Woiser Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 No co to na to napsat A nebó! úvaha... PlastiDip... S tím tady někdo zkušenosti mít 100% bude. Jak to funguje? Řeším zapojení odskoku... Mam protažený dráty z kufru dopředu, ale bojím se hrabat do elektriky, abych si něco nevyskratoval. Nejraději bych to napojil někam, kde jde proud nonstop, abych nemusel strkat klíček do zapalování jen kvůli kufru. Dokázal by mi někdo poradit? [upravil dne 15/7/13 15:56 od Woiser] Citovat
Woiser Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Tak dva disky už mam hotové Profi laku se to nemůže rovnat, není to 100% ale když na to člověk nekouká z 30 cm tak je to naprosto super. Už jen počkat na další dva, dát barvu pryč z gumy, nechat vyvážit a můžu je namontovat Veřím, že se najdou i tací, kterým se to nebude líbit... Ale názorům se nebráním Tátova citace \"Ty děláš!\" Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Na ty černé vnější plasy doporučuju: http://www.laky.cz/motip-barva-plast-narazniky-cerna-400ml/ Citovat
Andreww Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Co ta stečená barva v dírách pro šrouby? Citovat
Woiser Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 No, to se bude muset jeste poladit zubnim kartackem Citovat
Woiser Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Tak dnes oficialně jezdíme na oranžovejch hned jak bude chvilka nahodím fota, ať můžete hodnotit Citovat
Guest servisman Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Může to býti zajímavé ,chtělo by to fotku ve dne . Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Z večerní toho fakt moc vidět není Citovat
Woiser Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Tak dneska jsem nafotil pár fotek... Na autě je bordel, nechtěl jsem jet to umýt Citovat
radim.1008 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Nevím, nějak mě ta oranžová k tomu nesedí. Aspoň hoď do laku zrcátka. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Mně to přijde jako tmavě žlutá. Moc odvázaný z toho nejsem ... ale to mi připomíná, že bych měl nalakovat zimáky Citovat
Šalda Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Mě se to docela líbí To jsi použil ten Plastidip nebo jakej sprej?? Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Ale jo, proti gustu .... Ale uz skoro nejde poznat, ze to je Pug. Mel jsi podle meho nazoru nechat alespon znak na predni kapote Citovat
Feelly Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Pěkný, už to jen posadit dolu, oživit či nastříkat lišty, dat zrcátka do barvy a bude to super. Citovat
Woiser Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Šalda: Přiznám se, že je to akrylátová samozákladová barva na ploty Jsem rád, že s tím nepadám do rubriky o lidském nevkusu O snížení stále přemýšlím, ale pořád mi v hlavě zvoní zvoneček s nápisem jízdní komfort. Proto pokud budu snižovat, nechal bych to až za rok po STK a budu se ještě rozhodovat. Každopádně by to se snížením vypadalo o 100% lépe to souhlasím S těma zrcátkama... sháním kryty v barvě, ale zatím se mi nenaskytla cena, kterou bych byl za dva plasty ochotný nabídnout přecejen je to detail, do nichž se pustím až trošku dýl. Zatím jsem ve fázy větších úprav Barva je to taková zvláštní, na slunci spíš žlutá, ve stínu spíš oranžová. Já to nazval \"vyblitou oranžovou\" a naštěstí je to přesně ta kterou jsem chtěl [upravil dne 1/8/13 22:11 od Woiser] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.