Gabriel 307 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 :mrk:potlesk:potlesk:potlesk no konečně Citovat
Šalda Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Konečně jsi taky označkovanej:D Jinak asi budu za trubku, ale cos dával do té gumy na ten defekt?? Citovat
Moral3z Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Moc hezký... tyo ty máš ty hagusy moc pěkný.... já je mám nějaky vyšisovaný :-/ Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Už jsem to označkování nemohl dál odkládat, už jsem chtěl být \"celej klubák\". Šalda - jsou to knoty, které po určité době v pneumatice zvulkanizují. Kupoval jsem je v sadě s tímto nářadím za asi 100kč. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Koupil jsem kompresor, a krabici jsem zmenšil na poloviční velikost, aby zabírala méně místa v kufru. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Moral3z - hagusy jsou moc pěkné, v Itálii už byly přelakovány. Citovat
Šalda Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Tak to se po nich budu muset podívat, to sem ještě nikdy nikde neviděl:D Citovat
vendelinek Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 jo,tak s timdle nářadim mi taky opravovali pneu a jsou to tydlenty letní,co jsem ted přehazoval,zatim to drží dobře:) Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Tož jsem pokročil. Od výměny baterie jsem tam neměl její kryt. Včera mě autoelektrikář prodloužil některé dráty, které při montáži LPG dal mechanik krátké:bacha:bacha. Dnes jsem rozplétal ten jejich zmatek. Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Po dvou a půl hodinách bylo hotovo. Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Tož, zatím jsem v ničem nepokročil. Plánů je spousta, ale není čas. Dnes jsem umýval, leštil, pucoval a ladil. Hledal jsem, co mi to dole pod autem drnčí, ale nenašel jsem to. A zjistil jsem, že mi upadl kryt kabinového filtru. Ležel dole na hadicích, ještě že nepadl na výfuk. Pacičky, které ho drží jsou některé ulámané. Tak ho asi přišroubuji. Snad se na něj brzy dostanu. Taky nemůžu sehnat žáruvzdorný tenký materiál, něco jako hliníková izoĺce. Chtěl bych už dokončit odhlučnění kabiny. Mám na to materiál, který vydrží 1200stupňů. Ale chybí mi ten tenký. Citovat
dvestesest Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Zdravím, mam jen dotaz, vsiml jsem si samolepky peugeot-clubu a po všemožném hledání se chci optat kde si ji objednat ? Eshop nějako nefunguje.. Díkas Citovat
ChouLu Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Eshop je plně v provozu na adrese http://peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. červen 2013 Autor Odesláno 27. červen 2013 Ahoj:papa, mám ji z e-shopu, je to šíře 83cm, je tam ještě jedna 93cm. Teď jsem koukal do e-shopu, a mě běží. Lukáš byl rychlejší [upravil dne 27/6/13 22:33 od Roman Bazi] Citovat
dvestesest Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 díky za odpověď chlapi, stránka načíst sice jde, ale po přidání do košíku se nic neděje a je prázdný.. Citovat
Moral3z Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 To je divné zkusit jiný prohlížeč? Romane: Máš tam pěkný pracovní prostor! V garáží je auto pořád? Máš ji někde blízko? Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 Štěpáne:papa, do garáže musím jet 2.5km na druhou stranu města, takže auto parkuji venku na ulici. Garáž jsem nechal na jaře vymalovat a udělal jsem nové velké police pod strop a nový regál. Na moje drobné opravy a úpravy je výborná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.