Vítek1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 no Brno na tom bude o neco lip asi. Pred 4 ma rokama kdyz jsem hledal praci tak po mesici jsem si vybiral kam nastoupim. Ted po 3 mesicich jsem mel asi 3 nabidky ktere byli na 2 veci Citovat
Aluška Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 To bude asi celkovej problém poslední doby, když jsem odcházela z Brna a hledala si práci tady v okolí, tak jsem po absolvování 2 pohovorů, nastupovala do nové práce, na pracáku jsem se ohřála ani ne čtvrt roku. Teď počet pohovorů raději ani nepočítám a místo pořád nemám, takže si myslím, že je to s prací čím dál horší a asi bude ještě hůř, na člověka dlouho bez práce, se navíc všichni dívaj blbě . Citovat
daves13 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 no ja uz hledam praci 3 mesice a zatim bez uspechu Jestli chceš, napiš do SZ co zhruba hledáš, já se ti u nás podívám..máme otevřených asi 20 pozic. Citovat
Dadadavid Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 Tak to je síla,když už je i v Brně nouze o práci...já se na to fakt už vys**u..... hlavně každej mi říkal ať si udělám maturu,že pak to bude všechno mnohem snažší...připadám si stejně jako kdybych byl jen vyučenej...už mě to nebaví,člověk hledá a píše jak debil a oni ti pak ani nejsou schopný odepsat...fakt bomba...Hlavně když tamhle na pozici,kde bych měl být já jakožto mladý člověk vidíš starýho dědka .... Citovat
davidekcz Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Nevím, nemyslím si, že by Tvůj věk, měl nějak rozhodovat, nebo předurčovat tvojí prac. pozici...o tom to určitě není Citovat
Vítek1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 no to je problem ten dědek se taky musi uzivit! Ja mam 6 let praxe neni problem dat reference.... problem mam s jazykem AJ jsem jakejsi samouk a zam par slovicek a NJ uz jsem od školy zapomel. Citovat
Dadadavid Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 Jako můj celoživotní sen je pracovat u policie...ale nevim kdy a jak se tam dostanu Citovat
gronholmm Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 No s PČR moc nepočítej. Mám hotové všechny testy a už čekám 2 roky. Teď se něco uvolnilo, tak uvidíme Citovat
Vítek1 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 jezisi jen tam ne!znamej me tam lakal asi pred 5 ti rokama jak byl nedostatek to brali vsechno ale u nas policajta ani nahodou Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Dadadavid: Ono už to není růžové ani v Praze. Já byl na výběrovce na finančák, pozice pro lidi s maturitou. Bylo nás tam asi 25 (řada z nich vysokoškoláků, nebo lidí s více než 10 letou praxí). Po testech zredukovali počet lidí na půlku a pak si nás zvali na pohovor a první otázka zněla, zda jsme seznámeni s platovým ohodnocením - nebo-li dávaj kulový. Lidi, co tam se mnou byli říkali, že třeba hledají půl roku a že vezmou prakticky cokoli, jenom to místo sehnat ... Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Rozepsal bych se o mých několikaletých pokusech najít práci, která by mně živila i bavila, ale nevím kdo by to čet´? [upravil dne 29/6/2012 12:35 od Medvěd] Citovat
maturantka Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Od té doby, co moje máma hledala práci, jsem alergická na kecy, že kdo chce pracovat a je schopný, práci najde. Byla ochotná jít i ty ulice zametat nebo se ucházela o práci, kde by strhávala folie z plastů, všude jí ale řekli, že je moc kvalifikovaná, ať jde hledat odpovídající práci. Ale na práce, kde by využila svoje schopnosti, ji nevzali prakticky kvůli věku. mně naopak občas zavolá nějaká personalistka, že našla na jobsech můj životopis (který už je tak dva roky neaktivní) a že by pro mě měla práci, teď je to v oboru pohoda, ale bůhví, co bude za půl roku. Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Na mnou vyvěšené životopisy zatím reagují pouze personalisté z oboru finančního poradenství a pojišťovnictví - ani jeden z těchto oborů není to, co bych si představoval jako smysluplnou práci Citovat
Dadadavid Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 nějaký typy na stránky,kde nabízejí práci?? znám spravnykrok,careerjet,jobs... Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Nejlepší zkušenosti mám asi s www.profesia.cz , pak www.jobs.cz , www.prace.cz no a samozřejmě každodenně koukat na nabídky práce www.annonce.cz [upravil dne 29/6/2012 14:47 od Medvěd] Citovat
ozzy1 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 kamarád si dal před necelým měsícem žádost k policii a už je u ní .Trvalo nu to ani né 3 týdny od podání zádosti. Citovat
gronholmm Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Ozzy - A statní nebo městská? A které město? Citovat
gronholmm Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 To je divný.. Pro celou republiku je už dva roky vyhlášen STOP stav. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.