MotoMoto Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Jsi si jistý? Někde jsem právě četl, že je určená světelná propustnost pouze pro přední boční a čelní okna. Jak je to vpřípadě třeba N1 kde jsou zadní boční zatemněny úplně. Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 ale svetelna propustnost a homologace jsou dve ruzny veci, homologace 8SD je povoleni jako takove, ze vubec dany vyrobek muze byt pouzit v silnicnim provozu. Svetelne propustnosti jsou pak samozrejme ruzne, u celniho okna nesmi byt zadna folie, u bocnich prednich musi byt propustnost minimalne 65% (coz v praxi,kdy vyrobci davaji skla s urcitou snizenou propustnosti uz ve vyrobe znamena, ze uz folii nemuzes o moc vic zatmavit, aby ses nedostal pod 65%) a u zadnich oken je to jedno Citovat
koblih69 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Nejde o propustnost, ale jak psal Ferry - VŠE co montuješ na auto musí být homologované - takže například - anténa, fólie, 3. brzdové světlo.... Měl by být homologovaný i parkovací asistent a pod. [upravil dne 19/7/12 12:19 od koblih69] Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 OK, tomu rozumím, ale... Třeba u Octavie máme zalepené zadní boční okénka u kombíku (N1) normální černou nepropustnou samolepící folií, není na ní nic vyznačeno a ani k tomu výrobce nic nedával jako homologační rozhodnutí. Jak to tedy prokážu při kontrole. Jo a technickou to prošlo bez ptaní se po homologaci. Netýká se homologace věcí které mohou nějak ovlivnit provoz a bezpečnost provozu? T To je jen příklad. Myslím, že i jiné věci nemají homologaci a na autě jsou. Potahy, koberce atd. Citovat
tyjo Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Dostal jsem kartičku se schválením, mám to na bočních oknech druhé řady a zadních, to nikoho nezajímá, problém se zatmavením je na bočních předních a předních sklech, ty mám originál z výroby, takže nevidím jediný problém !!!! Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 to Tyjo, porad se bavime o odlisnych vecech, jednou je povolena mira zatmaveni skla, druha je atest vyrobku jako takoveho (bez ohledu na miru zatmaveni) pro provoz na pozemnich komunikacich. Vsechny doplnkove vyrobky, ktere chces dat na auto a nejsou homologovany jinym zpusobem (hromadna evropska homologace apod.) by dle ceske legislativy mely mit atest 8SD xxxx (xxxx je cislo atestu, ktery si v CR zaplatil vyrobce) Takze ac nikoho nezajima, jakou miru propustnosti maji folie na oknech v druhe a dalsi rade dozadu, na STK pripadne pri silnicni kontrole by mohlo organy zajimat, zda takovy vyrobek ma schvaleni pro pouziti na pozemnich komunikacich, tedy atest 8SD ci homologaci dle EHK apod. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Taky mi přišlo divný, že by bylo potřeba schvalovat fólie na zadní okna, ale je to tak: Výbava, jejíž technická způsobilost se schvaluje, je stanovena v příloze č. 15 vyhlášky MDS ČR č. 341/2002 Sb. V bodě 20 této přílohy je uvedeno: 20. Zasklení vozidel - střešní okna - plastová okna - technologie oprav skel - tónování skel - fólie (bezpečnostní, ztemňovací, protisluneční pásy) Zde zdroj, ze kterého jsem čerpal: http://www.dekra-automobil.cz/doc/tuning/typove-schvalovana-vybava.pdf http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=p%C5%99%C3%ADloha%20%C4%8D.%2015%20vyhl%C3%A1%C5%A1ky%20mds%20%C4%8Dr%20%C4%8D.%20341%2F2002%20sb.&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CFMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mdcr.cz%2FNR%2Frdonlyres%2F8FF6B685-39BE-4360-9D6D-9C56A33FFE96%2F0%2Fv34102.rtf&ei=jVwIUPWhIsqKswbBs4iMAw&usg=AFQjCNH16Nz-UPbn4pUbd06cggVlktfPwQ Citovat
tyjo Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Podívám se co na té kartičce je, ale stavěli mě tolikrát a nikdy nebyl žádný problém, na xsaře mám ty samé už 5 let a STK 2x naprosto bez problémů. Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 No zajímalo by mě kdo a jak bude chtít kontrolovat černé plastové zaslepovací nálepky na zadních bočních okénkách u kombi v N1, je to prostě kus plastu nalepeného na okně. Citovat
Ferry Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 je to asi tak, ze kde neni zalobce, neni soudce. v praxi to asi nikoho moc nezajima, na druhou stranu, pokud se po tobe nekdo bude chtit vozit, muze si to klidne vzit jako zaminku na autech v provozu jsou samozrejme bezne pouzivane veci, ktere by mely mit atest a nemaji ho a nikdo to moc neresi, obcas se ale najde \"****\", co kvuli tomu muze delat problemy, vsak to znate sami ad ty plastove zaslepky, neni to primo origo produkt skodovky ? pak by to asi bylo jako schvalene prislusenstvi v ramci homologovaneho celku auta Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 To já právě nepoznám, koupil jsem auto z druhé ruky a mělo od počátku přestavbu na N1 takže otázka zda originál a nebo dodělanou prodejcem při prodeji. Je to vcelku jedno, jen že jsem koupil filii na Aukro.cz za 1 Kč a ta určitě žádný atest nemá a chtěl jsem jí použít na zadní okna kde nikoho nezajímá propustnost. Tak nevím zda do toho jít. Když tak to strhnu. Citovat
tyjo Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Tak jsem se pořádně podíval na skla a mám tam homologaci 8SD vzadu propustnost 5% boky 20 %. Motomoto třeba u FABIE když to byla zástavba N1 bylo to homologované jen pro 4 lidy, kvůli přepážce co tam byla, pak se dávat nemusela a N1 bylo kvůli DPH. Citovat
Laďa Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Takže podle dnešního Autosalonu na Primě zadní a boční okna vzadu můžou být scela a úplně neprůhledné. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Jo to samozřejmě můžou, ale přesto musí být ta folie homologovaná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.