Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

Přema jasný, nevynechám jedinou příležitost když to trohcu někoho pobaví :D:papa

Roman Bazi: za to je rovnou ban :D

...Přema mi to pokazil :fnuk

[upravil dne 24/1/12 20:50 od koblih69]

Odesláno
Chlapi, asi budou litat pečený banany přímo do huby.:D:D Alenka i Babička je ted mimo zákon;)

[upravil dne 24/1/12 21:15 od Radek Hurvajz]

Ne a ne a ne - už bylo psáno, že byl to jen fór, Alenku schválil i mocný Přemátor :papa

Odesláno

Mastná tyč je něco jako kdyby jsi tam měl napsano jakym jezdiš autem, holt ten Bus je jen expresionisticky napsanej, myslim že pokud tam nebudeš mit každej bus do kteryho vlezeš tak to tam nechame;)

Odesláno
Chlapi, asi budou litat pečený banany přímo do huby.:D:D Alenka i Babička je ted mimo zákon;)

[upravil dne 24/1/12 21:15 od Radek Hurvajz]

Ne a ne a ne - už bylo psáno, že byl to jen fór, Alenku schválil i mocný Přemátor :papa

A máš po ftákách....:D já a mocný?

Odesláno
Kurt: Odkaz na moje.auto.cz apod který mám třeba já, je tedy špatně? :(:mad:
Maš možnost vystavit si Fialku v profilu na hlavní straně a dat sem odkaz na ten profil, to jediny se bude tolerovat

Bohužel

A plati to i pro jakykoliv jiný servery podobný mojeauto.cz atd

[upravil dne 24/1/12 21:47 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Přémo, myslel jsem, žeš prozíravější. ;-) Já jsem starý rypák a je mi fakt naprosto fuk, co tam kdo má. A vím dobře, že jsou věci, které mají svůj zcela relevantní oučel, zejména u Tebe... Jediný co bych... snad... malinko poupravil... by byla velikost toho obrázkovýho... Ale jak píšu: Je mi to naprosto fuk... A kapku velkotrysosti i na reakce na Tebe by neškodilo... ;-) BTW... reagoavl jsem tak TAKÉ proto, že Tvá reakce na některá rýpnutí si jsou takové, jaké jsou... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...