Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak dostat prach z garáže?

Recommended Posts

Odesláno

Zametám jako blázen, když je teplo, kropím podlahu vodou v rozprašovači, nepomáhá. Natahá se to s autama, to je jasné, ale taky se drolí zdi. Neplánuju tam zřizovat lakýrnu :D ale když něco dělám, jsou ta mračna prachu dost nepříjemná. Nehledě na to jak potom vypadá auto.

Nemá někdo nějaký osvědčený způsob jak prašnost aspoň snížit?

Odesláno

Vysvětlím jak to dělá kolega - odpoledne přijede před garáž. Ostříkne kola, podběhy a prahy. od prachu. Než to oschne tak zatím vytře garáž do který hodil lino a zajede dovnitř. V pátek umeje felicii důkladně a přeleští. Pneu načerní každej den :D

No moc praktický to asi není, co? :myslim

Odesláno

Průmyslový vysavač vydrží skoro vše (mám protool se spešl filtrem na prach ze spojky - na garáž samo zbytečný luxus). Je snad nezničitelný, vysávám s ním od podlahy po čalounění vše, mokré, suché, olej, vodu. Jen udržuji čistý filtr. Jediné mírné mínus - příště vezmu ještě se silnější hadicí, mám nějaký zákl. rozměr...

Jinak já garáž meju zahradní hadicí a režným koštětem...

[upravil dne 22/5/12 20:34 od rootsky]

Odesláno

Přesně jak píše rootsky. Průmyslovej vysavač vydrží opravdu hodně. Vysáváme s ním na firmě jemnej brusnej prach a vůbec nic mu není. Nemáme žádnej speciální filtr a už tam nějakou dobu funguje bez problémů

Odesláno

tak tohle jsem nikdy neresil a to jsem i strikal metlu, co to utesnit, kdyz strikas lak, neni tam pruvan, nic se neviri, neni tedy bordel????????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...