odesláno

Scratch: tam jsem nebyl, takže nemůžu porovnat který je lepší / horší.. Jedno ale vím jistě, ať už přes Žďár pojedete kdokoliv, Steak Jack bar určitě doporučuji navštívit. ;)

Odesláno

Tak ve steaku baru, myslím steaky začínají na 200g...nejlepší co tam je, ale to je opravdu mega mňamka je tzv.Drobek - vepřová krkovice se sladkou chilli omáčkou - 500g -189Kč, žádný hranolky nebo něco takovýho, jen ošatka chleba...fakt doporučuju :super:super

Odesláno
no bejci pokud mi do toho nic nevběhne, tak dorázím ;) a v restauraci se podrobím většině ;)

To jsme rádí,že jsi se konečně taky napsal sem :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...