koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Trochu mě v tomhle případě štve, že si drobné \"opravy\" nezvládnu udělat sám a skusal si to vobec?:aut Lehce, jednou jsem dal kočce půl prášku na spaní a spala tejden Citovat
Kupca Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Já s naším trhačem chodím na veterinu jednou za rok a to navočkovat. Jinak dělám údržbu sám, nebo manželka (stříhání a praní kožichu). Mám ho rád i když mě sere ale žádný velký zásah v řádů tisíců bych mu nedopřál. Připadá mi to trochu uhozený různý operace a natož potom vylepšení vzhledu to je vopravdu už síla. Ješte jsem neřek vo koho se jedná je to York a váží celé dvě kila Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 O tom co je uhozený a co není bych se tady raději nebavil........ takže kdyby ti umíral pes a ty měl dát cca 5000,- Kč tak ho raději necháš chcípnout? Nebo jak mám tomu rozumět? Citovat
Šalda Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Naše fenka měla zánět dělohy, na veterině jsme nechali cca 9000.- a beru to jako samozřejmost, je to prostě člen rodiny. A tom jestli je to dost peněz a nebo ne, se dá polemizovat, ale dneska holt všechno stojí hodně. Citovat
crazybiker Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Jo ci to je dost penez ci ne.... zivot si nekupis za peniaze... a plati to aj pri zvieratach... :-S len najvacsi probelm,ze ma aj male maciatka,ktore vobc nevieme kde su :-S Citovat
MatrixChose Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Šalda: Já kupuju 15 - 17 kg (akce) za cca 950,- a to jenom proto, že máme Yorka a jezevčíka. Mít dva vlčáky tak mi to taky může... Bývalý pes (taky jezevčík) ode mě dostával snad všechno co jsem jedl nebo si to sám ukrad. Granule nijak zvláštní a vitální byl až až. Uspat jsme ho museli jenom kvůli zadním nohám když mu bylo 17 let a 7 měsíců. A dřív jedli jenom zbytky a taky žili. Takže si myslím, že o tom to není. Citovat
h4wk3y Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 normalka... klasicke ockovani a prohlidka, nejdu nikdy pod litra.... . se mi to i rymuje ... Citovat
309GT Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Včera jsem byl zrovna na veterině s naší bestií.Dvě injekce a pět prášků (nějaký vitamíny nebo co) a 800kč + 200kč cesta tam a zpátky.Nelituju ani koruny,jak bylo psáno je to člen rodiny.Známej má mopse a za vyšetření a operace někde v Kolíně na klinice nechal celkem asi 50 000kč,bohužel bez výsledku,ale když na to přijde řeč tak bez váhání by to dal znova.... Citovat
MirekCC Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Mrzí(sere)mě, že někteří veterináři zneužijou lidí, protože vidí, že by dali všechno, jen aby jejich mazlíček byl Ok. Před pěti lety nám onemocněl pes. U veta padlo za cca měsíc a půl 33000. Poslední den jsme tam byli na kapáky 800kč, pak večer na uspání xxx Kč a chybělo nám 30kč, chtěl to dovést další den. Tomu říkám zvěrstvo . Neřekl nám na co umřel, nic! Peníze opravdu vyhozené z okna, člověk udělá všechno, jen kdyby se dostavil výsledek. Pak jsme si pořídili dva další ať jednomu není smutno . Poznali dalšího veta a tak podobně, když nám Herry onemocněl minulé léto, začala mu vypadávat srst. Doktor nám psal mastičky, šampony a všelijaké serepetičky, výsledek nulový a 4000 fuč. Doktor už nás strašil, že bude muset udělat z jeho krve nějaké sérum, cenově okolo několika tisíc Kč, zeptali jsme se, jestli neexistuje očkování. Mnoo existuje a jen 350Kč!! Po očkování klid. Nevím jestli vždy dělají tu dražší variantu léčení... Takhle moje zkušenosti s veterináři Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 A to počkejte, až budete mít děti. Ty teprve lezou do peněz Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 A to počkejte, až budete mít děti. Ty teprve lezou do peněz že by proto tolik mladých párů mělo spíše psy něž děcka?? Citovat
MirekCC Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Peta: Děti nemám a věřím, že stojí hafo peněz . Naši psi jsou jako naše děcka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.