Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za tyhle peníze si to můžou strčit za klobouk, stejně Ti to někdo na parkovišti šlohne tak jako se kradou jakýkoliv jiný ventilky vyjma těch obyč. černých plastových:papa

Odesláno

No jak to tady sleduji, tak od toho asi upustím. Přeci jenom někteří jsou závistivé sv..ě a přijít třeba v Praze (nic proti Pražanům :) ) k autu a mít uřezaný ventilky, tak by to byl hodně drahej jak výlet, tak i doplněk. No jako nápad se mi to zdálo dobrý a zůstanu u klasického měření

Odesláno

Tak....denně nesleduju stav tlaku v pneumatice. Spíše jednou do týdne, ale je pro mě lepší popadnout tlakoměr a za 2 min. mám zkontrolované všechny pneu. A nemusím se bát, že by mi někdo do týdne ventilky ukradl ;)

Odesláno

Kupoval jsem pred casem nejake tuningove \"hezci\" ventilky na litaky ale po tom, co jsem si tady na foru precetl par podobnych veci jsem je ani nedaval na kola a doted se snad nekde vali .. Nevyuzite a doma pro me porad lepsi, nez u nejakeho nenechavce :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...