m.felix Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Zdravím všechny. Chci se zeptat, máte s tímto výrobkem někdo nějaké zkušenosti? Uvažuji o nich. Předem všem díky. http://chytreventilky.cz/ Citovat
Czech.Markus Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Kolikrát kontroluješ tlak v pneumatikách? každý den? podle mě je to neskutečná blbost Citovat
Tom_206 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 jak píše koblih, vyhozený peníze ..je problém jednou za čas přejít kola a změřit na kolik jsou nafoukaný ? Citovat
Šalda Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Za tyhle peníze si to můžou strčit za klobouk, stejně Ti to někdo na parkovišti šlohne tak jako se kradou jakýkoliv jiný ventilky vyjma těch obyč. černých plastových:papa Citovat
Vítek1 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 ty jo narez to cinani prodavaj kus za dolar Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ptal jsem se taky na to zde na P-C a dopadlo to úplně stejně Citovat
Vapno92 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ja som mal \"obyčajné\" čevené ventilky a na 2. deň boli preč. Aj keď som ich dotiahol kombinačkami. Pneu dofukujem vždy, keď raz za čas tankujem:D Citovat
straki007 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 V blizke dobe se budou davat ventilky v zakladni vybave vozidla....... Myslim ze spatna vec to neni. Podhustena pneumatika=vyssi spotreba=vyssi emise:aut:aut:aut Citovat
m.felix Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 No jak to tady sleduji, tak od toho asi upustím. Přeci jenom někteří jsou závistivé sv..ě a přijít třeba v Praze (nic proti Pražanům ) k autu a mít uřezaný ventilky, tak by to byl hodně drahej jak výlet, tak i doplněk. No jako nápad se mi to zdálo dobrý a zůstanu u klasického měření Citovat
Vapno92 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ak ich chceš, kúp ich z DX za nejakú mizivú cenu, nie za cca 25€ Citovat
lukaro Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Tak....denně nesleduju stav tlaku v pneumatice. Spíše jednou do týdne, ale je pro mě lepší popadnout tlakoměr a za 2 min. mám zkontrolované všechny pneu. A nemusím se bát, že by mi někdo do týdne ventilky ukradl Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Kupoval jsem pred casem nejake tuningove \"hezci\" ventilky na litaky ale po tom, co jsem si tady na foru precetl par podobnych veci jsem je ani nedaval na kola a doted se snad nekde vali .. Nevyuzite a doma pro me porad lepsi, nez u nejakeho nenechavce Citovat
Vítek1 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 na litaky jsou nejhezci skryte a dneska uz neni ani tak hrozna cena a neni co ukradnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.