Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den už jsem jedno \"Téma\" zakládal ale asi jsem ho omylem smazal. Neměl by tu někdo známého na STK, zajímalo by mě několik věcí případně bych rád něco domluvil a tak podobně. Kontakt prosím do \"Soukromé zprávy\". Díky! :papa

[upravil dne 20/7/12 20:21 od Altman]

Odesláno

Ne o to vůbec nejde a nechci to psát takříkajíc \"na sklo\". Zkrátka všechno je tak nějak v pohodě, ale potřebuju si tímto pojistit že když se najde nějaký ten nedostatek, tak automobil projde. :papa

Odesláno

Jde ti o to projít a nebo vědět že auto je v top stavu.:myslim A pokud neprojdeš,tak do měsíce znova. A vědět že je v pořádku,já nevím proč se každý snaží ušetřit a nebo ošulit základní věci.:mrk nic proti,ale je to můj názor.:D

Odesláno

Děkuju za názor ale když jsem četl kolikrát někoho vyhodili za úplné nesmysly, tak si nedělám iluze o tom že by technikovi STK šlo o to abych jezdil v automobilu v TOP stavu. Automobil si servisuju sám, většinou s pomocí známého, takže vím že je ve velice dobrém stavu. Ale jak to tak bývá jsou tu mouchy! :papa

Odesláno

RH: :super

Prvních pár příspěvků na google vám napoví...:bojim obyčejné čachry se známkama STK, tohle si rozumný pracovník STK nelajzne ....

[upravil dne 21/7/12 13:50 od Tom_206]

Odesláno

No pánové tak takhne ne. Žádné čachry se nekonají jen koukám že jsou tu někteří více než domýšliví. Díky inzerátu na známky jsem čekal že se mi některý technik ozve a zbytek s ním domluvím. Ozval se mi jediný člověk který mi nabízel známky za 1500Kč. Ale to je mi k ničemu. ;)

Jinak inzerát mažu ať nikoho nedráždí! :papa

Odesláno

Krt€K: A tak ono se to dá vždycky s policistou dohodnout. Že to zavání trestním činem? To určitě ne. Jedná se poouze o přestupek. :papa

oddie: No je pravda že se zatím žádný neozval, tak asi máte pravdu. :D

Odesláno
... Ozval se mi jediný člověk který mi nabízel známky za 1500Kč. Ale to je mi k ničemu. ;)

Jinak inzerát mažu ať nikoho nedráždí! :papa

K... No je pravda že se zatím žádný neozval, tak asi máte pravdu. :D
Odesláno

\"Jestli sis myslel, že se na takový inzerát ozve >>>technik z STK<<<<, tak jsi asi spadl na hlavu.\"

No je pravda že se zatím žádný neozval, tak asi máte pravdu.

Nebuďte vztahovačný. :D

[upravil dne 21/7/12 15:46 od Altman]

[upravil dne 21/7/12 15:47 od Altman]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...