Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

73.minisraz Praha 7.6. 17:00 na Džbáně, snad už tam bude volnej plac :D

Recommended Posts

Odesláno

jedine, ze by mi nekdo pujcil pridavna kolecka :D

Odesláno

Musim se omluvit, ale bohuže lto z \"dětských\" důvodů dnes nedávám ... Pro koho jsem měl něco přivézt, přiveze Scratch.

Dobře zaslalomujte a pokláboste a buďte rádi, bo felda se kuželů nebojí, takže jste každej o jedno místo vejš ... :D

Odesláno
Musim se omluvit, ale bohuže lto z \"dětských\" důvodů dnes nedávám ... :D

Týýýý jo, sem nevěděl, že se Pavlíka takhle bojíš :D

Odesláno

nesnášim když mám něco x dní naplánovaného a práce mi to překazí :roll:grr:(((((( takže jestli by se mi podařilo do půl hodiny vypadnout tak bych možná z holešovic stihla dorazit, na nějakou chvíli, ale jestli ne, tak se neukážu vůbec :(:(:(

Odesláno

Tak z dnešního Džbánu jsem měl konečně po dlouhé době pocit, že jsme se vrátili o několik let zpátky - už dávno nepamatuju, že by si členové P-clubu na srazu neměli kam řiť položit (a dnes to tak prostě bylo).

Bylo to znovuzaložení tradice nebo jen záchvěv pozitivna?

Každopádně je to aspoň pro mně důkaz, že když se chce, všechno jde a přál bych si, aby to tak bylo i nadále.

Odesláno

Jojo byla to parada dorazil jsem pred par minutama a sehnal parkovaci misto hned pred barakem. Jinak Pechy a Moby maji zakaz priblizit se k mymu autu. Pripadne priblizit se muzou ale koukat budou jinam :bacha:D

Odesláno

Jj, paráda, poznal jsem zase pár nových tváří. Peťo, copak ti ty kluci udělali? Nějak zevrubně jste to prohlíželi, když jsem mrkl do zpětného zrcátka:D:papa

Odesláno

Achjo... tak to mě tuplem mrzí že mi to ta práce překazila :((( ještě že koko je za týden... :)

Odesláno

ja jsem zas rad, ze me taky lidi poznali, ikdyz vypadam trosku jako rezervni kristus :mad::D bylo to super, Pe.Trovi patri velky dik, za mistrne zvladnuty marketing :D:)

Odesláno

Ač jsem se prvního srazu bála, nakonec to dopadlo dobře :) Bylo to super a děkuju ;) A ten slalom, to je věc :roll Asi si pořídim domu kužely :D

Odesláno

HOnzaZ: prostě jsme to zkoukli a oběvili pár nedokonalostí jako odchlíplej tapec u dveří nebo nesvítící žárovku SPZ:D:D

švejk:kam si nám na tom okruhu zmizel?

[upravil dne 7/6/12 22:48 od Moby89]

Odesláno

díky za fajn srazík i když jsem se mohl zdržet jen chvíli :papa

a zvláštní dík patří HonzoviZ který se mnou zabil hodinu diagnostikou mé 306 :) :)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...