Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo, raikkonen byl huste zmatenej, jeho vylet po objizdkovych trasach, na ten dlouho nezapomenu :D:D:D:D

Odesláno

To je asi noční můra každého pilota, on se na trati snaží o každou desetinu sekundy a poté ztratí takový ranec na slepé komunikaci.

Kimi to okomentoval velmi pěkně, zde jen ve zkratce: \"Vyjel jsem mimo trať, protože moje hledí bylo špinavé a zamlžené. Když jsem se chtěl vrátit, musel jsem použít nějaký východ. O tomto jsem věděl ze sezony 2001 a v tom roce byl otevřený. Někdo ho tentokrát zavřel. Příště si musím být jistý, že bude otevřený.\"

• O 1 rok později...
Odesláno

osobně od mala fandím FERARRI a to Schumi, Massa, a ted Alonso fandím především klubu. ale dalo by se říct že než ybch byl zarytej fanoušek nějakého klubu tak fandím F1 jako takové mám rád když to je hezký a napínavý závod.

letošní F1: je strašná žádnej zvuk a nosy jsou moc dole a jsou ještě víc nebezpečný než ty předloňské.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

asi je zbytečny zakladat novy tema.

co říkate na letošní první zavod?

každym rokem je to vetší a vetší nuda :(

dominance jedne staje, prakticky žadny předjíždeni, ubyvaní vozů ze startovního pole.

f1 by se mela vzdat pomyslnýho titulu "kralovna motorsportu"

Odesláno

celkem jsem se na novou sezónu těšil a ikdyž to bylo od 6ti ráno, tak jsem se díval.. když to srovnám s loňským prvním závodem "nové" formule s 1.6kovým motorem, tak letos to bylo podle mě o dost slabší.. doufám že se to ještě trochu rozjede..

jediné pozitivní je, že Ferrari konečně postavilo vcelku slušné auto, Mercedes si jede ale stále svojí vlastní ligu..

Odesláno

Aj ja som fanusik F1,no velmi ma skalamalo,ze slovenske TV nekupili prava a tak musim F1 sledovat bud na madarskej,rakuskej alebo talianskej TV.AKo je to v CR s prenosmi?

Odesláno

Letošní první závod jsem prospal, ale ani mě to moc nemrzí. Zbytečná byrokracie a nadvláda jednotlivých týmu Ferrari nebo Red Bull je často dobrá leda k usnutí. Jinak fandím Kimimu a Massovi a ze stájí jsem vždycky měl nejradši Ferrari a potom mám celkem v oblibě Williams.

Odesláno

Na upc je sport 1a2HD...takze obrazove super....urovni je f1..ale uplne v prde.i...

Zvukove totalni bida...clovek ani nevi ze jede nejaky auto..

Mercedes je jeste lepsi nez loni...a zbytek se tak tak mrcasi....

Co tict o tom ze v kvalde jedou o pet vterin rychleji nez v zavode v kterym jen krouzi aby vse vydrzelo.....to je vopruz.....

Odesláno

xpetrix: v ČR už taky jen na placených kanálech Sport1,2.. sleduju přes Skylink a 1ku bohužel nemám v HDčku, závod byl naštěstí na 2ce kterou v HDčku mám..

Odesláno

Taky jsem si přivstal a zhruba v půlce závodu o5 usnul. :D

O nic zajímavého jsem tím nepřišel, takže jestli to bude podobně pokračovat tak mě ani nebude mrzet, že to na neplacených kanálech nebude.

Odesláno

Dave_k: prej přivstal :D  :D , já myslím, žes teda polohu od noci nezměnil...

Já koukla na start a pak jen průběžně chodila kontrolovat, co je novýho a ono nic, nuda, je to čím dál horší.... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...