Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

na 125ccm motorku s automatickou převodovkou stačí jen řidičák sk. B

Recommended Posts

Odesláno
Prý 60 dnů v roce :D Co znám lidi se skůtry, tak maj možná tak 60 dnů v roce, kdy na něm nejedou...

taky to tak vidím ;):super

EDIT:bydlím v paneláku a mám štěstí,že auto i skutra parkuji na hlídaném parkovišti :D na jednom parkovacím místě za 450,- Kč/měsíc

EDIT2: a prdel je to tahat někdy do sklepa a pak ještě větší ze sklepa po schodech (cca 100Kg)

[upravil dne 19/7/12 19:31 od Gabriel 307]

[upravil dne 19/7/12 19:34 od Gabriel 307]

Odesláno
pro mě super zpráva, chtěl jsem si koupit 50 skůtr, ale je fakt slabej a na vyšší nemam papíry, tak tohle je super

Povídá se o tom už delší dobu. Mě to zase štve, protože chci prodat svoji padesátku a takhle staršně klesnou ceny :(

oddie: Něco jiného je na něm jezdit po praze a něco jiného třeba u nás nebo na té Vysočině ;)

Odesláno

mně se to celkem zamlouvá, docela bych si do budoucna i skůtr pořídil (tedy pokud to tedy do tý doby zase nezmění:D).

Ale docela mě překvapilo, že se teď dá jezdit s béčkem na simsonu, tedy tak jsem to pochopil z článku

Odesláno

jako motorkar to reknu takhle: nezkuseny hovado sedne na 125 ktera umi jet pres 120 km/h............... to bude mrtvejch.......

Kurt: maximalni souhlas s tebou

Odesláno

ja si delal ridicak, kde me aspon naucily zaklady. taky jsem hodne cetl, taky jsem byl na okruhu, kde jsem se ve finale naucil nejvic.... vysledek byl videt letos :D

ale aby to neznelo tak agresivne, 2 kola jsou sakra jiny nez 4 kola

a kdyz nekdo, kdo si to nikdy nezkusil sedne na 125, tak z toho proste kouka maler...

PS: driv jsem obcas jezdil na kejvacce 175, ale to je prskolet :D

Odesláno

Uprimne momentalne sice jzdim na 500 kilcu s prilepenym instruktorem na zadech, ale nikdy bych si nesedla ani na 125 sama. V tomhle rozhodne nesouhlasim. Motorka je vazne trocu nebezpecna a ne kazdy by ji mel mit moznost ridit.

Odesláno

No tohle je jen a jen o lidech, ono pokud by to mělo bejt hovado co nikdy na ničem nesedělo tak si myslim že si bude davat bacha, a ten co by eventuelně mohl zpusobit nějakej karambol stejně už dávno jezdí, ať s papirama nebo nez nich, a nejen na 125ccm, takže jestli bude vic mrtvejch o tom se dá polemizovat

Odesláno

Jo je to o lidech, ale stejnak si myslim, ze ta 50tka je tak akorat. Mam ridicat od 18 let a nikdy jsem na motorku nesedla. A to bych tu padestku mohla prohanet uz hooodne dlouho. Lepsi je proste zazit si to v te motoskole.-))) Je to docela dobra vec.

Odesláno

hurvajzi: mas pravdu, ale je tu jedno velke ale.....

timto davame moc velkemu spektru lidi moznost ridit silnejsi motorku, ktera opravdu v pohode jede pres kilo.

A ted mi rovnou bez hledani googlrm rekni, co je apex

a potom mi rekni, co je nejhorsi pud sebezachovy na motorce

a taky mi odpovez, co udelas, kdyz pojedes na motce a najednou v zatacce uvidis sotolinu, co udelas?

Odesláno
A nejhorší jsou ti, kteří po roce si myslí, že už vše umí a při jízdě vypnou mozek ;)

v tom s tebou maximalne souhlasim, muj otec mi porad rika....

az si budes myslet, ze to umis, tak se u me zastav, a ja ti dam do drzky :D

A mam se porad moc co ucit, a bavi me to :)

Odesláno

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. apex je bod zlomu zatacky, pred kterym mas uz jet pod plynem a po nem dat skoro plnej, teda u 125 plnej, u 6OO pulplnej :D

Odesláno

já jsem nikdy na motorce-skútru nejezdil,až do doby než manželka otěhotněla a plánovali jsme že bude mít auto doma kdyby něco.koupil jsem Yamahu Neós 50 2T a od té doby mě to chytlo:D jezdím s rozumem a mám se rád a kdyby jsem měl prachy tak jdu hned do 125. začátky na 50 byli v pohodě je to takové pohodové vozítko,ale myslím že v dnešním provoze spíš ohrožuji já než by někdo ohrožoval mě jsem skoro brzda provozu:mad:

je pravda že člověk se celý život učí a na motorce to platí taky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...