jack Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Cus Jak je dolejvaci nadobka do chladice u 406 tak je tam v dolevacim hrdel takovej trychtirek, tak ma v polovine jako by miru,ale ja dolevam porad plnou nadobku,strejs a vzdy me ten pul litr zmizi. Nevite kolik se ma presne dolevat? Asi plna ne,co.Pod tlakem se asi neco vystrika. Dikys P.S: do oleje to nejde, nepribiva,tak snad tesneni pod hlavou v poho Citovat
vix Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 dolejvej to na tu míru, pak ti to mizet nebude Co je přes, motor stejně vyplivne a navíc mu to nedělá dobře .. Citovat
jack Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Ta mira je jako to kde konci to vyrizle v tom vyndavacim krcku, tzn.v polovine toho krcku? Asi jo, pac za chodu motoru se v okruhu zvetci tlak a voda musi mit asi trochu mista, kdyz to narvu plne tlakem to vylita. Ale rikal jsme si co kdyz ne,tak jsem dolil:) Citovat
vix Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 nevím, 406 nemám a ani nevím, jakou máš motorizaci.. ale snad ti víc s těma ryskama poradí někdo, kdo 406 má Citovat
jack Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 4061.9 TD, ale logicke je nelit plnou, u zadnyho auta se plna nikdy neleje:) UZ se probouzim a dochazi me to:) Citovat
Petr605 Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Já sice taky nemám 406, ale vím, že nemá cenu lít nad maximum - ono to vyprská ven. To je nikdy nekončící boj... Nech to a? si to upraví hladinku podle sebe a maximálně jenom kontroluj, jestli neubývá. Citovat
rimmer Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Souhlasim, na mem kdyz doliju taky plnou, tak po jedne jizde je tam zase kolik bylo. Ono si to \"upravi\" vysku vody samo ) Jinak vcera sem taky koukal do otcovy 406 HDi a tam bylo taky docela malo, ale otec rikal, ze dolival a po par km je tam zase tolik kolik tam bylo:) Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 ty budes mit asi tu dolivaci nadrzku u praveho blatniku hned za prednim svetlem co? Ja mam jinej chladic, kterej ma dolevaci vicko primo na svem tele ( mam totiz 1.816V bez klima) a tam jsou rysky jasne videt zvenku na tele toho chladice. Je videt, ze sis uz uvedomil ze je blbost dolivat vody \"co se vleze\" tak jen dodatek, menil jsem chladic loni v unoru a od te doby jsem vodu, resp chladici smes nedoleval ( podotykam ze pravidelne kontroluju aspon 1x do mesice) takze pokud je vse v poradku, tak myslim ze je zbytecny si takle lamat hlavu s hladinou vody Citovat
svoji Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 zdar, mám také problém, ale pravděpodobně problém s opravdu mizící kapalinou. Neztrácí se toho moc, ale po dolití za pár set km se mi rozsvítí kontrolka vody - většinoou při jízdě do kopce. Když doleju, tak je to na čas OK. Před měsícem (možná už dvěma) jsem měnil topení, ale po čase jsem to kontroloval a je to kolem něj suchý. Prosím poraďte na co se teď zaměřit a co zkontrolovat. Má třeba cenu jít na tlakovou zkoušku okruhu? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.