Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřebuji poradit:papa chystám se zakoupit bud 607 nebo 407 obojí musí být v naftě u 607 mám vybranej motor 2.2Hdi 98Kw u 407 2.0Hdi 100kw obojí s manuálem (automat néé:bojim)

prosím ty co mají s těmito auty zkušenosti ad se o ně podělí:super

[upravil dne 10/8/12 08:58 od Peugeot_22]

Odesláno

ani jedno, 407 je mala a 607, pokud nevyberes neco zachovalyho a nebudes mit prachy na udrzbu, tak te sezere :D

Odesláno

607 si vyber nééé :D

407/607 tak mi někdo schválně vysvětlete, v čem se to technicky liší ??? 407 když se bude sr.t, tak majitele taky sežere :grr

[upravil dne 10/8/12 10:50 od Agrafik]

Odesláno

já se právě nemůžu rozhodnout auta se mi líběj obě tak to asi hold necháme náhodě no:D:D

jinak co sem tak slyšel tak 407 má složitější podvozek ale jak je to s náhradníma dílama jsem se zatím nepídil:Da u 607 že často zlobila elektrika hlavne prvni modely a taky padající okýnka:o:D:D:myslim

Odesláno

ved to je to ;)

si nenapisal o akych rocnikoch uvazujes :P

tiez si nemyslim ze by servis bola vacsia financna zataz pri 607 najma ak by slo o identicke motory ze ano...

jedine karosarske diely, ale to uz ked clovek ma havarku nie je servis ;)

Odesláno

Osobně 607 ani náhodou,kvůli dílum atd..a hlavně sehnat nějakou která nebude mít najeto xxxtis km je hodně o štěstí ty co jsou v bazarech tak jsou z 90% velice ,,kvalitně\" stočený vylítaný auta.

407 je pěkná a určitě o hodně lepší na servis..

Hlavní otázka je taky co se ti libí a kolik na to máš připravených financích aby jsi měl vůbec šanci něco solidního sehnat.

Odesláno

ale auto neni jen motor :D

607, jak uz bylo psano, je vlajkova lod a spoustu ostatnich dilu (kdyz se neupneme jen na motor) je mozne koupit pouze v originale, druhovyroba se treba ani nedela, proto se muze udrzba prodrazit

Odesláno

Jasně, 607 může mít dražší skla, plechy, některé podvozkové díly, ale pohonná soustava je dle mě +- stejná, elektrika taky. Pneu taky. Pak na 607 skoro není druhovýroba, nevím jak u 407.

Spotřební materiál nemá cenu srovnávat, takže je to spíš, v čem si chce tazatel vozit zadek.

Třeba nám ale Straki007 napíše nějaký rozdíl :D v čem se může finančně lišit servis u těchle dvou aut.

Na druhou stranu jde většinou u koupě auta rozum stranou a dochází u chlapa k vypnutí obou \"mozků\", které máme k dispozici. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...