ladoga Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Dobry den,tónování autoskel na 807,urcite mnozi mai s tim skusennost,za kolik to stane a jak dloho vydrzi? Citovat
tyjo Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Na xsaře combi mám už 4 roky a naprosto bez problémů na C8 to mám od pátku vzadu úplně černé takže propustnost cca 5% a na bočních zadních oknech propustonst 20 % Cena 5000,- Kč, folie jsou homologované, mám k tomu i nějaký certifikát, který ani není potřeba protože to není na bočních sklech řidiče. Já jsem maximálně spokojen. V úterý bud leštit, tak je vyfotím a dám to sem. Jinak montáž trvá den, ráno v 9:30 jsme auto odevzdal a v 17 hod, bylo hotovo. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Já byl loni zde: http://japkor.cz/cenik.html Mojí 306ku měl polepenou asi za dvě hodiny. Citovat
tyjo Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Ty škábance jsou protože sklo bylo škráblé, jinak ty ostatní odlesky jsou špatným vylštěním. Auto stálo moc na slunci a usychalo to, ale jinak dneska max. spokojenost, protože stálo na slunci a vevnitř bylo přijatelně, určitě to nebylo přehřáté. [upravil dne 1.5.2012 19:58 od tyjo] Citovat
ladoga Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 Hesky,ja mam vzadu tmave zelene,a po stranah videl bych taki zelene Citovat
tyjo Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Lagoda : Takhle je to natonované z výroby ne ? Mě to právě přijde málo, tak jsem si to udělal tak aby nebylo do kufru vidět a nepotřebuji tam ani roletku, takže zloději tam nevidí a mají smolíka Citovat
Tango C8 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Lagoda : Takhle je to natonované z výroby ne ? Mě to právě přijde málo, tak jsem si to udělal tak aby nebylo do kufru vidět a nepotřebuji tam ani roletku, takže zloději tam nevidí a mají smolíka Jo, a proto ti tam vleze, jelikož bude předpokládat že tam něco máš. Citovat
Tango C8 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Já to mám od výroby a bohatě z roletkami to stačí Viz foto v podpisu. [upravil dne 2/5/12 08:27 od Tango C8] Citovat
MotoMoto Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Mě také přijde že roletky stačí bohatě. Citovat
Antonius Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 No jedna vec je to, či je vidieť do auta - ale keď nevidno dnu tak nevidno ani cez auto a to už môže znižovať bezpečnosť pri premávke, keď cez také auto nie je vôbec vidno tak sú problémy napr. pri cúvaní z pakoviska, alebo pri jazdách v kolóne sa skracuje reakcia vodičov pri prudkom brzdení nie je vidno že autá pred takýmto \"zatmaveným\" autom už brzdia. Nemám nič proti fóliám ak majú akú-takú priehľadnosť a neznižujú tak bezpečnosť. Na druhej strane je taká veľmi tmavá fólia (ako to bolo spomínané) možno lákadlo pre zlodejov keď si dávajú otázku \"Čo chcel majiteľ schovať keď si dal také fólie ???\":D Citovat
Korak Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Třeba milenku či milence. tak tak...pro tyto účely je to určitě k nezaplacení Citovat
ladoga Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 ano,mam to puvodne,a ta zelena docela pasue do barvy auta,edine htel bych po stranah vic tmavu zelenu.Gdyz podivam prez zadni sklo do kufru taki moc toho ne vidim,ale pohled s salona dozadu dobry-jako bych ta folie tam ne byla. Citovat
zbynek.su Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 nevíte o někom na jižní moravě za rozumný peníz kdo dává folie? Citovat
zoleeka70 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 u nás na SVK to robia od cca.110€ po XY€...mám to v pláne len sa neviem rozhodnúť či čiene alebo strieborné-zrkadlovky... Citovat
marian76 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Zdravim mam ofoliovane Berlinga aj 2 aj 5 miestne. 2 miestne-zadne kridlove dvere cca 40€ aj s papiermi/robota+dph+preukaz/ 5 miestne 2xsupacky+2xvyklopne+zadne dvere 100€ /komplet/ Folie su tie najtmavsie co mozu byt.Priehlsdnost dnu nolova max.spokojnost.Pick up 1/9rokov/pick up2/5rokov/Multispace/4roky/. Momentalne som riesil ofoliovanie mojej lasky/P807/zadne vyklopne a piate dvere...ALE rozhodol som sa pre pouzitie ANTISTATICKEJ FOLIE/kvazi roletky/ fotky pridam ked bude hotovo... Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Je potřeba homologace folie i na zadní boční dveře a ty zadní malé okénka na stranách? Citovat
xpetrix Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Ja mam od vyroby vzadu a po bokoch modre tonovanie+roletky. Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 vse co se dava na auto ma mit homologaci, i folie na zadnich sklech musi mit homologaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.