Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevíte za kolik se dá udělat celolak na naší 307SW, resp. o nějakém lakýrovi??

Barvu si umím za levno sehnat svojí (asi na 99% tam dám modrou RS co má Octavia). Ale zatím jsem sehnal člověka, co chce za práci 20tis., takže i s materiálem by to bylo cca 25tis. a to se mi zdá moc.

Cca před 3 lety se dal celolak udělat za 12 tis., ale ten člověk už nemá přístup k boxu a prostory.. :(

Odesláno

tim spiš by jsi měl specifikovat

-auto bude odstrojene/nebude

-na aute budou nove díly/nebudou

-kolik m2 se bude kitovat

-celolak i zevnitř/jen zvenku

-uni/metla/perleť?

-jakou očekáváš kvalitu?

Odesláno

Pokud to nebudeš mít přes známý a podobně, a celolak je u mě i vnitřek auta, tak počítej 35000.- , ne-li víc. Vše se musí odstrojit, nějaký plochy překitovat a podobně, dá to dost práce.

Odesláno

- auto nebude odstrojené a žádné nové díly nebudou

- kitování moc nebude, max. PZ blatník a PZ dveře, které se nejdřív opraví u klempíře

- celolak jen zvenčí, vzledem k tomu, že modré auto už je a barva bude mít jen lehce jiný odstín

- vlastní barva (vodou ředitelná modrá RS metla - Škoda)

- kvalita? pro mě jako kvalitáře to je složité, ale zkusím přivřít oči, takže co nejméně poteklin a zalakovaných smetí a pokud ano, tak na max. na hranách dílů, kde to není tak moc vidět...

[upravil dne 18/5/12 22:12 od pre.vit]

Odesláno

Chtěl jsi napsat celolak jen zvenku, ne?? Jinak to si myslíš že kitování moc nebude, u 10ti letýho auta je toho habakůk moc;) Věř mi, osobní zkušenost. Jinak cena barvy-metly je u lakování ta nejmenší položka.

Odesláno

Hmm, tak koukám že mi nezbude nic jiného než čekat a hledat. No nic, zatím to asi přestříknem zbytkem barvy, co mi zůstal po lakování nárazníku ať to zbytečně nehnije..

Každopádně všem díkec za postřehy!

• O 2 týdny později...
Odesláno

já chci jen něco zapravit a vyjde mě to na 7tisíc. Pokud by mě někdo řekl, stříknu ti celé za 15tis, tak bych nechala zrovna asi celé,ale za tu cenu ti to nikdo neudělá

Odesláno

Tak mě to nějak nedá sen nenapsat.Celolak před 3lety se dělal od 25OOkč za díl,na autě cca 10dílu(cena práce včetně materiálu)Za 12tis.tak u nějakého borce doma v garáži(ale tím neříkám že to někdo neumí).

Jednodužší pro tebe bude si auto připravit sám a někdo ti ho za 4tis.poleje barvou a lakem nebo si auto nech celé přefoliovat.Barevná škála je obrovská a na 307SW se to dá do 15tis.sehnat.

od laku to nepoznáš a vydrží to stejně a hlavně je to za cca 3dny hotové

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...