Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

mam al.kola MAM

Recommended Posts

Odesláno

Kolesa jsou LUXUSNÍ, ale ta červená se mi moc nelíbí = VKUS

Sám teď řešim otázku, jakou barvu mám dát k bílýmu autu - a nevim, jestli bílou, nebo černou - jakou byste dali vy?

Odesláno
Napsán autorem Neon

Sám teď řešim otázku, jakou barvu mám dát k bílýmu autu - a nevim, jestli bílou, nebo černou - jakou byste dali vy?

No já bych to pořešil podle toho jakou barvu máš ostatních věcí na autě např. zrcátka a jiné plasty. Takže asi černá.

Ale zase bílé auto + brzdiče pod pěknýma černýma ALU jsou taky parádní :):)

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Napsán autorem Neon

No já bych to pořešil podle toho jakou barvu máš ostatních věcí na autě např. zrcátka a jiné plasty. Takže asi černá.

Ale zase bílé auto + brzdiče pod pěknýma černýma ALU jsou taky parádní :):)

No mam to bílý a nějaký doplňky černý (lišty oken, část zrcátek, lišty na dveřích. černý okna). Alu jsou stříbrný - je fakt, že černý by se na to docela šikly...

Ale asi to vyhraje bílá

• O 3 týdny později...
Odesláno

pěkný kola, příjdou mi trochu povědomé, nejsou od Antola? Ten jich tam měl opravdu fůru a za super ceny včetně obutí. Jsem je měl na 306 7,5/16 s pneu 215/40 super pohled pouze problém s reitem jinak v zádu ET fajnový.

Odesláno
Napsán autorem Kvasky

Já mám na 306-ce taky 7,5x16\" a gumy 205-45, a vzadu mi drou o lem nárazníku. :( Jak jsi to řesil??? To ti taky muselo dřít. Dal jsi tam dorazy??

Otazečka je pro koho? .. pls..:D:D:D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...