Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tankování na Shell a špinavé auto

Recommended Posts

Odesláno

Máme nařízeno tankovat na Shellce.

Do té doby jsem neměl flek na boku auta pod nádrží. Na Shell vždy. Takže jsem si začal všímat a zjišťovat, proč to je.

Z pistole po odložení do stojanu ještě něco vyteče a schová se pod plastovým krytem pistole. Po zasunutí do otvoru v autě, toto množství nafty vyteče odněkud z pistole a nakape na lak na boku auta.

Takže, další bod výzkumného úkolu bude, co a jak přidržet pod pistolí, aby to nekapalo na bok auta.

Odesláno

Treba to, len nechať odtiecť a keď vyťahuješ pištoľ, tak ju otoč opačne. Mne sa takto podarilo obliať naftou na OMV, ale to som bral pištoľ zo stojanu. Bola v nej nafta a pekne som sa odrbal. Potom sa mi šlo super domov.

Odesláno
Máme nařízeno tankovat na Shellce.

Do té doby jsem neměl flek na boku auta pod nádrží. Na Shell vždy. Takže jsem si začal všímat a zjišťovat, proč to je.

Z pistole po odložení do stojanu ještě něco vyteče a schová se pod plastovým krytem pistole. Po zasunutí do otvoru v autě, toto množství nafty vyteče odněkud z pistole a nakape na lak na boku auta.

Takže, další bod výzkumného úkolu bude, co a jak přidržet pod pistolí, aby to nekapalo na bok auta.

Zajímavý výzkum :super:super :D:D

Odesláno

No, první verze byly:

- nevšímat, je to náhoda

- vychrstne to při naplnění nádrže (automat pozdě vypne)

- ukápne to když vytahuji pistoli

- vyleje se to v první pravotočivé zatáčce

Vlastně až po 1 a půl roce jsem si to začal vážně všímat - proč mi to na jiném autě a na jiné benzince nedělalo.

Naposledy jsem si ještě nepřipravil savý papír. Opatrně jsem prohlídl pistoli, začal čerpat - nic neukáplo - a po asi 20 sekundách se z rukojeti pistole vylilo několik kapek na bok auta - a pak už po celé čerpání nic. Musely být někde schované.

Odesláno

Včera jsem tankoval na Shellce v Letovicích , mimochodem 34,40,- ;) a nic neukáplo na auto. Ale je pravda, že oproti jiným benzinkám na Shellkách je víc fleků po zemi :-D Poslední dobou si toho všímám, páč čučím po zámkovce, protože ji zrovna děláme kolem baráku :D

Odesláno

Na \"lepsich\" pumpach maju papierove obrusky ktore mozes dat pod pistol, nebudu zvysky nafty kapat na auto...

Ja ked tankujem vzdy po dotankovani zdvihnem hadicu a vylejem do nadrze to co tam ostalo. Aj to je poldeci (i ked to nie je Becherovka )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...