linomaniac Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 počkaj mesiac, auto tam ešte určite bude, a dá ti ho rád aj za 2500. Kebych mal 3300 tak sa pozerám úplne inde, ako na 406. Citovat
zemlyk90 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Jinak kufr podle mě taky vůbec nelícuje se zadním nárazníkem.. To bude ťuklé... Citovat
zemlyk90 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Jinak kufr podle mě taky vůbec nelícuje se zadním nárazníkem.. To bude ťuklé... Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 vyhřívané čelní sklo ani náhodou a 6xairbag no nevím neznám nikoho kdo tam má 6airbagů? Citovat
ozzy1 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Drž se rad co ti zde kluci dávají.Ti moc dobře vědí o čem je řeč. Citovat
Guest mikhayl Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Ja som kúpil auto v podobnom stave, len so slabšou výbavou takmer o 1000€ lacnejšie a aj to bolo už pred rokom a pol. Osobne mi tá cena príde pri momentálnej situácii na trhu s autami privysoká. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Já si zase nemyslím, že je to úplná blbost. Ono jestli to autu je v cajku a nebude muset nic řešit, tak by to zas nemusela být špatná koupě. Já koupil auto na jaře, sice levnějc, ale musel jsem koupit nový letňáky a zimáky, takže dneska už jsem v tom dráž. V čem si pomůže, když koupí nějakej pekáč za 50 tis, 12 tis dá za gumy, 8 tis za rozvody, můžou ho potkat hned brzdy... a pak se bude bát co se vysype.. ono těch 10 tisíc co ušetří se může sakra prodražit. Druhá věc je, že radši si trochu přidám, než abych pak jezdil sockou a auto měl v servisu. Druhá věc je, jestli to auto je v takovým stavu jako se zdá a jestli by takový auto dal někdo do bazaru a neprodal ho radši v rodině nebo kamarádovi. Co já viděl v bazarech tak to byla jedna velká naleštěná tragédie a kopice lží. Pokud si to auto chce 5 let nechat tak se mu ty prachy můžou vrátit na servisu.. můžou a nemusí [upravil dne 15/8/12 14:09 od Jirka.budejovice] Citovat
oddie Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Že to auto v takovém stavu, aby to ospravedlňovalo tu cenu, není, o to se naprosto klidně vsadím. Citovat
neoky Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 Tak ak máte niekto podobné auto v takomto stave na predaj za lacnejší peniaz, tak ma kontakujte (SZ) ,,, Citovat
koblih69 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Jak říká jeden můj moudrý kolega - obchod je všechno jen né pravda.... takže bych nestavěl stav toho auta jako etalon, pokud dobře chápu tka ho nikdo z nás ještě ani neviděl z blízka. Hoď si poptávku do inzerce napiš tam svůj cenový strop a uvidíš. Já osobně jsem raději když je auto levné a není v něm zásadnější průšvih a ty spotřební věci si udělám sám. Ono to totiž \"udělat brzdy\" je v servisu bývá něco jiného než když to dělám doma. Tomu samozřejmě musí odpovídat cena. Samozřejmě rozumím, že ne každý na to má nervy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.