Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Co vy a nálepky "dítě v autě"

Recommended Posts

Odesláno

Jedinou samolepku, co mám na autě je P-C;). Samozřejmě, ještě jsem zapomněl na emisn + technickou známku + MPZ CZ ;).

[upravil dne 15/7/12 20:37 od OK406]

Odesláno

Taková nálepka pro mě máí stejnou informační hodnotu jako např. \"Školní autobus\" tedy NULOVOU. Jedu tak abych nikoho neohrozil - tedy ani sebe.

Co mě ale dokáže vytočit, je označení \"INVALIDA\" který tohoto označení jen zneužívá. V rodině mají invalidního čelna s průkazem ZTP pro jehož potřeby byla tato vyjímka udělena, ale využívají resp. zneužívají toho trvale. Jen ve svém okolí jich znám 5.

Odesláno

S autoškolou jsem taky trpělivá. Obvykle za \"podivnou\" jízdu tohoto vozítka stejně může učitel, nikoli žák za volantem. Někdy jsou učitelé trpěliví a s žákem projezdí první jízdy na nepoužívaných cestách za městem. Někteří ale ženou žáky hned do provozu stylem \"však co, jsme přece autoškola\" a nezájem, že žák ani pořádně neví jak se rozjet. Ano, vážně jsou takoví.

Zatím mám \"zadek\" taky úplně bez nálepek i chrom. nápisů, chtěla jsem sundat i lva ale toho tam \"prý\" mám nechat, tak tam zatím je. Chci dát klubový nápis na zadní okno ale zatím jsem se nějak nedovrtala. Uvidím co ten bude v ostatních \"vzbuzovat\":D

Odesláno

Podle mě si akorát klubáci všimnou, že jsi z klubu, ostatním to bude jedno. Stejně tak můj lyžař asi nikoho nezajímá. Dítě v autě mám po předchozím majiteli (naštěstí jenom samolepku :-D ) a je samozřejmě zevnitř pěkně plácnutá přes vytápění zadního skla, tak se mi do sundávání moc nechce.

Jinak článek mě docela překvapil a dostala mě hlavně těhulka v autě, to jsem ještě naštěstí naživo nepotkala, už ze samotnýho slova těhulka se mi dělá špatně... Moc se mi nelíbí tohle vystavování fotek a jmen dětí všude možně, matky jsou děsně paranoidní, ale celýmu okolí sdělí o svých dětech kdeco všechno. A moje kamarádka má jména svých dětí vytetovaná na ruce, jak roztomilé (nebo aby je nezapomněla?)

Odesláno

maturantka : Souhlasím. K fotkám dítěte na autě ještě chybí adresa trvalého bydliště dětí a hřiště, kde se obvykle nacházejí. Připomíná mi to vystavování dětí na facebooku a připisování komentářů, které si ty děti snad nikdy nepřečtou :-). Ještěže nejsem v této době dítě. I když sázím na to, že moje máma je normální.

Nálepku \"těhulky\" (taky to slovo miluju) raději nekomentuju, zatím jsem teda taky neměla to štěstí. Nicméně za nalepení této nálepky bych okamžitě brala papíry;)

Odesláno

Mamina má na autě...\" dítě v autě\"...dostala to k čemusi a chtěla to tam, tak jsem jí to tam nalepil. Jinak to pro mně nemá žádnou hodnotu....snad jenom když zaparkuju s jejím autem před supermarketem na značce vyhrazeno pro rodiny. Já mám rodinný sedmimístný auto a nálepku na něm nemám.....jo mám Metal Mulisha a 4SR ( značky FMX a hader pro motorkáře ). OFF topic...a co se tetování týče...zatím mám tetování s datem narození dcerky a synovo přibyde v zimě ( není to o vystavování a chlubení se, ale o tom, že jsou to moje děti a nikdo mi je neodpáře a znamenají pro mně nejvíc na světě a tímto je mám pořád \"u sebe\").

Odesláno

K tym autoskolam.

Nemam nic proti autoskole, pokial ide normalne. Mna instruktor ucil vzdy, neblokovat premavku ... Ked bola v meste 50 tka, chcel aby som siel 50, ked bola mimo mesta 90 tka, chcel aby som isiel 90 ... Nezdrzovat premavku ... Samozrejme, hlavne mimo mesta sa naslo dost vodicov,co nas predbehli, ale v pohode.

V poslednej dobe sa stale viac stretavam s tym, ze mimo obce, kde je 90 tka, sa taha autoskola zo 70 tkou na tachometri, alebo si to šinie v meste na 50 tke 40 tkou idealne v lavom pruhu ...

Odesláno

no, ta 3.0 je z nejake 30km/h na 80km/h celkem hned, takze predjizdeni autoskol necini problem :) ale mentalky (typicky s vylitanou BMW 3 a od pohledu s jeste mokrymi papiry), co jezdi autoskole na kufru, nebo jsou schopni to tam tomu \"chudakovi\" poslat primo pred cumak bych kopal do riti :)

Jinak tyhle samolepky ignoruju, stani na parkovistich nevyjimaje. Jak psala maturantka.. proste to tam kdysi davno nekdo nalepil a pak uz proste nesundal a tak bude samolepka jezdit az do roztrhani tela, nez to auto nekdo nezhodi ze skaly.

Odesláno

Ako bezdetný sa nechcem prehnane vyjadrovať,ale článok je..no,poučný.Pobaví ma nálepka Invalid na Hummer H1.Autoškole zlobu nerobím a za hrozbu považujem za volantom uja v klobúku,alebo čapici.Tých sa snažím bezpečne zbaviť.

..a maturantka,lyžiara by som si ja všimol:D

Odesláno

PS: K invalidovi :D Kto byva v Trnave, tak bezne parkuje pred OC Galeria vedla vchodu na invalidnom mieste Biela Bmw X6 s invalidom za sklom :D

Odesláno

Takže mi nedá napísať niekoľko písmen na tuto tému. Neviem prečo ste na nálepky tohto typu tak pobúrený. Každý si nalepí na auto asi to čo sa mu Pači alebo ako to uzná za vhodne. Nálepku dieťa v aute som mal na 307ke a plánujem aj v blízkej budúcnosti si ju nalepiť aj na nove auto a prečo? Lebo! Už iba možno preto že keď niekto uvidí toto označenie „MOŽNO“ to v ňom prebudí nejaký rešpekt že v aute je dieťa alebo malé deti a bude opatrnejší ale to záleží na každom osobite. Názor typu aha vidím nálepku dieťa v aute a teraz budem čakať či neurobí prudký pohyb odsudzujem pretože žiadna nálepka ani upozornenie na aute neoprávňuje vodičovi správať sa inak ako mu ukladá vyhláška a správanie sa za volantom auta. Deti majú byt riadne pripútané v sedačke, taktiež neparkovanie pri obchoďáku vedľa auta s takouto nálepkou prečo? Lebo aby mi decka nebuchli dvermi do auta? Hoci kto mi môže buchnúť do auta! V apríli som bol na kamošovom aute na maratóne chalanisko mu oškrel zadný blatník, nárazník a rozbil svetlo – na otázku či mu neje.. chalanisko povedal že môže byt rad že sa mu to nestalo pred obchoďákom lebo tam by ani nevedel kto mu to spravil. No a takýto sme mi spoluobčania vrúcny voči ostatným.

LobkO vieš koľko takýchto invalidov behá po Slovensku? Chcel by som pre zaujímavosť vedieť koľko X6 je napísaných na súkromné osoby

Odesláno

u nas jsem videl i \"invalidu\", jezdiciho ve ferrari :D by me zajimalo, kam naklada vozik, resp. alespon uklada hulku a vubec do toho auta leze :) kdyz deda ma pomalu problem vystoupit z mojeho coupe a to ani nema invalidu

Odesláno

robozv, ve me ta samolepka dite v aute pusobi tak, ze se mam napozoru, a chci byt od nej co nejdal, jakymkoli smerem. Protoze v tom vidim zenskou, ktera ridi automobil, mezitim se venuje vriskajicimu diteti, nevenuje se provozu a svemu okoli....

Odesláno

taky mám samolepku na autě :aut autem jezdím většinou já a lepil jsem ji s vědomím,že možná bude někdo brát ohled na to že vezu prcka a že bude ohleduplnější a nepojede jak prase :bacha

Odesláno
robozv, ve me ta samolepka dite v aute pusobi tak, ze se mam napozoru, a chci byt od nej co nejdal, jakymkoli smerem. Protoze v tom vidim zenskou, ktera ridi automobil, mezitim se venuje vriskajicimu diteti, nevenuje se provozu a svemu okoli....

A práve ku tomu účelu to slúži, Robo to krajšie rozpísal ;).

Odesláno

takze by si to povinne meli lepit duchodci, melnicaci, kladenaci a ja nevim kdo jeste. Clovek ma cucet na provoz, nejlepe jeste pred auto, za kterym jede a ne cucet po samolepkach. A kdyz cucet po samolepkach, tak klubovejch :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...