Ferry Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 no tak jestli tam mas nacnuty prepinani smerovek, tak jedina rozumna oprava je vymenou za novy dil a ten je za 7300, objednaci cislo 6242 C2 [upravil dne 6/5/12 13:12 od Ferry] Citovat
honzicek82 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 mux? to mám taky?... já vim, že se musí hledat, ale včera sem to tu pročítal asi tři hodiny a dostal sem se teprv na sedmou stránku ze skoro čtyřset? prý se to dá sehnat na vrakáči za dvojku, nebo tchán má u peugetu velkou slevu, ale zatím tohle neřeším... když dám blinkr do prava a on se pak vrátí, tak se dá automaticky doleva, ale ne pokaždé... ted budou v první řadě potřeba ty rozvody abych měl klid:) Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 z vrakace je riziko, ze budou ve stejnem stavu nebo se do stejneho stavu dostanou po kratke dobe, jistota je jedine novy dil, objednaci cislo jsem ti napsal i cenu, jaka je v peugeotu, tak se zeptej tchana, jakou slevu na to bude mit a kdyz to budes mit dole, tak muzes rovnou sehnat jeste packu tempomatu a cvaknout ji tam, povolit pres diagnostiku a budes mit tempomat raz dva [upravil dne 6/5/12 13:20 od Ferry] Citovat
honzicek82 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 to zjistim, protože 7300 je docela ranec:bojim:bojim Citovat
honzicek82 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 fakt? tempomat je jen přes elektriku? to by bylo fajn Citovat
bubakkaja Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Edituj si ty prispevky.Ten Mux je prave tohle ten novy system pacek obe v jednom. Citovat
fejfarz Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Já jsem je našel tady http://www.autokramek.cz/produkt/p-l-prepinaci-packa-modul-1625690/1903789/ záleží na tom co mají všechno ovládat. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Take te vitam :-) at ti pezotacek slouzi a najedes more kilometru :-) Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Vítej v klubu, obzvláště doporučuju témata: - dvouhmotový setrvačník - řemenice na klice - horní uložení předních tlumičů - repase vstřikovačů - klepání při přejezdu :D:D PS: to jsem po nákupu udělal a málem mě šlehlo, realita byla naštěstí milosrdnější Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Taky tě vítám mezi námi a přeji ti mnoho km s 406 a mnoho příjemných zážitků a spokojenosti:papa. Citovat
krtek 2 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 vitaj v clube ,mohol by si dat nejake foto pochvalit sa Citovat
honzicek82 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 kluci a poradil by mi někdo z vás nějakej dobrej servis kde to mužu dát zkontrolovat diagnostikou? Bydlim rok v Praze Stodúlky a nikdy jsem tu servis nepotřeboval, tak jestli máte někdo nějakou zkušenost, tak budu rád za tip Citovat
honzicek82 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 dík za přivítání... rád bych sem dal fotku, ale nějak sem nepřišel na to jak:( Citovat
Vítek1 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 kluci a poradil by mi někdo z vás nějakej dobrej servis kde to mužu dát zkontrolovat diagnostikou? Bydlim rok v Praze Stodúlky a nikdy jsem tu servis nepotřeboval, tak jestli máte někdo nějakou zkušenost, tak budu rád za tip chomutov Straky http://www.peugeot-chomutov.cz/ nebo peugeot Kly http://www.peugeot-kly.cz to jsou proverene tady na klubu a vi co delaji Citovat
honzicek82 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 trochu z ruky, ne? v Praze bude určitě taky normální slušnej servis Citovat
Vítek1 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Kdyz myslis! ja jel do Kly na rozvody z Brna. A to jen proto ze v Brne jsem nenasel nikoho kdo opravdu zna Peugeoty mozna jeste autorizak ale jak jakej! Ty to mas 20 km coz je nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.