309GT Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Já si myslel že tam byl nějakej bzdič,tak je tomu vždycky....Nevim je to asi národní sport poslední dobou,jezdit 30 v obci a mimo 70.Je to holt smůla,snad to dopadne nějak rozumě Hodně štěstí... Citovat
Edison Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Kdepak... Je to jinak... Všude se jezdí 75. Jak v obci, tak mimo obec, včetně dálnic... To je lepší sport... :-D Jinak o \"brzdiči\" před přechodem se nedá říct, že by to byl ten obligátní \"brzdič\". To je situace naprosto a diametrálně odlišná. Bez ohledu na to, jestli tam chodec je, nebo ne.Jestliže auto před přechodem brzí nebo zastavuje, tak prostě musím udělat naprosto totéž a ne ho objet, předjet. Prostě proto, že opravdu nelze předpokládat, že tam nikdo není, když on zpomaluje... Citovat
davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Je tak jak říká Edison. Kdybych měl předjíždět kdekoli tak jo, ale na přechodě :bojim:bojim:bojim Citovat
Krt€K Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Takže jak bych postupoval já.... oznámení na magistrát (úřad) s přiloženou fotkou rychlosti plus popisem dalšího skutku (předjíždění na zakázaném místě).. do měsíce předvolání k podání vysvětlení a řidičák do pračky.. jinak pokud se řeší blokově, sankce se uděluje za horší přestupek, nicméně na blok by se měly psát oba a do systému zadat taky oba. Citovat
Puo Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 sem nikde neříkal že ten předemnou brzdil.... normálně jel výletní rychlostí a tak jsem ho chtěl předjet... kdyby se mu rozsvítily brzdový světla před přechodem, tak bych ho pochopitelně nepředjížděl.... jenže jsem si neuvědomil, že za předjetí na přechodu je to tak velkej hřích.... Navíc mám auto měsíc, 106ku 1.6 Rallye a když v něm jedu, jsem jim naprosto nadšen, doslova omámen a to je ten hlavní důvod, proč jsem si to neuvědomil.... A doufám, že když jsem tím nedovršil 12 bodů a řidičák mi vemou třeba jen na ten půlrok, žádny přeskoušení mě nečeká žejo? Citovat
davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 to by nemělo, to až když ti je vezmou navíc než 12měsíců Citovat
Puo Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Tak jsem se ptal známých ab i poradili co s tím... a, že prej, když se nebudu dostavovat na úřad z důvodu nemoci, služební cesty atd. prostě to budu mít potvrzené, že jsem se nemohl dostavit, po roce od spáchání se to promlčí a jsem vklidu... Jen otázka jak často mě budou předvolávat? tak jednou za měsíc? 12 omluvenek by šlo splašit ... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Puo jasně, vydrbej s nima, přece nebudeš platit pokutu,--je to dnes tak moderní, mezi známýma a rodinou budeš frajer:potlesk, příště toho dědka co jel 50 v obci vytlač na chodník... Citovat
elton Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Puo, jednou už si něco proved, tak bys měl nést i zodpovědnost a trest. Citovat
Puo Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Nepřijdu o práci jen kvuli tomu, že jsem předjížděl přes přechod.... na otázku bych chtěl odpověď a né ty vaše morální řečičky.... jinak zajimavý je, že vyžší vrsta obyvatel si mnohem horší přestupky takto nebo úplatkem maže a já obyčejný člověk nesmím? kdyby to bylo za chlast nebo 100 v obci je to jiná, ale za takovou kokotinu přijít o řidičák? ha, Tak jak je to s tou permanencí předvolání k dostavení se na ouřad? díky Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Můj názor - chce, aby jsme mu poradili, jak obejít zákon, myslím, že k tomu by se Peugeot-forum snižovat nemělo. Svědomí, zodpovědnost a čest mu nic neříkají. Citovat
Puo Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 LOL :D:D eště jednou: Když se omluvím úřadu, že se nemohu dostavit v datum, na které mě předvolávají k projednání přestupku, za jak dlouho mi příjde další dopis? Kdo nechce odpovědět, tak ať drží rypák.... Citovat
Jeny Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 jojo, vyhejbej se tomu, až ti přijde předvolání a přijdou si pro tebe policajti s možnou pokutou tušim až 50 tisíc, tak se tomu ale potom nediv;) Citovat
ChouLu Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Zkus to a nakonec ti napaří ještě další pokutu Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 To záleží na tom kterém úřadu, některý to nestíhá vůbec, jiný to pošle znovu během týdne, dvou. Citovat
Krt€K Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Ano, může to dojít tak daleko, že v předvolání přijde dodatek, že pokud se nedostavíš, bude ti uložena pořádková pokuta do nějaké výše, případně budeš převeden...a to asi není moc velká hitparáda, když ti daj klepeta doma nebo v práci.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.