DomiFreeman Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Ľudia už som bezradný, prestali mi svietiť hmlovky, šťava do pätice neprúdi, poistky ok, dnes som menil relé a taktiež nič. Netuším kde by sakra mohla byť chyba. Takisto už si dlhodobo neviem dať rady, prečo mi zničoho nič prestalo pootvarať okná pri otvorení dverí... Nevie niekto kde začať hľadať problém ? Možno som niečo vynechal... Citovat
martis Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 zeby nejaka kostra? ktora je napojena na 1 spolocny bod? ako pootvarat okkna pri otvoreni dveri trosku nechapem ze ked otvoris dvere sa ti otvoria okna? ci ako??? Citovat
fejfarz Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Myslel to tak že když otevře dveře tak se přestanou otvírat okna ne ? [upravil dne 17/5/12 23:20 od fejfarz] Citovat
martis Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 u mna zase okna do vtedy funguju pokial je zapnuta spinacka na baterku 1poloha inak nic ale to je coupe mozno to ma inak Citovat
kupák Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Kupé má bezrámová okna, která zapadají rovnou do těsnící gumy na karoserii. Aby se ta guma neorvala, před každým otevřením dveří, když se vezme za kliku, okna automaticky bleskově sjedou asi o 3/4 cm a ppo zavření dveří se zase dovřou do gumy. Pokud to nefunguje, je to problém, protože ta guma se ničí a okno se vyvrací a netěsní. Nefunguje ti to na obou dveřích nebo jen na jedněch? Citovat
martis Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Fuu toto som nevedel a ani by ma to nenapadlo vidno ze z coupe sa francuzi pohrali Citovat
pastorek Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 martis, to bude asi tým že ho nerobili francúzi. Citovat
kupák Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 martis, to bude asi tým že ho nerobili francúzi. No, nevím, jestli země původu je zrovna důvod k radosti. Ale ta firma snad určitou zárukou je.... Je pravda, že ikdyž už jsem něco po českých silnicích najezdil, vnitřek pořád drží, nevrže a neodpadává obložení zadních sloupků jako na 405ce, kterou jsem měl 12 let předtím Někdy se mi po ní stýská. [upravil dne 18/5/12 13:18 od kupák] Citovat
pastorek Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 kupák, nebolo to myslené ako dehonestácia francúzskych či talianskych áut. Len mi prišlo úsmevné aby pežoťák nevedel že kupé robil Pininfarina. Citovat
DomiFreeman Odesláno 18. květen 2012 Autor Odesláno 18. květen 2012 Nejdú oboje hmlovky a oboje okna, neviem ani kde je centrum toho čo to riadi... Od Hmloviek asi natiahnem nové káble na vypínač cez poistku. Len ma zaujíma kde kua môže byť tá chyba. No ale s oknami kde hľadať príčinu... Auto mam v top stave, od kúpy čoilen niečo náznakom pýtalo výmenu, hneď ju dostalo. Ale toto nejako vymeniť neviem, žil som v tom že to robia relátka, dlho som ich zháňal, poriadne zasolil a vuala ono to nejde... A neviem kde je toho centrum... Ešte taká maličkosť, pri zamknutí auta sa vnútorne osvetlenie rozsvieti na pár sekúnd, pri odomknutí sa nedeje nič, malo by to robiť naopak a je to odvtedy čo odišli tie okná... Dnes som vymenil zapaľovač a keď sú svetlá zhasnuté svieti, ak zapnem tak zhasne a mám silný tušák že šecky tie blbosti majú nejakú spoločnú cestu, jednotku alebo boh vie čo ešte... Sú to banálnosti, ale tak posledné blbosti čo mi na aute ostali večne nedoriešené... Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Skús ešte raz prekontrolovať všetky poistky. Hmlovky sú napájané cez relé z okruhu 30 a z toho istého je i vnútorné osvetlenie a zrejme i tie okná. Neviem presne ako to je na kupé ale tieto veci súvisia. Prípadne skús napísať členovi HonzaZ (ak sa nemýlim) výborne sa vyzná v elektrike a má i prístup k schémam. Citovat
DomiFreeman Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Poistky skontrolované, prestriekané šecko kontoxom, bez zmeny... Menil som relátka, 3 tie krabičky dvojkonektorové na dialkové zamykanie (podľa vedenia káblov to mohlo mať súvis), nasypal som tam už nemalú čiastku a bez zmeny... Citovat
Michal.x Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 to je starej model nemáš žádné bsi takže jednoduché obvody mě to příde jak přelámané kabely ve dveřích já bych to dal elektrikářovy musí na to přijít .... já takové věci řešim taky ale k tvému autu to mam jaksi daleko Citovat
marko306 Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Aj v zámku vy teoreticky mohla byť chyba. U spolujazdcových dverách ti to tiež nefunguje? Citovat
DomiFreeman Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Nejde to na oboch stranách, prestalo to naraz, žeby sa naraz prelámali káble v oboch dverách ? Dával som do dverí 200mm MTX audio, vnútro vytlmil a tapacíre tak priklincoval, že rozoberem to len kladivom bez možnosti poskladania Takže moc šupať v dverových kábloch sa mi šupať nechce...Pri montáži alarmu som šahal som tu krabičku čo je pri spolujazdcovi, dvojokonektorová a má nasvedomí centrál dverí, videl by som problém niekde tam lebo nič iné také šahané nebolo, no kúpil som tri a všetky robia to isté... Citovat
kupák Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 poslední offtopic _ pastorku, já to pochopil a ta moje replika byla jen pokus o vtip.. kupák, nebolo to myslené ako dehonestácia francúzskych či talianskych áut. Len mi prišlo úsmevné aby pežoťák nevedel že kupé robil Pininfarina. Citovat
DomiFreeman Odesláno 29. květen 2012 Autor Odesláno 29. květen 2012 Nikto neporadí ? AspoŇ s tými hmlovkami, nerad by som ťahal nanovo káble, keď problém môže byť nejaká banalita... Citovat
krtek 2 Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 a na poistkach(tie co istia hmlovky) mas stavu ked zapnes hmlovky?,relatko ti cvakne ked zapnes hmlovky? [Edited on 29/5/12 14:23 by krtek 2] Citovat
FrantaCV Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Ahoj. Šel bych na to vylučovací metodou. Vezmi si měřák nebo alespoň žárovkovou zkoušečku a začni u pojistky. \"Oťukej\" si zda je na pojistce napětí (při zapnutých mlhovkách) a pokračuj dál přes patici relátka až na konektor žárovky. A nezapomeň taky změřit pojistku. To. že je opticky dobrá, ještě nemusí být pravda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.