Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no tak jestli tam mas nacnuty prepinani smerovek, tak jedina rozumna oprava je vymenou za novy dil a ten je za 7300, objednaci cislo 6242 C2

[upravil dne 6/5/12 13:12 od Ferry]

Odesláno

mux? to mám taky?:D... já vim, že se musí hledat, ale včera sem to tu pročítal asi tři hodiny a dostal sem se teprv na sedmou stránku ze skoro čtyřset? prý se to dá sehnat na vrakáči za dvojku, nebo tchán má u peugetu velkou slevu, ale zatím tohle neřeším... když dám blinkr do prava a on se pak vrátí, tak se dá automaticky doleva, ale ne pokaždé... ted budou v první řadě potřeba ty rozvody abych měl klid:)

Odesláno

z vrakace je riziko, ze budou ve stejnem stavu nebo se do stejneho stavu dostanou po kratke dobe, jistota je jedine novy dil, objednaci cislo jsem ti napsal i cenu, jaka je v peugeotu, tak se zeptej tchana, jakou slevu na to bude mit ;)

a kdyz to budes mit dole, tak muzes rovnou sehnat jeste packu tempomatu a cvaknout ji tam, povolit pres diagnostiku a budes mit tempomat raz dva ;)

[upravil dne 6/5/12 13:20 od Ferry]

Odesláno

Vítej v klubu, obzvláště doporučuju témata:

- dvouhmotový setrvačník

- řemenice na klice

- horní uložení předních tlumičů

- repase vstřikovačů

- klepání při přejezdu

:D:D:D

PS: to jsem po nákupu udělal a málem mě šlehlo, realita byla naštěstí milosrdnější ;)

Odesláno

kluci a poradil by mi někdo z vás nějakej dobrej servis kde to mužu dát zkontrolovat diagnostikou? Bydlim rok v Praze Stodúlky a nikdy jsem tu servis nepotřeboval, tak jestli máte někdo nějakou zkušenost, tak budu rád za tip

Odesláno

Kdyz myslis! ja jel do Kly na rozvody z Brna. A to jen proto ze v Brne jsem nenasel nikoho kdo opravdu zna Peugeoty mozna jeste autorizak ale jak jakej! Ty to mas 20 km coz je nic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...