Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neznate nejakou "funkcnou" aplikaci na lokalizaci smartphonu ?

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Sestra sa ma pytala, ci nepoznam nejaku slusnu aplikaciu, na lokalizaciu smartphonu, konkretne Samsung Galaxy Ace s androidom.

Ide o to, ze to chce pre syna, ktory pomalicky ale isto vchadza do puberty. A sem tam nepride na cas, a podobne, tak aby v pripade potreby vedela zistit, kde sa priblizne (viem ze je to dost nepresne, ide len o to, priblizne) nachadza ...

Prvotne sme tam naistalovali LOOKOUT antivirus, ktory zaroven aj lokalizoval. Sprvoti to fungovalo, teraz katastrofa, aj 20 krat kliknete na lokalizaciu, a nic sa neudeje.

Skusali sme aj AntiDroidTheft ale ten dopadol este horsie...

Nepoznate nieco funkcne ? Okrem SMS, na to nemyslim ...

Odesláno

Uplne som čakal, že sa tohoto niekto chytí ...

Dieta ma normálnu volnosť, nerobí nič zlé, v škole má dobré známky, proste nič sa nestalo. Ak má však termín, kedy sa má vrátit domov, sem tam príde neskôr, nie o moc, ale príde ... Je trocha \"blbé\" mu hned volat, kde si, co si, mal si byt doma, sami sme boli mlady, a vecierky tiez porusovali. Preto \"pre\" istotu, ked uz je taka super doba, si myslim, ze takato lokalizacna aplikacia nie je na skodu ...

Nevidím na tom nič špatného. Nikto nani zaveseny nonstop za kompom, aby sledoval, kde sa jeho dieta nachadza.

Peta, to som neskusal, ale asi vyskusam :)

Odesláno

Super :)

Tvojmu je 17, jemu je 12 :)

Troška rozdiel, či ?

Nejedná sa o špehovanie, jedná sa o možnosť zistiť, kde sa tvoje 12 ročné dieta nachádza :) Nikto nechce danú aplikáciu využívať na celodenné špehovanie, len na prípadnú kontrolu pokial sa napríklad nedostaví na čas :)

Ale o tomto táto diskusia naozaj nie je ...

Odesláno

www.seekdroid.com ;) V telefonu se dá schovat, aby nebyla vidět, umí fungovat bud přes internet nebo na bázi sms (to jsem nikdy nezkoušel). Sledovaný netuší, že je sledován :)

Odesláno

A je to vůbec legální? Za mých mladých let mobily nebylo. Nikdo nás nešpehoval, když jsem přišel pozdě, bylo to odpovídajícím způsobem \"řešeno\". :-D Ať mi bylo 10, nebo 17... Prostě pravidla platila a rodiče jejich dodržování vyžadovali. Dnes mi přijde, že si rodiče těmito vymoženostmi leckdy (ne vždy a ne všichni) svou úlohu udržování autority ulehčují, nebo ji přesunují poněkud jinam.

A teď povzdechnutí nad moderními technologiemi: Přijde mi, že se stáváme ne psychycky závislí na nich, to jsme poměrně dávno, ale už se dostáváme do fyzické závislosti... Jen se kouknetě, kolik lidí dostává záchvat, když nemůže na FB, nefunguje mobil, nebo kolik firem je existenčně závislých na iternetovém bankovnictví... Ženeme se do záhuby... Nevidím jediný důvod k tomu přispívat ještě takto.

Jen dodám: Jsem zpohodlnělý požitkář a lenoch... Tak mám holt ty technologie taky, no... :-(((

Odesláno

Diskuze trochu na jiné téma, ale já to naprosto chápu. Nejde o špehování, ale o klid, který se pak obrátí i ve prospěch dítěte. Kolikrát se mi stalo, že synek měl po dojetí do školy napsat že skoro o půlnoci dojel po šesti hodinách na místo a že je OK a zapoměl na to a já do rána pomalu nespal. Teď se podívám, ukáže mi to že je na internátu a je klid.

Používám to první co zde padlo, tedy přímo přes sytém Samsungu a v pohodě, dokonce když je nějaká krizovka a nezvedá mi mobil protože si vypnul zvonění tak ho dokážu nahlas prozvonit a nebo mu na displ. napsat zprávu. Funguje to super.A s jeho plným souhlasem.

Odesláno
A je to vůbec legální? Za mých mladých let mobily nebylo. Nikdo nás nešpehoval, když jsem přišel pozdě, bylo to odpovídajícím způsobem \"řešeno\". :-D Ať mi bylo 10, nebo 17... Prostě pravidla platila a rodiče jejich dodržování vyžadovali. Dnes mi přijde, že si rodiče těmito vymoženostmi leckdy (ne vždy a ne všichni) svou úlohu udržování autority ulehčují, nebo ji přesunují poněkud jinam.

A teď povzdechnutí nad moderními technologiemi: Přijde mi, že se stáváme ne psychycky závislí na nich, to jsme poměrně dávno, ale už se dostáváme do fyzické závislosti... Jen se kouknetě, kolik lidí dostává záchvat, když nemůže na FB, nefunguje mobil, nebo kolik firem je existenčně závislých na iternetovém bankovnictví... Ženeme se do záhuby... Nevidím jediný důvod k tomu přispívat ještě takto.

Jen dodám: Jsem zpohodlnělý požitkář a lenoch... Tak mám holt ty technologie taky, no... :-(((

A co bez auta, dokážeš být bez auta?:papa

Odesláno
ma mat iPhone :D

Co by to vyřešilo? Má Samsung, tedy možnost používat Samsundive. Dle mého názoru Apple nic lepšího nenabízí.

SamsungDIVE umí:

Lokalizovat aktuální polohu (poměrně velmi přesně).

Po dobu 12 hodin sledovat pohyb mobilního zařízení (v 15minutových intervalech).

Zablokovat mobil (zobrazení zprávy na display, umožnění volání na jedno číslo - na stejné číslo se odešle SMS, pokud je vyměněna SIM karta).

Prozvonit mobil po dobu 1 minuty na nejvyšší hlasitost bez ohledu na aktuální nastavení hlasitosti a vibrací.

Na dálku přesměrovat hovory i SMS.

Zobrazit protokoly hovorů za poslední týden.

Obnovit tovární nastavení mobilu a odstranit data z vyjímatelného úložiště (např. externí paměťové karty či SIM karty).

Na dálku odemknout obrazovku (tady mi uniká, k čemu taková funkce je).

Sem se dá dostat i bez přihlášení:

http://v2.samsungdive.com/help/guideRemoteControls.do

[upravil dne 13.7.2012 20:06 od Peta]

Odesláno

Já si tím zvyšuji šanci nalezení mobilu, pokud ho ztratím nebo mi ho někdo ukradne ;) Dokonce jsem to neaktivoval ani mo Martině, která má taky Samsung. Ale ztráta jejího Samsung mini by nebyla žádná tragédie a data on-line synchronizujeme ;)

Nijak v tom nevidím zásah do osobních svobod. Až budou moji kluci vybaveni mobilem, rád jim takovou aplikaci nainstaluji.

Odesláno

Y2k = v samsungu nepotrebujes tiez ziadnu aplikaciu :) Je to len stranka, kde sa prihlasis, a najdes si svoj telefon :D Takze ?

Inak funguje perfektne, dakujem za radu. Bezne som toto pouzival na svojom telefone cez HTC Sense (tiez bez potreby instalacie), ale som nevedel, ze samsung nieco take ma ...

A tema uplne onicom :D Ano je to obmedzovanie slobody, atd atd, sracky ... Co k tomuto povedat ... 12 rocne dieta, ktore je vychovavane, zivene, satene jeho rodicmi, od ktorzch ma smartphone, notebook, pc, crossovu motorku a plnu prdel dalsich vymozenosti, je obmedzovane v osobnej slobode za to, ze jeho mama chce mat moznost si v pripade akychkolvek pochybnosti pozriet, kde jej dieta priblizne je ... Zase sa tu stretli moralisti ...

Je uplne jedno aka je doba, dneska prosti chodi zo smartphonom, a ked tam ta moznost je, preco je nevyuzit, ked nahodou bude treba ...

Odesláno

Dohadujeme se o blbosti, aplikace to je. Jak v iPhone, tak v Samsungu. Jen tam je proste nahrana od výrobce telefonu. Mě jen nastartovala přihlouplá odpověď \"ma mat iPhone\". iPhone jsem měl a nikdy více. Přesto ho neodsuzuji, svůj segment uživatelů má.

Pokd ten kluk bude chtít mít klid, vypne si data a má klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...