Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co zase já??:D:D

Náhodou ta Pe.Trova je fešanda:D

Radku, k té Tvé medvědici se raději ani nebudu vyjadřovat, myslím že jsi ze mě udělal abstinenta( sexuálního):D

Odesláno

Dobrý den, můj milý

Jak je všechno? Vím, že je to všechno dobré Jsem nadšený, že si z vás dnes moji drazí, jak jsem vám říkal v mé poslední mail, Mé jméno je Lilian Aliyu, Pobřeží slonoviny v západní Africe V současné době jsem s bydlištěm v uprchlickém táboře zde v Dakaru v Senegalu, as výsledkem občanské války se děje v mé zemi jsem krásně milující mladá dívka 23 let, asi 5\'8 \"vysoký Slim fit, vážení o 61 kg Můj otec Dr Patric Aliyu byl úspěšný obchodník, se zabývá on Gold a Diamond před povstalci zaútočili našeho domu na jeden večer a zabít ho s mou matkou a mým jediným bratrem jsem jediný živý z rodiny z milosti Boží jsem se vydal do blízkosti země, kde jsem v současné době žije jakouprchlík Můj milý, jsem přišel v tomto místě hledání lásky a péče, kterou jsem nedostal po velmi dlouhou dobu, protože jsem ztratil rodinné příslušníky jsem sem přesvědčen, že čas přijde vám bude na mé straně a já vám ukážu bezvýhradné rád respekt z mého času Vážený pane, chci

vědět více o vás, své skutečné jméno, Vaše skutečné země, Vaše povolání, váš věk vaše koníčky a co děláte v současné době Moje koníčky jsou plavání, tanec, zpěv, čtení, sledování filmů a diskutovat politice jsem připojené na moje obrázky. V mém příštím mail, který jsem vám řeknu více o mé vlastní já čekal, až vaše krásné odpověď s netrpělivostí

vaše navždy v lásce.

slečna Lilian

fotka prisla taky ta cernoska , odpovidal nekdo dal?

Odesláno

Kluci vy si z té dámy se slunečnicemi děláte srandu..ale berte to z té užitečné stránky...

V zimě zahřeje a v létě udělá stín...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...