Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

A vyhovuje teda můj podpis? Je tam psáno odkaz na hlavní stranu. Já mám odkazy na \"Naše káry\", v případně křesla na fotky na Rajče :myslim Jestli ne, změním.

Odesláno

Takže můj podpis je asi taky špatně co?

EDIT: odmazal sem. Sice nevim co je spatny na tom ze tam mam co mam za telefon a za komp, ale budis :)

[upravil dne 25/1/12 09:10 od Berkoff]

Odesláno

Já bych upozornil hlavně na ten rozměr obrázku: Hodnota 100 je výška obrázku v pixelech ...

Takže třeba tenhle rozměr je špatně

post-2095-14109621947711_thumb.jpg

Odesláno
A vyhovuje teda můj podpis? Je tam psáno odkaz na hlavní stranu. Já mám odkazy na \"Naše káry\", v případně křesla na fotky na Rajče :myslim Jestli ne, změním.
Křeslo vyhodit, zbytek mužeš nechat
Odesláno

MJSytis- :myslim proc si myslim,ze kazdy pozera na moj podpis? pak SZ som nedostal od nikoho na upozornenie tohoto, a len ted som studoval len zmenene pravidla podpisu....Inac ten rozmer je urceny na avatar, viac menej normalizovana velkost....

Ked sme pri tom, nahodne vybrany uzivatelia maju tiez vacsii nez 100px a dokonca vacsie aj odomna ;).

OK406,Blizzard(o dost vacsie nez moje),Mishanthrope ,Petra XSI , Pepito ......

P.S: ako nahle budem mat cas, tak to zmenim ;)

[upravil dne 25/1/12 11:01 od crazybiker]

Odesláno

tohle je bozárna? v tom případě bych chtěl udat souseda, mam podezření že má doma rádio a chytá svobodnou evropu, soudruzi zakročte.:D

sorry za OT, ale musel jsem:roker

Odesláno

crazybiker :

Dal jsem tě jako příkald, protože jsi v tomhle vláknu byl ... Vím, že těch případů je víc;)

Nevím, proč to berete jako buzeraci - bonzárnu. Jde prostě o to, že se těch podpisů začínalo zneužívat, tak se s tím muselo něco udělat. Opravdu je takový problém ten popis udělat podle nových pravidel???

Není. :myslim

Tak nehledejte problém, kde není. Postupně si to každý upraví a pojede se dál :super

[upravil dne 25.1.12 12:29 od MJSytic]

Guest Scratch
Odesláno

me zmizela moje Karosa, a babicka taky :xvul:xvul:xvul:nevim:nevim:myslim:myslim

Odesláno

Moby89: Aha, OK, to se omlouvám ;)

Je jasný, že když se jedná o čerstvou změnu pravidel, tak to nebudou mít hned všichni změněný. Já to taky měnil teprve dnes ... Spousta lidí si to změní sama, zbytek se trochu popožene a pohoda :)

[upravil dne 25.1.12 12:38 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...