Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No co to na to napsat :D

A nebó! :D úvaha... PlastiDip... S tím tady někdo zkušenosti mít 100% bude. Jak to funguje? :D

Řeším zapojení odskoku... Mam protažený dráty z kufru dopředu, ale bojím se hrabat do elektriky, abych si něco nevyskratoval. Nejraději bych to napojil někam, kde jde proud nonstop, abych nemusel strkat klíček do zapalování jen kvůli kufru.

Dokázal by mi někdo poradit?

[upravil dne 15/7/13 15:56 od Woiser]

Odesláno

Tak dva disky už mam hotové :roll

Profi laku se to nemůže rovnat, není to 100% ale když na to člověk nekouká z 30 cm tak je to naprosto super.

Už jen počkat na další dva, dát barvu pryč z gumy, nechat vyvážit a můžu je namontovat :mrk

Veřím, že se najdou i tací, kterým se to nebude líbit... Ale názorům se nebráním :D

Tátova citace \"Ty děláš!\" :D

post-43226-14109632338651_thumb.jpg post-43226-14109632339286_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Může to býti zajímavé ,chtělo by to fotku ve dne .

Odesláno

Mně to přijde jako tmavě žlutá. Moc odvázaný z toho nejsem ... ale to mi připomíná, že bych měl nalakovat zimáky :D

Odesláno

Ale jo, proti gustu .... Ale uz skoro nejde poznat, ze to je Pug. Mel jsi podle meho nazoru nechat alespon znak na predni kapote :roll

Odesláno

Šalda: Přiznám se, že je to akrylátová samozákladová barva na ploty :D

Jsem rád, že s tím nepadám do rubriky o lidském nevkusu :mad:

O snížení stále přemýšlím, ale pořád mi v hlavě zvoní zvoneček s nápisem jízdní komfort. Proto pokud budu snižovat, nechal bych to až za rok po STK a budu se ještě rozhodovat. Každopádně by to se snížením vypadalo o 100% lépe to souhlasím ;)

S těma zrcátkama... sháním kryty v barvě, ale zatím se mi nenaskytla cena, kterou bych byl za dva plasty ochotný nabídnout :roll přecejen je to detail, do nichž se pustím až trošku dýl.

Zatím jsem ve fázy větších úprav :super

Barva je to taková zvláštní, na slunci spíš žlutá, ve stínu spíš oranžová. Já to nazval \"vyblitou oranžovou\" a naštěstí je to přesně ta kterou jsem chtěl :roker

[upravil dne 1/8/13 22:11 od Woiser]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...