Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co to viděl karosář z baráku co dělá u Forda tak mi doporučil výměnu střechy.Jinak sklo to vzalo taky-čelní.

Odesláno

Jak to je teda s těma pojištovnama? Tady jsem četl, že panoramy mají skoro všechny pojištovny vyloučený z pojistek???

Tak když mi kroupy rozsekají střechu dostanu něco nebo ne??? Samo že pojištený HAV all...

Příspěvek 22.8 23:14

[upravil dne 23/8/12 00:20 od davidekcz]

[upravil dne 23/8/12 00:22 od davidekcz]

[upravil dne 23/8/12 00:22 od davidekcz]

Odesláno

Ja mam k PZP aj pripoistenie skiel a tyka sa to vsetkych zasklenych casti auta, teda aj panoramy. Plus mam este aj havarijne positenie. To pripoistenie mam kvoli nizsej spoluucasti a stalo iba 16 eciek navyse. Poistku mam v AXA.

Odesláno

davidekcz: A kde si to slyšel s těma panaromatama? Normálně se to hradí, nevím proč by s tím měl být problém. Pouze se na panoramatickou střechu se nedá dát pojištění skel, pouze normální havárka :papa

Odesláno

Co se týká panoramy tak jsme nenašel pojišťovnu, která by to kryla v rámci pojistky skel. Byť ti připojistí všechny skla tak na střechu se to nevztahuje. Nicméně mě ujišťovali, že z klasické havarijky to je bezproblémů.

Kurňa, musíš se vecpat přede mě? :D

[upravil dne 23/8/12 09:19 od koblih69]

Odesláno

No nevim, mam pojistku u pojistovny Uniqua a ta hradi komplet vsechny sklenene casti auta, coz mam i ve smlouve. Tedy i panoramu, samozrejme jedna se o pripojisteni skel a ne havarijku.

Kompletne vsechny skla si pan nafotil a zapsal do papiru.

Jeste se stacil ironicky zeptat jestli jsou na aute sklenena svetla, ze by se to vztahovalo i na ne.

Jeste to poopravim. Volal jsem ted na info linku a tam to pan potvrdil.

[upravil dne 23/8/12 10:10 od Lada78]

Odesláno

Já mám pojistku u ČSOB a panoramu pojistka skel kryje. Schválně jsem se na to pojišťováka ptal. Cca týden mu trvalo než se mu to povedlo zjistit. Ale i tak mám celé auto pojištěné proti živlu

Odesláno

takze 31.8 jedu dat auto do servisu na vymenu cele strechy:( . Toho vytahovani se u noveho auta v zaruce docela bojim. Jaky je Vas nazor? Pisi z mt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...