MJSytic Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Tak jsem zase s hrůzou nechal stát Péčko zaparklí u Plusu a oprávněně. Buď mám na to smůlu, nebo nevím, ale pokaždý, když takhle parkuju, tak se mi na dveřích objeví nové škrábance, popřípadě promáčkliny od \"ohleduplných\" řidičů Já když vystupuju z auta, tak si dávám majzla, abych to dveřma někomu newodřel, ale přijde mi, že jsem snad jedinej ... Tuhle jsem parknul vedel koktávky (nutno podotknout, že fakt dost daleko) a ta 100Kg důchodkyně, co nalejzala wotevřela dvéře do 90°C úhle a sedla s 10m (jak jí ty hnáty neudržely). No a jak se to zhouplo, tak křssss ... No v tu chvíly jsem byl zralej \"na elektrický křeslo\"! Citovat
Bohouš Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 To se ti nedivím, to bych se taky asi přeskočil. Citovat
Návštěvník Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Jj, pojebani kokoti... kdo je ucil parkovat Asi si dam na dvere cedulku \"NEOTLOUKAT\" [Editován dne 13/5/05 Fr@nkie] Citovat
Návštěvník Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI To se ti nedivím, to bych se taky asi přeskočil. Aaaa, to musela bejt dobra rejha... au, au, au. Citovat
Driver Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 No u Plusu v Letňanech jsem viděl kvůli takovému bouchnutí dveřma při nastupování do druhého auta rvačku. Chlápek dával do auta nákup a přitom uhodil dveřma do auta vedle, kam zrovna taky někdo nastupoval. Ani ho to nezajímalo a tak ho dotyčný upozornil, že mu praštil do auta. Ten se o to ale nezajímal ani mu neodpověděl tak se dotyčný naštval a praštil mu dveřma do auta taky. No na to ten chlápek ale už samozřejmě zareagoval a odstčil ho na jeho auto. Tak se tam začali strkat v uličce mezi autama, nadávat si, ale bohužel jsem neviděl kdo vyhrál, protože jsem už odjížděl z parkoviště. Citovat
zoby Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 neřešil bych to odíráním ani strkáním nebo rvačkou. informoval bych ho že mi poškodil vůz, pokud by to nechtěl uznat, vyzval bych ho aby se mnou počkal na policii a kdyby ujel, zajistil bych svědky a nahlásil to policii. a nebo bych se na to vykšlal, však je to jen hromada plechu, plastu, gumy a skla jinak jsem se jednou vrátil na parkoviště a dveře nebyly odřené ale promáčklé asi 15 cm dovnitř. naštěstí se nevysypalo sklo. lístek za stěračem samozřejmě nebyl [Editován dne 13/5/05 zoby] Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Detailisti Já v srpnu 2004 přišel k parkovišti a auto tam nebylo :D Nikdy by mě nenapadlo, že ukradnou stařičkou, otlučenou a odřenou 309GRD r.v. 1988 :papa Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 No lol, dneska se krade fakt vsechno Citovat
Dave_k Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Napsán autorem Peta Detailisti Já v srpnu 2004 přišel k parkovišti a auto tam nebylo :D Nikdy by mě nenapadlo, že ukradnou stařičkou, otlučenou a odřenou 309GRD r.v. 1988 :papa Náhradních dílů není nikdy dost. Citovat
mk405 Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 k tomuhle je jen jedna rada parkovat na nejvzdálenějším místě parkoviště od vchodu obchodu (je tam většinou prádno) a nejlépe na krajním místě (alespoň jedna strana chráněná). mk:papa Citovat
white Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 No a gdyž si tam necháte hodně místa tak se wám mezi wozy nasere nějaká blondýnka s košíkem kterej ji w jednom kuse furt ujíždí a ona z něj wykládá nákup do swého auta. To je taky good. A widím to dost často. A známá widěla jak někdo drcnul při wyjíždění do jiného wozu, kterej se tou silou posunul o \"celé\" místo dozadu (naštěstí tam nikdo nestál). Odnesl to blatník nárazník i swětlo, a řidič napsal listek nechal ho za woknem poškozené káry a wodjel. Po chwíli přijelo tágo lístek řidič sebral a wodjel taky. Asi si to pak pachatel rozmyslel. I když kdo wí co tam kdo napíše, že? Třeba taky nic, jen to dobře a ohleduplně wypadá. Já bych w takowých případech taky zabíjel. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Napsán autorem mk405 k tomuhle je jen jedna rada parkovat na nejvzdálenějším místě parkoviště od vchodu obchodu (je tam většinou prádno) a nejlépe na krajním místě (alespoň jedna strana chráněná). mk:papa Jj, taky se snazim jit cestou nejmensiho odporu. Ac nechavam okolo sebe pul parkovaciho mista, tak se ty paka snad schvalne narvou co nejbliz, aby mi to mohli omlatit Citovat
Pinďa Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Jak tak koukám máme stejné problémy. A když jsem dotyčného upozornil , že mi bouchnul do dveří, tak mi odbrknul, ty se ale sereš o to auto (on měl starou otřískanou Škodovku). Na to není co říct. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Citovat
Tazman Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Tak to vypadá že náš trápí jedna a ta samá věc!!! Já už jsem přistoupil k mírnému opatření a to sice, že jsme pořidili takové ty ochrané lištičky, ale dalo to práci najít alespoň trošku pěkné které by ladili s autí. Citovat
Návštěvník Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem komisar co ochranný lištišky spíše ten drát co je napájen napětím/elektrický ohradník/to by bylo asi nejlepší on by dostal ještě šok:Ds infarktem dobrej napad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.