MJSytic Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Tak já nevím, jestli to už nemáte vyřešený, nebo jestli jste tohle už kontrolovali, ale ... : Taky mi blbnul palivoměr a občas otáčkoměr. Nejdřív jsem to rozdělal a přihnul ty tyčky. trošku se to zlepšilo, ale začlo to dělat znovu. Tak jsem to teď o víkendu rozebral znovu a tentokrát celý. Měl jsem teda solidní bobky, abych to nepo ... Ale povedlo se. Sundal jsem i ten celej tiš?ák, nakterým jsou všechny ty \"pikačovinky\" přidělaný a zjistil jsem že prakticky u všech (palivoměr, otáčkoměr, tacháč) jsou ty úchytný body popraskaný. Vzal jsem pájku a znova připájel. Mám teda jen klasickou pistolovku, ale šlo to v poho a teď to šlape jedná báseň. Tak třeba to pomůže i Vám ... Zde jsou fotky pro představu: http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0299.JPG http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0298.JPG - tady je to vidět, jak je to v tom \"cínu\" po obvodu popraskaný ... Citovat
Petr X Odesláno 22. srpen 2005 Autor Odesláno 22. srpen 2005 Původně zaslal: MJSytic Tak já nevím, jestli to už nemáte vyřešený, nebo jestli jste tohle už kontrolovali, ale ... : Taky mi blbnul palivoměr a občas otáčkoměr. Nejdřív jsem to rozdělal a přihnul ty tyčky. trošku se to zlepšilo, ale začlo to dělat znovu. Tak jsem to teď o víkendu rozebral znovu a tentokrát celý. Měl jsem teda solidní bobky, abych to nepo ... Ale povedlo se. Sundal jsem i ten celej tiš?ák, nakterým jsou všechny ty \"pikačovinky\" přidělaný a zjistil jsem že prakticky u všech (palivoměr, otáčkoměr, tacháč) jsou ty úchytný body popraskaný. Vzal jsem pájku a znova připájel. Mám teda jen klasickou pistolovku, ale šlo to v poho a teď to šlape jedná báseň. Tak třeba to pomůže i Vám ... Zde jsou fotky pro představu: http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0299.JPG http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0298.JPG - tady je to vidět, jak je to v tom \"cínu\" po obvodu popraskaný ... Jojo, uz jsem to vyresil, mrkni na tema \"Stribrne krouzky kolem budiku\" Nebo nak tak se to tema jmenuje. Citovat
koldam1 Odesláno 8. září 2005 Odesláno 8. září 2005 Původně zaslal: MJSytic Tak já nevím, jestli to už nemáte vyřešený, nebo jestli jste tohle už kontrolovali, ale ... : Taky mi blbnul palivoměr a občas otáčkoměr. Nejdřív jsem to rozdělal a přihnul ty tyčky. trošku se to zlepšilo, ale začlo to dělat znovu. Tak jsem to teď o víkendu rozebral znovu a tentokrát celý. Měl jsem teda solidní bobky, abych to nepo ... Ale povedlo se. Sundal jsem i ten celej tiš?ák, nakterým jsou všechny ty \"pikačovinky\" přidělaný a zjistil jsem že prakticky u všech (palivoměr, otáčkoměr, tacháč) jsou ty úchytný body popraskaný. Vzal jsem pájku a znova připájel. Mám teda jen klasickou pistolovku, ale šlo to v poho a teď to šlape jedná báseň. Tak třeba to pomůže i Vám ... Zde jsou fotky pro představu: http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0299.JPG http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0298.JPG - tady je to vidět, jak je to v tom \"cínu\" po obvodu popraskaný ... Jo jo, dobrý nápad, taky jsem to rozebral a pořadně proletoval a šlape to tak jak má :super:super Citovat
koldam1 Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 Máte někdo zkušenosti se změnou podsvícení přístrojovky z červené na modrou a bílé přístroje??? Prosíííííím poraďte moc se mi to líbí Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. říjen 2005 Odesláno 9. říjen 2005 Krásné rady. Zvládl bych to podle nich opravit. (taky mě zlobí otáčkoměr) ale nějakej umělec ten umělohmotnej rámeček kolem budíků přilepil vteřinovým lepidlem, tak napřed musím sehnat ten rámeček, než tam ten rozlámu. Nemáte ho někdo navíc? [upravil dne 9/10/05 Autoškolič Dodo] Citovat
Petr X Odesláno 14. říjen 2005 Autor Odesláno 14. říjen 2005 Pokud jeste nekdo shanite pristrojovku s otackomerem, tak o jedne vim. Ale nevim, o kterou jde, nejspis obyc. na 1.8ku. Citovat
Fx Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Tak budiky uz dorazily v pondeli, akorat mi neprisel od posty listecek, ze tam jsou:bojim:roll Ale uz jsou v aute, nechodilo par zarovicek, ale jinak super a najednou mam najeto 57 tisic:D:papa Citovat
Pinďa Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Původně zaslal: Pinďa Napsán autorem Swallow Tak asi nezbude, než propájet přímo otáčkoměr, pak očistit všechny dotykové plochy, kde má být kontakt.Jak autíčka stárnou, dělá se povlak z oxidů na kontaktech a může to dělat různé nesmysly.A koneckonců, může být poškozeno vedení.Nejlepší by asi bylo, půjčit si jinou palubku, která funguje a zkusit to.Alespoň by se vyloučila chyba v drátech. Případně, mohlo odejít nějaká součástka přímo v otáčkoměru, ale že by odešla u dvou aut se stejnými příznaky mi nepřijde moc pravděpodobný. To je ten samý problém jak mám já, je to v budíkách a plošňácích. Nakonec mi ty budíky začaly chodit. [Editován dne 15/6/05 Pinďa] Nakonec to budu nucenej znovu rozdělat. Ochladilo se a už to znovu blbne. Citovat
Petr X Odesláno 20. říjen 2005 Autor Odesláno 20. říjen 2005 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Pinďa Napsán autorem Swallow Tak asi nezbude, než propájet přímo otáčkoměr, pak očistit všechny dotykové plochy, kde má být kontakt.Jak autíčka stárnou, dělá se povlak z oxidů na kontaktech a může to dělat různé nesmysly.A koneckonců, může být poškozeno vedení.Nejlepší by asi bylo, půjčit si jinou palubku, která funguje a zkusit to.Alespoň by se vyloučila chyba v drátech. Případně, mohlo odejít nějaká součástka přímo v otáčkoměru, ale že by odešla u dvou aut se stejnými příznaky mi nepřijde moc pravděpodobný. To je ten samý problém jak mám já, je to v budíkách a plošňácích. Nakonec mi ty budíky začaly chodit. [Editován dne 15/6/05 Pinďa] Nakonec to budu nucenej znovu rozdělat. Ochladilo se a už to znovu blbne. Jojo, to znam ... ale to ti nepomuze na dlouho, je fakt lepsi sehnat jinou pristrojovku, ktera chodi. S timhle budes mit porad nejaky problemy. Ja se v te svoji taky vzdycky vrtal a pak po ranu kdyz byla zima nebo vlhko...tak to bylo zase stejny. Citovat
Pinďa Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Pinďa Napsán autorem Swallow Tak asi nezbude, než propájet přímo otáčkoměr, pak očistit všechny dotykové plochy, kde má být kontakt.Jak autíčka stárnou, dělá se povlak z oxidů na kontaktech a může to dělat různé nesmysly.A koneckonců, může být poškozeno vedení.Nejlepší by asi bylo, půjčit si jinou palubku, která funguje a zkusit to.Alespoň by se vyloučila chyba v drátech. Případně, mohlo odejít nějaká součástka přímo v otáčkoměru, ale že by odešla u dvou aut se stejnými příznaky mi nepřijde moc pravděpodobný. To je ten samý problém jak mám já, je to v budíkách a plošňácích. Nakonec mi ty budíky začaly chodit. [Editován dne 15/6/05 Pinďa] Nakonec to budu nucenej znovu rozdělat. Ochladilo se a už to znovu blbne. Tak jsem to znovu rozdělal, vyndal plošňák a podíval se na něj pod lupou. Ty studeňáky byly pěkně vidět. Takže jsem to přeletoval (všechny čudlíky a ukostření - šroubek). Tak a nyní (doufám , že ne zatím) to funguje. Citovat
Ferry Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Taky mi tuhle u tech novych budiku padnul rychlomer na 0 ( myslel jsem, ze me vomejou ), ale po prepajeni tech tycek, co tvori kontakty a ocisteni a prepajeni kontaktu mezi tou folii co je ze zadni strany zvenku budiku a je pricvakla tou kovovou sponkou na desku plosnych spoju uvnitr to prestalo a zatim drzi v pohode Citovat
Baronjh Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 V 10. 6. 2005 at 15:56, Pinďa napsal: Tak jsem opravoval palivoměr (ten chodí OK) a pro změnu mi začal blbnout otáčkoměr (takže mě to čeká nanovo). Zdravím a mám dotaz na ten palivoměr, taky mi nechodí správně, ale hlavně, jak se na něj dostanu neboli, jak mám sundat tu zadní desku na palubovce abych to mohl přepájet ? Díky za odpověď Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 Někde je tu návod, kouknu jestli to najdu, zrovna včera jsem to dělal asi po 150tý u sebe, zase ručka jezdila jak splašená EDIT: Takže navod je někde v trapu i s hlavní strankou, odkazy tu na něj jsou ale nefunkční, proto jsem navod obnovil, tady je - http://www.peugeot-club.com/topic/106814-p406-oprava-budiku-ci-palivomeruíků-či-palivoměru/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.