Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Haryk: vetsinou opravdu proplati cenu za kterou to auto sezenes ale to auto ma uz 10 let a pokud je clovek chvilku ma a ma vsechnu udrzbu tak to treba znamena cena bazaroveho auta + 20000 za prvotni udrzbu

9 let :roll

Odesláno

Ou, tak to mě mrzí.:( Hlavně, že posádka je bez větších újem na zdraví, ale i tak to zamrzí.:( Držim palce, ať to jde s pojišťovnou co nejlíp.

Odesláno

Ahoj. Tak tohle je smutne:(,ale hlavne,ze Vam se nic nestalo. Jinak pegina fakt splnila svuj ucel a ochranila Vas,takze cest jeji pamatce:( a preji ti hodne stesti pri vybavovani s pojistovnou a at uz te nic takoveho v zivote nepotka. :papa

Odesláno
máš havarijní pojistku? Pokud jo, tk to nahlaš z havarijky, a pak si po directu nárokuj pouze spoluúčast..

No to by mě ani nehlo, od toho si havarijku neplatím. Už jen z principu bych uplatňoval tu škodu z povinného, vždyť od toho je, a v případě nespokojenosti s plněním se neváhal soudit, ostatně když na to má člověk pojistku právní ochrany, zas tak moc se toho bát nemusí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...