Gabriel 307 Odesláno 24. listopad 2015 Autor Odesláno 24. listopad 2015 fotky dám hned jak to bude napojený a seřízený Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 typuju klasika ty mesicky nahore a dole jsou dennia prostredek je LED mlha Citovat
Gabriel 307 Odesláno 24. listopad 2015 Autor Odesláno 24. listopad 2015 (upraveno) jj edit: tak foto jak to svítí tady je jenom to není 307 odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 24. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
thorr001 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 za ty penize si to muzou nechat Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 No asi o 10 příspěvků výš Už jsem to našel Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. listopad 2015 Autor Odesláno 25. listopad 2015 za ty penize si to muzou nechat někdo to prochlastá,někdo prokouří,někdo nahází do automatu a ja si chci udělat radost tak jsem si koupil světla (tak jak to řekl dnes na noční kolega z práce,i když zatím nesvítí,ale srdíčko je spokojené ) Citovat
vozzyn Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Zdarec, hlavně že se to líbí tobě, pak nahoď lepší foto ve dne, zhaslý i rožlý. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. listopad 2015 Autor Odesláno 26. listopad 2015 (upraveno) tak nějak budou svítit LEDky,zatím to nemám natažené od klíčku není čas(teď mám noční. . . přes den spím) napojil jsem to na jiný plus,jen kvůli fotce. . . není to zatím ani seřízený(ale svítí to super)foťák(mobil) neumí vyfotit tu hezkou bílou jinak dnes špatná novinka je,že mi nárazník vzala Laguna(když jsem spal),naštěstí ji viděl jeden pán,který si opsal SPZ a ten pán mi nechal lísteček za oknem s kontaktem na sebe,že to klidně dosvěčí(mám i její ulomek zadního světla),uvidím jestli mi PČR řekne podle SPZ kdo to byl Upraveno 27. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Péťa Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Tak to vyřeš rychle !!! Dokud si nevymění sklo. Citovat
jiriczek Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 No, taky to máš pěkně vzítý.. Mě někdo vzal vozejkem pro auta cca 2 cm dveří + blatník, upadly asi 3 držáky podběhu, včetně zástěrky.. Zjistil jsem to až u kamaráda... S takhle poloupadlým podběhem jsem to valil kolem 130 km/h. Ty máš aspoň štěstí, že to viděl aspoň někdo, no. Já to štěstí bohužel neměl... Každopádně snad to dopadne dobře a vyřešíš to rychle. Citovat
Veverka Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Svítí to nějak do svislého oválu - nebo je to klam? Vzatý to máš tedy pěkně Mě onehdá jeden kok__ u baráku neúmyslně udělal vryp na PP dveřích pod klikou přívěskem nebo zipem na brašničce, co měl přes rameno. Viděl jsem ho z okna v 11. patře. Jenže co si na něm vezmeš a jak mu tu rejhu prokážeš. Takhle už tu podepsal několik aut Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Tak to vyřeš rychle !!! Dokud si nevymění sklo. Asi myslíš světlo .. sklem ho fakt nevzal. No ... pěkná šlamastyka teda. Ještě že je aspoň svědek. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. listopad 2015 Autor Odesláno 27. listopad 2015 (upraveno) Svítí to nějak do svislého oválu - nebo je to klam? Vzatý to máš tedy pěkně Mě onehdá jeden kok__ u baráku neúmyslně udělal vryp na PP dveřích pod klikou přívěskem nebo zipem na brašničce, co měl přes rameno. Viděl jsem ho z okna v 11. patře. Jenže co si na něm vezmeš a jak mu tu rejhu prokážeš. Takhle už tu podepsal několik aut je to takový optický klam-je tam chromový "kryt"-kolečko tak se to odráží od něj edit: jinak nahlášeno na PČR,přijeli dopraváci - sepsali,nafotili,svědci(dva) všechno dosvědčili . . . . zítra ráno si jedu pro papíry pro pojišťovnu. . . .jenom jsem ze dozvěděl,že když paní bude zapírat tak mám smolíka (řekla mi to paní v naši pojišťovně) i když nevím jestli bude pasovat úlomek světla. . . . no kdoví jak to dopadne SPZ sedí,pojištěno v ČSOB,značka auta podle CKP sedí taky,je to Renault jak tvrdili svědci Upraveno 4. prosinec 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
vendelinek Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 no,pekny,ted aby ti to dobre dopadlo a necekal si dlouho na pojistovnu a opravu,svetla sviteji pekne odeslano z Lumie Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. listopad 2015 Autor Odesláno 28. listopad 2015 (upraveno) tak ráno jsem šel na PČR (odřený nárazník) paní která to udělala si neláme hlavu a parkuje klidně přes invalidy(koukal na to i policajt a kroutil hlavou) všechno máme sepsaný(byla tam i paní) přiznala se-moc toho zapírat nemohla při pohledu na její odřené auto,svědky a úlomek jejího skla ze světla Upraveno 28. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
jiriczek Odesláno 28. listopad 2015 Odesláno 28. listopad 2015 Takovýdle lidi fakt miluju, obzvlášť pokud je poslední místo na parkovišti a já musím 307ku strkat na místo, kam by zajelo sotva Punto... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. listopad 2015 Autor Odesláno 28. listopad 2015 následně už pokračovala práce na LEDFOG103 SR-silver edition Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.