Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a proč by to doháje meli být výkřiky do tmy?

nelaď motor polaď auto: vyhoď tu sedací soupravu co tam máš(vzadu gauč+ ty dvě křesla vepředu) a nahoď lehký skořepiny- cca 30kg dolu, a jdi touhle cestou;);) každý kilo je znát;)

Odesláno

Asi začnu jezdit s prázdou nádrží, to je 60kg pryč, pak vyhodím zadní sedačky a spolujezdec se může držet palubovky, protože kryt kastlíku taky nepotřebuju - 50kg, nebo budu jezdit sám -55kg. Dále koberce v kufru, rezervu, hasičák, měnič a repro jsou taky nanic - 40kg. Užší kola tak 165 :D to ubere taky nějaké kilo a valivý odpor bude nižší. Dále vyházet veškeré elektrožrouty, což by taky mohlo pomoct. Takže bratru 210kg dole :D To bude fičák :o:o:o

Ale vážně , opravdu jedinou kvalitní úpravu jsem viděl naposledy na Favoritu s karburátorem. Vše předěláno od motoru - klasická 1.3, přes podvozek, brzdy... Bylo to podle nějaké závodní verze. Jezdilo to opravdu parádně a vypadalo to jako série. Krasavec.

Pokud si pamatuju, tak po těch všech úpravách byla životnost motoru do GO cca 20tis.

Odesláno

nechápu jakej vliv má to že vyhodim sedačky(výměna za skořepiny), tapecáky, ducbednu a repro na životnost motoru. Prosím nějakého inženýra o vysvětlení(selskej rozum říká že žádnej)

Odesláno

Tak zrovna ten \"gauč\" tam chci nechat, aby bylo při nejhorším kde souložit :D Ale tak něco jsem už pochytil, nápady se mi točí v hlavě, ještě budu diskutovat a počítat s mistrem a pak hurá do toho ;)

Odesláno

f3Rd@ : V6 zas tak slabá není jako letadlo to není ale já už začínám byt pomalu spokojený :D

Strejdakopec : to se mi moc nezdá... jinak Moby má pravdu když s ní člověk trošku umí tak možná 2.2 HDI(s čipem)má na prvních pár metrů naskok ale tím to končí.Ono hlavně jde o to v jakým stavu ta V6 byla.. osobně vím,že některý 152kw verze nemají už ani těch 140kw...co mají mít v základu slabší starší verze... stačí se kouknout na nějaký stránky a nebo pohledat zde v historii když se tu kdysi dávno měřil výkon..a V6 tam byli..

Odesláno

f3Rd@ : tak to ja byl lehce.. po přechodu z mi16 a BMW je to uplně něco jinýho ale zas je to zhruba tak o 100% pohodlnější a komfort je taky úplně někde jinde.. a teď po drobných úpravách to i lehce jede líp.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem si tu po dlouhé době přečetl své vlákno a chytám se za hlavu, jak se to tu \"zvrhlo\" :mrk:mrk:mrk :D:D:D

Jinak s úpravami jsem nějakým způsobem pokračoval dál (pomalu, protože stále chodím do školy a musím se učit + výplata z brigády není také nějak závratně velká)...hodně jsem se ptal lidí, co v tom chodí a mají s tím nějaké zkušenosti, až jsem se dostal tam kde jsem. Výsledné hodnoty výkonu se zatím neví, v brzké době mám v plánu jet na brzdu, abych věděl přesně, kolik oslů pod kapotou mám a nemám, pak píchnu obr. z grafu :papa

Odesláno

Jen je zajimavy, ze kdyz obcas vlezu na VW club, tak tam ty upravy do konce dotazeny maj. cim to je? ze se jim chce, nebo vsichni co maj conernovy auta tak na to maj. Co vim za tech x let co tady sem. tak vim asi jen o 2 az 3 clenech, co se pustili do motoru.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

ONI: Asi necpou peníze do kravin co se \"se*ou\" na francouzích a pak jim zbejvá na kraviny :D (A můžete začít házet kameny :D :D )

Odesláno

Jo ono to bude hlavne tim ze Peugeot pouziva uplne jinej sistem vstrikovani. U koncernu je spostu zamenejch dilu mezi motorama. A to treba i tak ze do rotacky 66kw muzes nacpat kovane pisty z PD 110kw. Na naftovou prevodovku pasujou dily z benzinove VR6 daji se zamenit i cele prevodovky s poloosama kvuli prenosu....... Proste vsechno pasuje vsade. Nehlede na to ze CR od VW ty upravy taky nedelaji

Odesláno
ONI: Asi necpou peníze do kravin co se \"se*ou\" na francouzích a pak jim zbejvá na kraviny :D (A můžete začít házet kameny :D :D )

Možná že majitelé nejsou tak prázdný hlavy... ;) teda někteří, ale ti už vlastně nejsou mezi námi...

[upravil dne 12/4/13 09:56 od koblih69]

Odesláno
Jo ono to bude hlavne tim ze Peugeot pouziva uplne jinej sistem vstrikovani. U koncernu je spostu zamenejch dilu mezi motorama. A to treba i tak ze do rotacky 66kw muzes nacpat kovane pisty z PD 110kw. Na naftovou prevodovku pasujou dily z benzinove VR6 daji se zamenit i cele prevodovky s poloosama kvuli prenosu....... Proste vsechno pasuje vsade. Nehlede na to ze CR od VW ty upravy taky nedelaji

To bude tým, že VW nikdy nevymyslel žiadnu vlastnú technológiu:D

Odesláno

No tak buďte zvědaví, ale prosím zdržte se pitomých komentářů a pokud možno i komentářů mimo téma.

200 oslů tam 100% nemám :mad: , ale myslím si, že 160-170 koní by tam v tuto chvíli být mohlo :myslim .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...