Moby89 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 a proč by to doháje meli být výkřiky do tmy? nelaď motor polaď auto: vyhoď tu sedací soupravu co tam máš(vzadu gauč+ ty dvě křesla vepředu) a nahoď lehký skořepiny- cca 30kg dolu, a jdi touhle cestou;) každý kilo je znát;) Citovat
davidekcz Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Tak já se na radu neptal A myslím, že ti co se dotazují nechtějí kila dolů, ale koníky nahoru Citovat
Moby89 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 k čemu mi bude 152kw v 2tunový 607mě, když mě pojede 100kw tunová 206tka? Citovat
davidekcz Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 já tohle chápu,mě se neptej, ptej se místních \"upravovatelů\" Citovat
Agrafik Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Asi začnu jezdit s prázdou nádrží, to je 60kg pryč, pak vyhodím zadní sedačky a spolujezdec se může držet palubovky, protože kryt kastlíku taky nepotřebuju - 50kg, nebo budu jezdit sám -55kg. Dále koberce v kufru, rezervu, hasičák, měnič a repro jsou taky nanic - 40kg. Užší kola tak 165 to ubere taky nějaké kilo a valivý odpor bude nižší. Dále vyházet veškeré elektrožrouty, což by taky mohlo pomoct. Takže bratru 210kg dole To bude fičák :o:o Ale vážně , opravdu jedinou kvalitní úpravu jsem viděl naposledy na Favoritu s karburátorem. Vše předěláno od motoru - klasická 1.3, přes podvozek, brzdy... Bylo to podle nějaké závodní verze. Jezdilo to opravdu parádně a vypadalo to jako série. Krasavec. Pokud si pamatuju, tak po těch všech úpravách byla životnost motoru do GO cca 20tis. Citovat
Moby89 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 nechápu jakej vliv má to že vyhodim sedačky(výměna za skořepiny), tapecáky, ducbednu a repro na životnost motoru. Prosím nějakého inženýra o vysvětlení(selskej rozum říká že žádnej) Citovat
JanMartak Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 Tak zrovna ten \"gauč\" tam chci nechat, aby bylo při nejhorším kde souložit Ale tak něco jsem už pochytil, nápady se mi točí v hlavě, ještě budu diskutovat a počítat s mistrem a pak hurá do toho Citovat
John Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 f3Rd@ : V6 zas tak slabá není jako letadlo to není ale já už začínám byt pomalu spokojený Strejdakopec : to se mi moc nezdá... jinak Moby má pravdu když s ní člověk trošku umí tak možná 2.2 HDI(s čipem)má na prvních pár metrů naskok ale tím to končí.Ono hlavně jde o to v jakým stavu ta V6 byla.. osobně vím,že některý 152kw verze nemají už ani těch 140kw...co mají mít v základu slabší starší verze... stačí se kouknout na nějaký stránky a nebo pohledat zde v historii když se tu kdysi dávno měřil výkon..a V6 tam byli.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 John: ja prave zacinam byt pomalu nespokojeny, ale na to jezdeni do prace to jeste staci. Citovat
John Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 f3Rd@ : tak to ja byl lehce.. po přechodu z mi16 a BMW je to uplně něco jinýho ale zas je to zhruba tak o 100% pohodlnější a komfort je taky úplně někde jinde.. a teď po drobných úpravách to i lehce jede líp. Citovat
JanMartak Odesláno 11. duben 2013 Autor Odesláno 11. duben 2013 Tak jsem si tu po dlouhé době přečetl své vlákno a chytám se za hlavu, jak se to tu \"zvrhlo\" :mrk:mrk :D:D Jinak s úpravami jsem nějakým způsobem pokračoval dál (pomalu, protože stále chodím do školy a musím se učit + výplata z brigády není také nějak závratně velká)...hodně jsem se ptal lidí, co v tom chodí a mají s tím nějaké zkušenosti, až jsem se dostal tam kde jsem. Výsledné hodnoty výkonu se zatím neví, v brzké době mám v plánu jet na brzdu, abych věděl přesně, kolik oslů pod kapotou mám a nemám, pak píchnu obr. z grafu Citovat
Vítek1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 vsak uz jsme tady vsichni na tech 200kobyl zvedavi hlavne teda asi kobliha a ja Citovat
oni Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Jen je zajimavy, ze kdyz obcas vlezu na VW club, tak tam ty upravy do konce dotazeny maj. cim to je? ze se jim chce, nebo vsichni co maj conernovy auta tak na to maj. Co vim za tech x let co tady sem. tak vim asi jen o 2 az 3 clenech, co se pustili do motoru. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 ONI: Asi necpou peníze do kravin co se \"se*ou\" na francouzích a pak jim zbejvá na kraviny (A můžete začít házet kameny :D ) Citovat
Vítek1 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Jo ono to bude hlavne tim ze Peugeot pouziva uplne jinej sistem vstrikovani. U koncernu je spostu zamenejch dilu mezi motorama. A to treba i tak ze do rotacky 66kw muzes nacpat kovane pisty z PD 110kw. Na naftovou prevodovku pasujou dily z benzinove VR6 daji se zamenit i cele prevodovky s poloosama kvuli prenosu....... Proste vsechno pasuje vsade. Nehlede na to ze CR od VW ty upravy taky nedelaji Citovat
koblih69 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 ONI: Asi necpou peníze do kravin co se \"se*ou\" na francouzích a pak jim zbejvá na kraviny (A můžete začít házet kameny :D ) Možná že majitelé nejsou tak prázdný hlavy... teda někteří, ale ti už vlastně nejsou mezi námi... [upravil dne 12/4/13 09:56 od koblih69] Citovat
Vapno92 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Jo ono to bude hlavne tim ze Peugeot pouziva uplne jinej sistem vstrikovani. U koncernu je spostu zamenejch dilu mezi motorama. A to treba i tak ze do rotacky 66kw muzes nacpat kovane pisty z PD 110kw. Na naftovou prevodovku pasujou dily z benzinove VR6 daji se zamenit i cele prevodovky s poloosama kvuli prenosu....... Proste vsechno pasuje vsade. Nehlede na to ze CR od VW ty upravy taky nedelaji To bude tým, že VW nikdy nevymyslel žiadnu vlastnú technológiu:D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Renault taky ne a jak to dopadlo vidíme na označení každé jejich kapoty :-) Citovat
JanMartak Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 No tak buďte zvědaví, ale prosím zdržte se pitomých komentářů a pokud možno i komentářů mimo téma. 200 oslů tam 100% nemám , ale myslím si, že 160-170 koní by tam v tuto chvíli být mohlo . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.