petaman Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Jestli máš tvrdej pedál a něco s turbem, funguje ti dobře vývěva a máš dost podtlaku?To je ono o tom mluvili,vývěva,že prý nefunguje,ale nějak to nechápu,že by zničeho nic,když to auto jenou skoro půl roku stálo,před servisem,žádný problém.. Citovat
Dančák Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Tak tam asi něco podělali nebo jen špatně zapojili.....každopádně jestli si na to sám netroufáš a chceš už to dát dokupy, zajeď si s tim za Strakim a ten ti to opraví Citovat
petaman Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 proboha co to je za servis? tak ktomu,se mi nechce ani vyjadřovat,jsem si naběhl,že prostě nevim co říct... Citovat
petaman Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Tak tam asi něco podělali nebo jen špatně zapojili.....každopádně jestli si na to sám netroufáš a chceš už to dát dokupy, zajeď si s tim za Strakim a ten ti to opravíklidně si na to troufnu,ale nevím jak se na tu vývěvu dostanu,je dost nepřístupná... Citovat
Dančák Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Hele tak si radši zajeď za strakim, budeš se s tim akorát trápit a ztrácet čas, chce to o tom něco vědět;) ale jestli máš pořád tvrdej pedál a nejde ti posilovač, nebude to moc brzdit.... Citovat
MotoMoto Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 proboha co to je za servis? tak ktomu,se mi nechce ani vyjadřovat,jsem si naběhl,že prostě nevim co říct... Tak by stálo možná za o ho zveřejnit aby nenaletěli i jiní. Citovat
JirkaBe Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Tak včera mi též kleklo auto. Při odbočování doleva šlo hůř točit volantem a začal pískat jakoby řemen. Zastavil jsem otevřel špajsku ale nikde žádná zjevná závada - klínovej řemen OK. Popojel jsem kousek a pískání přestalo a vše fungovalo bez problémů. Po ujetí zhruba 5 km auto zastavilo - rozsvítila se jen kontrolka dobíjení. Klínovej řemen totálně na cucky, ze šponovací kladky zbylo jen ložisko. Při pokusu znovu nastartovat má auto divný dunivý zvuk a nechytne. Přitom klínovej řemen byl měněný před rokem, rozvody též rok starý. Příští týden jde auto do servisu - jsem zvědavej a bojim se toho co se tam zas pos.... Citovat
marko306 Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Roztrhaný remeň sa mohol zamotať na hlavnú remenicu. Citovat
JirkaBe Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Byl omotaný hlavně kolem serva. Myslíš že by se to mohlo potkat? Citovat
Milan+ Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Tak včera mi též kleklo auto. Při odbočování doleva šlo hůř točit volantem a začal pískat jakoby řemen. Zastavil jsem otevřel špajsku ale nikde žádná zjevná závada - klínovej řemen OK. Popojel jsem kousek a pískání přestalo a vše fungovalo bez problémů. Po ujetí zhruba 5 km auto zastavilo - rozsvítila se jen kontrolka dobíjení. Klínovej řemen totálně na cucky, ze šponovací kladky zbylo jen ložisko. Při pokusu znovu nastartovat má auto divný dunivý zvuk a nechytne. Přitom klínovej řemen byl měněný před rokem, rozvody též rok starý. Příští týden jde auto do servisu - jsem zvědavej a bojim se toho co se tam zas pos.... Ty otevíraš špajsku na silnici? U nás to je výraz pro převodovku. Hlavně at tam není nic važnějšího. Citovat
marko306 Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Byl omotaný hlavně kolem serva. Myslíš že by se to mohlo potkat?No nebol by to prvý prípad šli nejaké pazvuky z motora pri pokuse o štartovanie? Citovat
JirkaBe Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Pazvuky ani tak ne - má to takovej bublavější zvuk - nebo alespoň tak mi to přijde. Je mi divný že to prostě chcíplo bez jekéhokoliv zarachtání, zavrzání atd. Příští týden se snad dozvím více. Takhle na první pohled je zatim KO žebrovanej řetěz, vodící kladka a ze šponovací tam nezbylo ani to ložisko. No jestli to bude skočený tak to potěš. Citovat
zvonik.jirka Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Nenašel jsem vhodné vlákno, a tak to napíši sem. Zase mi stojí auto. Vrtá mi hlavou, co se stalo, a tak prosím o váš názor. Ve středu manželka chtěla jet autem, ale nastal problém se startérem, nechtěl naskočit do zubů. Pak se to nakonec povedlo. Když se to opakovalo, řekl jsem, ať zajede do servisu a ať se na to podívaj. Přijela a fungovalo, jak má. Servisák jí řekl, jak se to bude opakovat, tak ať to přiveze a opraví se to. Problém se opakoval hnedle večer, když jela nakupovat. Proto když se jí to nakonec povedlo nastartovat odvezla auto před servis, kde motor ještě 15min běžel, než pro ní přijel známý. Druhý den jsem jí vyslal do servisu, ať předá klíče. Když servisák sedl do auta a chtěl nastartovat bez držení spojky, chovalo se to jako, když je slabá baterka. Poté to zkusil znovu a to už auto chytlo, ale udělalo jenom skok, protože tam byl kvalt. Poté již s auta šly různé zvuky. Po rozebrání se zjistilo, že přeskočil rozvodový řemen o dva zuby (rozvody dělány před rokem). Může mi někdo objektivně říc, jak je možné, že přeskočil řemen? Na pohled je řemen v pořádku. Prostě nechápu, že jedu do servisu opravit startér za 3000kč a najednou bude ohodně dražší. Servisák ještě povídal, že se mohl dostat nepořádek nebo voda k řemenu a to zapříčinilo to přeskočení. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 No to skočilo při tom jeho startování. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Samozřejmě, že to udělal ten servisák při tom svém startování. Jak vidno tak \"umělci\" jsou i mezi servisáky. Ovšem dle mého názoru byl i ten řemen málo napnutý, jinak by snad měl vydržet i toto zacházení. Z mně nepochopitelného důvodu to nemá napínák a tak se to musí po výměně rozvodů pohlídat a dopnout. Citovat
Jamaco Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 snáď rozvodový remeň nepreskočí pri prvom štarte zo zaradeným stupňom, stalo sa to aj nám keď chcel syn na parkovisku počúvať rádio a omylom pretočil kľúč až do štartu, auto skočilo cca 20cm a v poho potom naštartovalo Citovat
petaman Odesláno 24. únor 2013 Autor Odesláno 24. únor 2013 Jo jo když to starotval on.zdravím,tak pro zajímavost by mě zajímalo,jak mu v nutit,že za to může on ( ten servisák ) ,můj případ viz na začátku vlákna a nijak jsem se nedomluvil,na vše ticíc výmluv,nakonec jsem skončil,že jsem musel sehnat jinej motor a po šesti měsících konečně jezdím už asi týden a snad dobrý,nemám totiž ještě přezuto jak to stálo od léta tak jsem to moc neprojížděl. Držím palce,že ti na to kejvne a přizná vinnu Citovat
zvonik.jirka Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 No rád bych věděl co se vlasně stalo. Dám auto do servisu s poruchou na startéru a najednou je všechno jinak. A to nejde o servis typu garáž. Autorizovaný servis Peugeotu na Mělníku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.