Judes Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ale kus ženy to je poriadna, komu bi asi tak pasovala :D:D Citovat
gronholmm Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Chudák Šalda, už ho zase propírají :D:D Citovat
Šalda Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Co zase já??:D Náhodou ta Pe.Trova je fešanda:D Radku, k té Tvé medvědici se raději ani nebudu vyjadřovat, myslím že jsi ze mě udělal abstinenta( sexuálního) Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ale už dala video - http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=14425 :D:D:D No to s děláš prdel! A to jsem chtěl odejít do ložnice Citovat
vendelinek Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 pěkná medvědice,jsem čekal,že se bude holit a ona si dělala pěšinku:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 Dobrý den, můj milý Jak je všechno? Vím, že je to všechno dobré Jsem nadšený, že si z vás dnes moji drazí, jak jsem vám říkal v mé poslední mail, Mé jméno je Lilian Aliyu, Pobřeží slonoviny v západní Africe V současné době jsem s bydlištěm v uprchlickém táboře zde v Dakaru v Senegalu, as výsledkem občanské války se děje v mé zemi jsem krásně milující mladá dívka 23 let, asi 5\'8 \"vysoký Slim fit, vážení o 61 kg Můj otec Dr Patric Aliyu byl úspěšný obchodník, se zabývá on Gold a Diamond před povstalci zaútočili našeho domu na jeden večer a zabít ho s mou matkou a mým jediným bratrem jsem jediný živý z rodiny z milosti Boží jsem se vydal do blízkosti země, kde jsem v současné době žije jakouprchlík Můj milý, jsem přišel v tomto místě hledání lásky a péče, kterou jsem nedostal po velmi dlouhou dobu, protože jsem ztratil rodinné příslušníky jsem sem přesvědčen, že čas přijde vám bude na mé straně a já vám ukážu bezvýhradné rád respekt z mého času Vážený pane, chci vědět více o vás, své skutečné jméno, Vaše skutečné země, Vaše povolání, váš věk vaše koníčky a co děláte v současné době Moje koníčky jsou plavání, tanec, zpěv, čtení, sledování filmů a diskutovat politice jsem připojené na moje obrázky. V mém příštím mail, který jsem vám řeknu více o mé vlastní já čekal, až vaše krásné odpověď s netrpělivostí vaše navždy v lásce. slečna Lilian fotka prisla taky ta cernoska , odpovidal nekdo dal? Citovat
Judes Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Takže to bude tá istá. Keďže som kamarát, tak ja ti ju prenechám . Citovat
gronholmm Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Fuj sem se lekl. Blbě sem se koukl a už sem si myslel že to někdo přesunul do sekce \"Udělej si sám\" [upravil dne 24/8/12 22:27 od gronholmm] Citovat
Guči Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Kluci vy si z té dámy se slunečnicemi děláte srandu..ale berte to z té užitečné stránky... V zimě zahřeje a v létě udělá stín... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.