Judes Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Platenej časti Servis Boxu, alebo vygoogliť a stiahnuť . Citovat
Tomas1987 Odesláno 22. červenec 2012 Autor Odesláno 22. červenec 2012 Nazdar. Akurat som sa vratil z mensieho vyletu cca 300km. Isli sme na dvoch autach. Kamarat siel za mnou a vravel ze je to katastrofa ako dymim. Vzdy ked sa rozbieham, teda ak mu viac pridam, pri podradeni a ked idem do kopca. Navyse mam aj slaby vykon. Kym sa rozbehnem tak si pripadam ako v Skode 105. Auto netaha, ani turbo necitim. Menil som vahu vzduchu, ale nestihol som ist na dia vymazat chyby. Moze to byt tym, ze RJ si mysli ze vaha je zla? Dakujem Citovat
koblih69 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 To jsi jen tak naslepo koupil váhu vzduchu? Každopádně nedělej si naděje, že se to vymazáním chyb vyřeší. Co to je za značku? Citovat
Tomas1987 Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 Znami mi ju doviezol z jednej buracky. Viem ze na obycajnej dia mi ukazuje vadnu vahu vzduchu, tak som skusil ju zamenit. Ved bola zadarmo. Ale nejaku zmenu som nepocitil. Viem, ze by to chcelo origo diagnostiku, ale teraz akosi nemam cas. Mozu sa vstreky zamenit hocijako, lebo zo stareho motora mam este dva, no neviem v akom su presne stave, teda ich skusit zamenit ak by niektory s tychto bol chyteny? Diky Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Myslím, že tudy cesta nevede. Máš 2 vstřiky a nevíš v jakém stavu, dáš je do motoru a bude to stejný a co to bude znamenat? Že jsou stejně špatné jako ty původní? Nebo stejně dobré? A jak moc stejně dobré? To je škoda práce a akorát si těmi experimenty koleduješ o nějaký vážnější problém. Citovat
merlin99 Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 vstreky pokial viem musia byt presne naprogramovane cez PUG soft podla serioveho cisla, staci hladat, kolovala tu ta info niekde. @koblih69: ono chalan ma vydrz, ja by som to uz davno zapalil:) [upravil dne 23/7/12 21:27 od merlin99] Citovat
Judes Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Netreba to hneď páliť, je potrebné ku tomu postiť niekoho kto sa tomu rozumie . Citovat
Tomas1987 Odesláno 24. červenec 2012 Autor Odesláno 24. červenec 2012 Aj ja som mal sto chuti ho pustit z mosta, ale uz ked som tolko investoval, tak len tak lahko sa nevzdam. Na druhy tyzden idem na vychod, tak mi prosim niekoho poradte kto sa fakt do toho vyzna a kto ma origo diagnostiku, nech viem na com som. Budem v Bardejove tak niekto z okolia by bodol. Dakujem Citovat
mhnat Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Ahoj prosím o radu ohladne turba na P 407 SW 1,6 HDI 2009.Keď som ho kupoval motor bol čistý. Dnes som sa hrabal v aute a po nájazde cca 1200km od kedy ho mám, som si všimol začmudené turbo viď foto. Ak sa dá poradiť čo tam treba vymeniť aby to nebolo začmudené. Všetky hadice su ináč suché a čisté. Ďakujem Citovat
johny park Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Ahoj prosím o radu ohladne turba na P 407 SW 1,6 HDI 2009.Keď som ho kupoval motor bol čistý. Dnes som sa hrabal v aute a po nájazde cca 1200km od kedy ho mám, som si všimol začmudené turbo viď foto. Ak sa dá poradiť čo tam treba vymeniť aby to nebolo začmudené. Všetky hadice su ináč suché a čisté. Ďakujem Zdravím,práve dnes som si všimol rovnakú vec, po asi 800 km,ale po tých 500km to ešte nebolo začmudené určite. Podarilo sa ti už zistiť čím to je ? Citovat
AnRy99 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Ja to mám tiež začmúdené a nejako som to neriešil. Tak budem rád ohľadom info ak by sa to riešiť malo. Mokré to ale nieje, iba začmúdené. Citovat
johny park Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Tak nikto nič ? Ja som sa zatiaľ dozvedel 2 úplne rozdielne názory. Mechanik povedal že to nič neznamená, že to je bežné na týchto 1.6 hdi a známy mi práve povedal že to je predzvesť toho že odíde turbo čoskoro :/ Toto som našiel na fóre ešte k tejto téme: [upravil dne 6/5/13 17:21 od johny park] Citovat
AnRy99 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 ja som na to počul, že je to bežné u týchto 1.6. predzvest ze turbo zlyhá? hovadina ... je to proste na kazdej 1.6 a ten link nechápem, titulok zadymené turbo a rieši vstreky ... čo sa týka smradu v kabíne ide to naozaj popod chybný vstrek ... treba vymeniť tesnenie ... ale ako titulok nechápem [upravil dne 7/5/13 20:04 od AnRy99] Citovat
johny park Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Vďaka za odpoveď. Aj ja som počul že vraj to je bežné u 1.6, ale aj že to nie je dobre, preto som sa obrátil na fórum. V tom linku čo som pripojil tak na prvej stránke riešia aj zadymené turbo, kde potvrdzujú v podstate to čo si napísal. A potom na 2/2 už riešia smrad a vstreky atď. Citovat
matus2109 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Ten obrázek je pro Derta - tam je to sítko. Ale platí i pro tvůj motor. Jinak ty ses ptal na ten horní šroub ten je tady: Nevieš náhodou kam tá trubka č.6 na obrázku pokračuje? Lebo mi tečie z nej olej a potrebujem ju vymeniť len neviem ako sa k nej dostanem... Citovat
martinface1 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 mne to tiež zadymovalo, rozobral som spoj medzi turbom a FAp filtrom natlačil som tam špecialnu pastu a 5 rokov už pokoj:) Citovat
Mortis Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Stejný problém ze zakouřeným turbem, už asi 3 roky:(. Je to vada 1,6 (u 2,0 je prý ze silnějšího materiálu a proto tam problémy nejsou) , turbo pořádně netěsní, mechanik se to pokoušel 2x opravit, dokonce skládal ze dvou jedno ale nepomohlo to. Po zahřátí se prý zdeformují tenké plechy a pak to podfukuje. Ale jinak žádné problémy, ami výkonově tak to neřeším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.