Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cus

Jak je dolejvaci nadobka do chladice u 406 tak je tam v dolevacim hrdel takovej trychtirek, tak ma v polovine jako by miru,ale ja dolevam porad plnou nadobku,strejs a vzdy me ten pul litr zmizi.

Nevite kolik se ma presne dolevat?

Asi plna ne,co.Pod tlakem se asi neco vystrika.

Dikys

P.S: do oleje to nejde, nepribiva,tak snad tesneni pod hlavou v poho

Odesláno

Ta mira je jako to kde konci to vyrizle v tom vyndavacim krcku, tzn.v polovine toho krcku?

Asi jo, pac za chodu motoru se v okruhu zvetci tlak a voda musi mit asi trochu mista, kdyz to narvu plne tlakem to vylita.

Ale rikal jsme si co kdyz ne,tak jsem dolil:)

Odesláno

Já sice taky nemám 406, ale vím, že nemá cenu lít nad maximum - ono to vyprská ven. To je nikdy nekončící boj...

Nech to a? si to upraví hladinku podle sebe a maximálně jenom kontroluj, jestli neubývá.

Odesláno

Souhlasim, na mem kdyz doliju taky plnou, tak po jedne jizde je tam zase kolik bylo. Ono si to \"upravi\" vysku vody samo :))

Jinak vcera sem taky koukal do otcovy 406 HDi a tam bylo taky docela malo, ale otec rikal, ze dolival a po par km je tam zase tolik kolik tam bylo:)

Odesláno

ty budes mit asi tu dolivaci nadrzku u praveho blatniku hned za prednim svetlem co? Ja mam jinej chladic, kterej ma dolevaci vicko primo na svem tele ( mam totiz 1.816V bez klima) a tam jsou rysky jasne videt zvenku na tele toho chladice. Je videt, ze sis uz uvedomil ze je blbost dolivat vody \"co se vleze\" :D tak jen dodatek, menil jsem chladic loni v unoru a od te doby jsem vodu, resp chladici smes nedoleval ( podotykam ze pravidelne kontroluju aspon 1x do mesice) takze pokud je vse v poradku, tak myslim ze je zbytecny si takle lamat hlavu s hladinou vody ;)

Odesláno

zdar,

mám také problém, ale pravděpodobně problém s opravdu mizící kapalinou.

Neztrácí se toho moc, ale po dolití za pár set km se mi rozsvítí kontrolka vody - většinoou při jízdě do kopce.

Když doleju, tak je to na čas OK.

Před měsícem (možná už dvěma) jsem měnil topení, ale po čase jsem to kontroloval a je to kolem něj suchý.

Prosím poraďte na co se teď zaměřit a co zkontrolovat.

Má třeba cenu jít na tlakovou zkoušku okruhu?

Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...