Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli ji budeš používat jednou za měsíc, tak je jedno jakou značku.

Pokud častěji, tak TONA jak psal chuck11.

Nevím co všechno s tím chceš dělat, podle toho se odvíjí kvalita gola sad;)

Odesláno

Pouze pozor na to,že TONA se kompletně vyrábí v Číně a tady v Pečkách se to pouze balí do kufříků.Pokud Ti mohu doporučít,tak značku GOLA,tu má registrovanou bývalý ředitel TONY, je to též z Číny jako všechno,ze stejné továrny jako TONA ,ale za lepší peníze ve stejné kvalitě.

Odesláno

Záleží na co to máš, jestli na občasné opravy tak Yato je v pohodě. Původně jsem chtěl tu samou, ale nakonec mám nějakou neznačkovou za 1500,- Kč a taky bez problémů..

http://www.dum-byt-kancelar.cz/dilna/gola-sady-racny-hlavice/gola-sady/gola-sada-1-4-1-2-93-ks.html

U těchto levnějších gola sad je stejně jeden výrobce a pak si to každý balí do svých obalů. Sám prodavač mi řekl, že si můžu vybrat tu neznačkovou za 1500,- anebo značku Gola za 3500,- že je to jen na mě, ale obě jsou stejný jen jiná barva kufříku a logo \"výrobce\" na rukojetích.. Obě mi otevřel a vnitřek byl opravdu ten samý.

Tu samou sadu (na obalu jiný výrobce) jsem našel nakonec našel na netu i za 1200,- takže asi tak..

Odesláno

tak jde mi spíš o tom že ořechy a klíče co mam doma už sou vyšmrndany a jediny co mi zbylo jsou kvalitní z československa ale nemam to kompletní.

Denodeně to používat nebudu spíše na nejakou udržbu auta či motorky ,nebo nějake opravy na doma apodobně.

Nemusím mít nějaký super profi za 11tisic ale ani nějaky bláto.

Odesláno

Já teda osobně s levnějšími gola sadami nemám dobrý zkušenosti, ořechy dá se říct něco vydrželi, ale ráčny jdou vždycky do kelu. Mám doma 4 sady gola sad, z toho 2 nějaký šméčka za cca 1000-1500.- a už bych do nich nešel. Potom dvě TONY, a jsem spokojen.

Odesláno

Já mám opravdu tuhle, tenkrát byla cena v akci nějakých 1580Kč a našel jsem tu samou od mnoha jiných \"výrobců\"

http://www.zbozi.cz/?q=gola+sada+93

Dnes už jich tolik na netu není, je to přece jen pár let co jsem ji kupoval a jak je vidět v odkazu tak ta samá sada má značku Gola. Používám ji celkem často a ráčny stále drží. Máš 2 roky záruku a pokud něco tak takovou ráčnu co je v těhle sadách pořídíš za 400,-.

Odesláno

Záruka je sice 2 roky, ale pokud jdu něco dělat, zejména na autě, a ráčna se mě při opravě odporoučí do věčných lovišť, tak ani nemám čím jet do obchodu pro výměnu, nedej bože že bys musel čekat měsíc na vyřízení reklamace.

na vercajku jsem nikdy nešetřil, a zatím se mě to vyplatilo. To ale neznamená, že čím dražší tím lepší, to určitě ne;)

Odesláno

chlapi, trochu vám do to pokecám:), ty račny vydrží neskutečně hodně, ale pro povolení/dotažení od ořechu cca 22/24 se musí používat TRHAK ze sady Gola, néé ráčna--ta na to opravdu není stavěná...

Odesláno

ozzy1 : Právě že naopak čím více tím lépe. Ráčna má běžně 72 zubů po obvodu a právě záleží na počtu zubů na tom půlměsíci kterým zabíráš do těch zubů po obvodu. Ideální počet je 17 a právě většina těchy levnější jich maj míň i o třetinu. A to je právě ten problém že když potřebuješ pořádně zabrat tak jí strhneš.

[upravil dne 4/5/12 20:19 od Voighta]

Odesláno

Já to myslel tak,že čím více zubů,tím jsou jemnější a tím pádem náchylnější na strhnutí.Možná se pletu.

Odesláno

V praci pouzivame SNAP-ON (dozivotna zaruka, vymena kus za kus, bohuzial neplati na pouzivanie v priemysle) a KOKON co je cina ale naozaj drzi ... snap-on mi uz praskol 2x , kokon ani raz a je dokonca bez ryh :) pouzivana sada snap-on sa da kupit uz za £130 a ziadny dolkad o kupe vraj pri vymene netreba :) mozem sprostredkovat kupu :)

Odesláno

Ja mám velkú sadu Tona.Kúpil som ju za 5€, v rušených voj. skladoch.Dve hodiny som ju umýval tech.benzínom z vosku,alebo čím to konzervovali.Ale mám ešte poctivú československú Tonu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...