Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zase s hrůzou nechal stát Péčko zaparklí u Plusu a oprávněně. Buď mám na to smůlu, nebo nevím, ale pokaždý, když takhle parkuju, tak se mi na dveřích objeví nové škrábance, popřípadě promáčkliny od \"ohleduplných\" řidičů :mad:

Já když vystupuju z auta, tak si dávám majzla, abych to dveřma někomu newodřel, ale přijde mi, že jsem snad jedinej ...

Tuhle jsem parknul vedel koktávky (nutno podotknout, že fakt dost daleko) a ta 100Kg důchodkyně, co nalejzala wotevřela dvéře do 90°C úhle a sedla s 10m (jak jí ty hnáty neudržely). No a jak se to zhouplo, tak křssss ...

No v tu chvíly jsem byl zralej \"na elektrický křeslo\"!

Odesláno

Jj, pojebani kokoti... kdo je ucil parkovat :mad:

Asi si dam na dvere cedulku \"NEOTLOUKAT\"

[Editován dne 13/5/05 Fr@nkie]

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

To se ti nedivím, to bych se taky asi přeskočil. :bojim

Aaaa, to musela bejt dobra rejha... au, au, au.

Odesláno

No u Plusu v Letňanech jsem viděl kvůli takovému bouchnutí dveřma při nastupování do druhého auta rvačku. Chlápek dával do auta nákup a přitom uhodil dveřma do auta vedle, kam zrovna taky někdo nastupoval. Ani ho to nezajímalo a tak ho dotyčný upozornil, že mu praštil do auta. Ten se o to ale nezajímal ani mu neodpověděl tak se dotyčný naštval a praštil mu dveřma do auta taky. No na to ten chlápek ale už samozřejmě zareagoval a odstčil ho na jeho auto. Tak se tam začali strkat v uličce mezi autama, nadávat si, ale bohužel jsem neviděl kdo vyhrál, protože jsem už odjížděl z parkoviště.

Odesláno

neřešil bych to odíráním ani strkáním nebo rvačkou.

informoval bych ho že mi poškodil vůz, pokud by to nechtěl uznat, vyzval bych ho aby se mnou počkal na policii a kdyby ujel, zajistil bych svědky a nahlásil to policii.

a nebo bych se na to vykšlal, však je to jen hromada plechu, plastu, gumy a skla :mad:

jinak jsem se jednou vrátil na parkoviště a dveře nebyly odřené ale promáčklé asi 15 cm dovnitř. naštěstí se nevysypalo sklo. lístek za stěračem samozřejmě nebyl

[Editován dne 13/5/05 zoby]

Odesláno

Detailisti :D

Já v srpnu 2004 přišel k parkovišti a auto tam nebylo :D:D Nikdy by mě nenapadlo, že ukradnou stařičkou, otlučenou a odřenou 309GRD r.v. 1988 :papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Peta

Detailisti :D

Já v srpnu 2004 přišel k parkovišti a auto tam nebylo :D:D Nikdy by mě nenapadlo, že ukradnou stařičkou, otlučenou a odřenou 309GRD r.v. 1988 :papa:papa

Náhradních dílů není nikdy dost. :(

Odesláno

k tomuhle je jen jedna rada parkovat na nejvzdálenějším místě parkoviště od vchodu obchodu (je tam většinou prádno) a nejlépe na krajním místě (alespoň jedna strana chráněná). mk:papa

Odesláno

No a gdyž si tam necháte hodně místa tak se wám mezi wozy nasere nějaká blondýnka s košíkem kterej ji w jednom kuse furt ujíždí a ona z něj wykládá nákup do swého auta. To je taky good. A widím to dost často.

A známá widěla jak někdo drcnul při wyjíždění do jiného wozu, kterej se tou silou posunul o \"celé\" místo dozadu (naštěstí tam nikdo nestál). Odnesl to blatník nárazník i swětlo, a řidič napsal listek nechal ho za woknem poškozené káry a wodjel. Po chwíli přijelo tágo lístek řidič sebral a wodjel taky. Asi si to pak pachatel rozmyslel. I když kdo wí co tam kdo napíše, že? Třeba taky nic, jen to dobře a ohleduplně wypadá. Já bych w takowých případech taky zabíjel. :mad:

Odesláno
Napsán autorem mk405

k tomuhle je jen jedna rada parkovat na nejvzdálenějším místě parkoviště od vchodu obchodu (je tam většinou prádno) a nejlépe na krajním místě (alespoň jedna strana chráněná). mk:papa

Jj, taky se snazim jit cestou nejmensiho odporu.

Ac nechavam okolo sebe pul parkovaciho mista, tak se ty paka snad schvalne narvou co nejbliz, aby mi to mohli omlatit :bojim

Odesláno

Jak tak koukám máme stejné problémy.

A když jsem dotyčného upozornil , že mi bouchnul do dveří, tak mi odbrknul, ty se ale sereš o to auto (on měl starou otřískanou Škodovku). Na to není co říct.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Odesláno

Tak to vypadá že náš trápí jedna a ta samá věc!!! Já už jsem přistoupil k mírnému opatření a to sice, že jsme pořidili takové ty ochrané lištičky, ale dalo to práci najít alespoň trošku pěkné které by ladili s autí.:cool:

Odesláno
Napsán autorem komisar

co ochranný lištišky spíše ten drát co je napájen napětím/elektrický ohradník/to by bylo asi nejlepší on by dostal ještě šok:Ds infarktem

dobrej napad :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...