Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Brzdy jsou nový :D Ale když si vezmu že jedu já s TD, pak jede Plymouth Voyager 3,8 a pak Kokta a v Plymouthu a oktávce budou psy, tak objíždění nevidím růžově:D:D:D A ke všemu jedeme v noci :D

Odesláno

Tunel jsem letos objížděl (byl nečekaně uzavřen) a nikomu bych to nepřál, radši si připlatím 10 eur. I mé auto mělo co dělat a podél cesty jsem potkal spoustu smutných obličejů, kteří ten krpál prostě nevyjeli nebo vařili... Je to taková klikatá silnice až někam do 2 tis. nad mořem a pak sešup dolu :bojim Zajíždka asi 30 km a cca 45 min ztráta...

Odesláno

No ale zase si zajedu víc km, takže se to srovná s cenou za tunel :roll

Ale nejde mi ani o cenu, jen abych veděl kolik si mám dát stranou na cestu :) Mě spíš jde o to jak kdo máte zkušenosti s jednotlivýma cestama :)

[upravil dne 18/7/12 18:52 od gronholmm]

Odesláno

Já vím jen jsem poskytl informace pro případné další čtenáře a navíc jsi si pohrával z myšlenkou zda přes Brno nebo Plzeň anebo Č. Budějovice.

Odesláno

Jo to zkoušeli, ale do Chorvatska :) Jinak za sebe doporučuji nebrat si zvlášť peníze na dálniční poplatky, ale vše platit kartou. Vyhneš se dlouhýmu čekání u mýtnic. Je zajímavý, že v dnešní době stále mnoho lidí platí hotově. Vždy jsem zažil, že u mýtnic s bezhotovostním stykem, bylo minimum aut a vedle kolony :D

Odesláno

No já zatím přemýšlím že nebudu peníze měnit zde, ale vyberu peníze z bankomatu až v itálii :) Jinak co půjde a bude to na \"průhledném\" místě, tak budu platit kartou :)

Odesláno

v cizine bych s kartou vubec neplatil, problemu znam z dosclechu dost a dost

v bibione jsem byl pred 19 lety a v zivote me tam uz nikdo nedostane.

jel bych pres Brno, do budejic je to mrdacka....

Odesláno

Já platím jedině kartou, všude kde to jde. Nikdy jsem problém neměl a nevím o nikom, kdo by ten problém měl. Jediné, kdy jsem se bál bylo před lety v Turecku, kde ještě měli \"žehličku\". A taky to dopadlo dobře ;)

Odesláno
Jo to zkoušeli, ale do Chorvatska :) Jinak za sebe doporučuji nebrat si zvlášť peníze na dálniční poplatky, ale vše platit kartou. Vyhneš se dlouhýmu čekání u mýtnic. Je zajímavý, že v dnešní době stále mnoho lidí platí hotově. Vždy jsem zažil, že u mýtnic s bezhotovostním stykem, bylo minimum aut a vedle kolony :D

Mno, karta ti náhodou nepůjde a jsem zvědavej, co budeš dělat...

Měly byho čekat dvě mýta, jedno za tunel a jedno za dálnici, kde zaplatí, až bude sjíždět. Fronty 10 aut vypadaly sice na dlouho, ale déle než 7 minut jsem nikdy nečekal. Jel jsem až do San Benedeto el Tronto přes brennerský tunel - cesta v pohodě, mýto 8€ za tunel a 44€ za dálnici.

Jinak typ na menší úsporu za palivo. U těch velkých autogrillů jsou pumpy se spoustou stojanů. U nejbližších ke kase je obsluha, pak jsou klasický a úplně nejdál jsou takový, kde si namačkáš, za kolik € chceš nebo kolik litrů chceš a tam byla nafta o 10 centů levnější

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...