222johny222 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 líbí se mi jak máš rozepsánou údržbu !!! Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Vždy jsem si zapisoval investice do auta, ale teď zapisuji i nejmenší drobnosti. Asi se puntičkaření s věkem stupňuje:D. Třeba prodej je pak lepší, když kupující auto zná. Prodávat budu tak za dva tři roky, a už teď mám kupce:D. Citovat
radim.1008 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Copak se stalo? Že by silnice Brno - Svitavy? Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Ty jsi to poznal.. Je to těsně před Černou Horou. Jedu ve směru od Svitav, kolona, přede mnou auto, za mnou motorkář. Já měl odstup dost velký, i ten motorkář se za mnou držel po dobu asi pěti kilometrů v dobré vzdálenosti. Najednou auto předemnou zabrzdilo, takže jsem brzdil, abych do něj nebuch. V sekundě slíším jak za mnou kvílí brzdy, tak jsem to v poslední chvíli strhl na krajnici, aby se tam motorkář vydal. On dostal smyk, a bokem motorky mě vzal levou stranu. Nárazník, prasklé světlo, maličko ťuklé zadní páté dveře. Motorce nebylo vůbec nic, ani škrábaneček. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 tak to nepotěší já jedu dnes na Slovač tak doufám,že mě nic takového nepotká... brácha co je tady v ČR taky byl kolem 16:50 u Žiliny (taky jel domů)a říkal že provoz masakr-tak snad v noci bude klid [upravil dne 15/7/13 19:02 od Gabriel 307] [upravil dne 15/7/13 19:02 od Gabriel 307] Citovat
Moral3z Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Tak hlavně, že jsou všichni ok...plasty se nějak dají dohromady Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Jo, jsou to jen plasty, ale naštvaný jsem byl, a hodně. Motorkář to rozbil svojí nohou, ale měl dobré boty, tak se mu nic nestalo. Za tu dobu, co jel za mnou jsem ho nejméně dvakrát viděl řídit jednou rukou, takže jestli tak řídil zrovna když jsem brzdil, tak se nedivím, že to neubrzdil. Citovat
vendelinek Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 no,pěkný,to nepotěší,hlavně že se nikomu nic vážnýho nestalo,auto se opraví i když to dokážu pochopit že to nasere Citovat
radim.1008 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Ty jsi to poznal.. Je to těsně před Černou Horou. Jedu ve směru od Svitav, kolona, přede mnou auto, za mnou motorkář. Já měl odstup dost velký, i ten motorkář se za mnou držel po dobu asi pěti kilometrů v dobré vzdálenosti. Najednou auto předemnou zabrzdilo, takže jsem brzdil, abych do něj nebuch. V sekundě slíším jak za mnou kvílí brzdy, tak jsem to v poslední chvíli strhl na krajnici, aby se tam motorkář vydal. On dostal smyk, a bokem motorky mě vzal levou stranu. Nárazník, prasklé světlo, maličko ťuklé zadní páté dveře. Motorce nebylo vůbec nic, ani škrábaneček. Úsek mi byl povědomý, hlavně podle toho zámku, co je někde k Boskovicím. Čas od času tam tudy jedu, třeba příští středu. Tak to potěší, nemilé, ale hlavně že se nikomu nic nestalo a motorkář to přežil bez újmy. Plasty se opraví, světlo vymění. Měli jste o toho policii nebo jste se dohodli s formulářem? [upravil dne 16/7/13 07:17 od radim.1008] Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Jak potěší, jsi se překlep:D:D. Ten zámek je Černá Hora. Policie u toho nebyla, stačil formulář, chlapec byl celkem slušný, a nedělal problémy. Tož Gabrieli - šťastnou cestu:papa. Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Tak pojišťovna poslala žalostných 17822kč. Jinak jsem natáhl dráty od přední zásuvky do kufru, protože tam chci mít zásuvku, do které nepůjde proud po vypnutí zapalování. Vyvrtal jsem na ni i díru, ale dál jsem se nedostal. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 tak aspoň něco zásuvku jsem si stejně dodělával taky Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Romane ty peníze mi příjdou vcelku přijatelné, ale horší je, že lakovaná místa budou vidět... Jinak zámeček znám - nicméně je v něm důchoďák Citovat
Moral3z Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Ta částka se mi nezdá tak strašná zásuvka se velmi hodí... Citovat
Medvěd Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Jo, jsou to jen plasty, ale naštvaný jsem byl, a hodně. Motorkář to rozbil svojí nohou, ale měl dobré boty, tak se mu nic nestalo. Za tu dobu, co jel za mnou jsem ho nejméně dvakrát viděl řídit jednou rukou, takže jestli tak řídil zrovna když jsem brzdil, tak se nedivím, že to neubrzdil. Před spoustou let jsem jel na kole z Kampy k metru Malostranská a dojížděl jsem Autoškolu Š 105/120 (už Mko s těma velkýma lampama). Když jsme se blížili k semaforu, blikla oranžová a slečna skorořidička \"stála na fleku\". Mně zbylo jen jediné - zkusit jí vzít z leva a při tom manévru jsem autoškole prokopl kolenem zadní lampu. Naštěstí jsem tehdy coby mechanik DP měl možnost kryt světla rychle sehnat, ale keců kolem toho bylo .... [upravil dne 18/8/2013 20:03 od Medvěd] Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 S částkou jsem spokojen (proto jsem tam dal křenícího se smajlika:D), ani jsem nečekal, že pošlou tolik. Ano, lakovaný nárazník by už byl poznat, tak se pokusím sehnat jiný, nepoškozený z auta bouraného na předek. Uvidíme, jestli se to podaří. Zatím jsem to opravovat nechtěl, mám teď jiné věci na vyřizování. Ale světlo se po nárazu zřejmě na nějakém místě rozlepilo, protože v něm bylo po poslední bouřce asi centimetr a půl vody. Vodu jsem vylil a světlo vysušil. Budu to muset nechat po srazu opravit a světlo vyměnit. Medvěde, co koleno? Jak to zvládlo? Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 Dlouho jsem tu nic nenapsal, na auto teď nemám moc čas. Ale údržba probíhá pořád. V srpnu proběhla výměna napínací kladky drážkového řemene a drážkový řemen, (2940 Kč). V prosinci výměna lanovodů ruční brzdy, výměna svíček a bezpečnostních šroubů na kolech (2960 Kč). Ruční brzda mě přimrzala už při -6. Lanovody byly původní, a už to měly za sebou. Po výměně při -7 nepřimrzly:super Bezpečnostní šrouby už byly hodně ochozené, a jednomu se utrhl středový průměr, naštěstí šel povolit. A výměna svíček odstranila nepříjemné vibrace a chvění motoru. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 :super:super:potlesk údržba se musí dělat taky nakupuji věci a po zimě(i když neni nic moc) jdu na to olej,svíčky všechny filtry ještě dokoupím lanovody a pár věcí na přední nápravu a snad bude klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.