Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mikhayl
Odesláno

Ja som kúpil auto v podobnom stave, len so slabšou výbavou takmer o 1000€ lacnejšie a aj to bolo už pred rokom a pol. Osobne mi tá cena príde pri momentálnej situácii na trhu s autami privysoká.:myslim

Odesláno

Já si zase nemyslím, že je to úplná blbost. Ono jestli to autu je v cajku a nebude muset nic řešit, tak by to zas nemusela být špatná koupě. Já koupil auto na jaře, sice levnějc, ale musel jsem koupit nový letňáky a zimáky, takže dneska už jsem v tom dráž. V čem si pomůže, když koupí nějakej pekáč za 50 tis, 12 tis dá za gumy, 8 tis za rozvody, můžou ho potkat hned brzdy... a pak se bude bát co se vysype.. ono těch 10 tisíc co ušetří se může sakra prodražit. Druhá věc je, že radši si trochu přidám, než abych pak jezdil sockou a auto měl v servisu.

Druhá věc je, jestli to auto je v takovým stavu jako se zdá a jestli by takový auto dal někdo do bazaru a neprodal ho radši v rodině nebo kamarádovi. Co já viděl v bazarech tak to byla jedna velká naleštěná tragédie a kopice lží.

Pokud si to auto chce 5 let nechat tak se mu ty prachy můžou vrátit na servisu.. můžou a nemusí

[upravil dne 15/8/12 14:09 od Jirka.budejovice]

Odesláno

Jak říká jeden můj moudrý kolega - obchod je všechno jen né pravda.... takže bych nestavěl stav toho auta jako etalon, pokud dobře chápu tka ho nikdo z nás ještě ani neviděl z blízka.

Hoď si poptávku do inzerce napiš tam svůj cenový strop a uvidíš. Já osobně jsem raději když je auto levné a není v něm zásadnější průšvih a ty spotřební věci si udělám sám. Ono to totiž \"udělat brzdy\" je v servisu bývá něco jiného než když to dělám doma. Tomu samozřejmě musí odpovídat cena. Samozřejmě rozumím, že ne každý na to má nervy ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...