gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Super A projíždí se pouze ten Tauern? Citovat
Schreek Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tunelů je víc, ale platí se jen Tauernský... Citovat
Péťa Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Jen dotaz - to chceš jet 406? Proč ne? Před mnoha lety jsem tam jel 309tkou. Ale je fakt, že ty jednoduchý auta jsou spolehlivější než naše dnešní plechovky. Citovat
koblih69 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tunel můžeš objet, ale chce to dobrý brzdy Citovat
gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Brzdy jsou nový Ale když si vezmu že jedu já s TD, pak jede Plymouth Voyager 3,8 a pak Kokta a v Plymouthu a oktávce budou psy, tak objíždění nevidím růžově:D:D A ke všemu jedeme v noci Citovat
Schreek Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tunel jsem letos objížděl (byl nečekaně uzavřen) a nikomu bych to nepřál, radši si připlatím 10 eur. I mé auto mělo co dělat a podél cesty jsem potkal spoustu smutných obličejů, kteří ten krpál prostě nevyjeli nebo vařili... Je to taková klikatá silnice až někam do 2 tis. nad mořem a pak sešup dolu Zajíždka asi 30 km a cca 45 min ztráta... Citovat
Laďa Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Vídeň-Graz-Klagenfurt-Villach žádný placený tunel. Citovat
gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 No ale zase si zajedu víc km, takže se to srovná s cenou za tunel Ale nejde mi ani o cenu, jen abych veděl kolik si mám dát stranou na cestu Mě spíš jde o to jak kdo máte zkušenosti s jednotlivýma cestama [upravil dne 18/7/12 18:52 od gronholmm] Citovat
Laďa Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Já jsem jel vloni tu jak jsem uvedl výše a bez problémů. Po Itálii jsem jel až do Benátek a cena za dálnici byla 14 eur. Citovat
gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 No já jedu z Prahy, takže musíš počítat s tím že ty to máš přes Brno blíž než přes ČB Citovat
Laďa Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Já vím jen jsem poskytl informace pro případné další čtenáře a navíc jsi si pohrával z myšlenkou zda přes Brno nebo Plzeň anebo Č. Budějovice. Citovat
Vítek1 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 jeste v Autosalonu myslim zkouseli jet Brno - Bratislava - Viden prej casove na stejno ale porad dalnice [upravil dne 18/7/12 19:59 od Vítek1] Citovat
radim.1008 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Jo to zkoušeli, ale do Chorvatska Jinak za sebe doporučuji nebrat si zvlášť peníze na dálniční poplatky, ale vše platit kartou. Vyhneš se dlouhýmu čekání u mýtnic. Je zajímavý, že v dnešní době stále mnoho lidí platí hotově. Vždy jsem zažil, že u mýtnic s bezhotovostním stykem, bylo minimum aut a vedle kolony Citovat
gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 No já zatím přemýšlím že nebudu peníze měnit zde, ale vyberu peníze z bankomatu až v itálii Jinak co půjde a bude to na \"průhledném\" místě, tak budu platit kartou Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 v cizine bych s kartou vubec neplatil, problemu znam z dosclechu dost a dost v bibione jsem byl pred 19 lety a v zivote me tam uz nikdo nedostane. jel bych pres Brno, do budejic je to mrdacka.... Citovat
Péťa Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Já platím jedině kartou, všude kde to jde. Nikdy jsem problém neměl a nevím o nikom, kdo by ten problém měl. Jediné, kdy jsem se bál bylo před lety v Turecku, kde ještě měli \"žehličku\". A taky to dopadlo dobře Citovat
Vítek1 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 taky platim v cizine kartou je to vyhodnejsi nez menit penize a pohodlnejsi. Ale na ty vybery pozor nejake banky si za to berou dost penez Citovat
gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Mbank nee Při výberu nad 2500 nic neplatím Citovat
Vítek1 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 jojo Mbank je jedna z tech lepsich. Citovat
punkac Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Jo to zkoušeli, ale do Chorvatska Jinak za sebe doporučuji nebrat si zvlášť peníze na dálniční poplatky, ale vše platit kartou. Vyhneš se dlouhýmu čekání u mýtnic. Je zajímavý, že v dnešní době stále mnoho lidí platí hotově. Vždy jsem zažil, že u mýtnic s bezhotovostním stykem, bylo minimum aut a vedle kolony Mno, karta ti náhodou nepůjde a jsem zvědavej, co budeš dělat... Měly byho čekat dvě mýta, jedno za tunel a jedno za dálnici, kde zaplatí, až bude sjíždět. Fronty 10 aut vypadaly sice na dlouho, ale déle než 7 minut jsem nikdy nečekal. Jel jsem až do San Benedeto el Tronto přes brennerský tunel - cesta v pohodě, mýto 8€ za tunel a 44€ za dálnici. Jinak typ na menší úsporu za palivo. U těch velkých autogrillů jsou pumpy se spoustou stojanů. U nejbližších ke kase je obsluha, pak jsou klasický a úplně nejdál jsou takový, kde si namačkáš, za kolik € chceš nebo kolik litrů chceš a tam byla nafta o 10 centů levnější Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.