acatt Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 ... tak som fcera pozeral hokej nasich s kanadou... a zase sme mali raz smolu... super hokej akurat nasi idu domov... vasim to vyslo lepsie.... no co, mozno budete zaseq majstri... Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 No snad to letos po dlouhý době vyjde. Přecejen už si to ti \"důchodci\" zasloužej Citovat
Bohouš Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Mě naštvalo, že to dávali ve stejnej čas, ale i tak jsem přepínal ČT2, STV2 a držel palce. Nehráli jste vůbec špatně - škoda, že jsete to v tý 3 třetině neudrželi, ale holt co se dá dělat. Takže teď fandi čechům........ :papa Citovat
John Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Ja jsem málem přišel o hlasivky při fandění s kámošema..:) Každopádně doufám, že budeme mistři. So to zaslouží ty naši kluci...:D:D Citovat
Dave_k Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Napsán autorem John Ja jsem málem přišel o hlasivky při fandění s kámošema..:) Každopádně doufám, že budeme mistři. So to zaslouží ty naši kluci...:D:D Ty máš s hlasivkama vůbec problé (šebtov 2004). Taky jsem se samozřejmě díval. Udělali z toho dráma až do konce. Pomsta z loňska byla sladká. Škoda že nevyhrály i slováci mohl bejt duel ve finále Česko-Slovensko nebo Slovensko-Česko. :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 HOP HOP HOP!!! Kdo neskáče není Čech!!!! Tak už jen oklepat javory a slavíme titul. Nebojte Slováci, dostanou i za Vás. :papa:D:papa Citovat
Netopýrka Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 A je to doma....a skoro jsem se bála, že si po dlouhé době nedáme s Kakaďani po čuni...ale nezklamali kluci, nezklamali :D Citovat
John Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 HOŠI DĚKUJEM.... jj konec byl jako vždy klasika s Kanadou...Zase to duševně Kanada nezvládla... Hold porážku a pak ještě dostat branku do prázdný brány v přesilovce.. :D:D:D:D:D:D Citovat
michal cermak Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 KDO NESKÁČE NENÍ ČECH , HOP,HOP,HOP:):):):) Citovat
Dave_k Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 Napsán autorem Dave_k HOP HOP HOP!!! Kdo neskáče není Čech!!!! Tak už jen oklepat javory a slavíme titul. Nebojte Slováci, dostanou i za Vás. :papa:D:papa Kdo to říkal ??? MISTŘI!!!!!!!!!!!!!!!!! Už to bylo předem jasný. Jen jsem před mistrovstvím tipoval že budou o zlatou hrát Naši se Švédama. ;) Tak příští rok na olympiádě. :papa:papa Citovat
Tazman Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 A už se perou!!! Byl to super zápas, v tom našem posledním oslabení jsem skoro strachy nedutal, ale dopadlo to jak jinak než výhrou . A pak se začalo oslavovat!!!Po skončení hokeje jsem projížděl náměstím v Nymburku a neobešlo se to bez troubení a cloumaní auta fanoušky. No prostě super atmosféra. :D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 S takovou hrou nemohli naši to finále prohrát - BRAVO :papa Citovat
Neon Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Jojo - jsme jediný, kdo má hattrick v poču medajlůí za sebou... A Kanaďany to musí dóóst sštvát...:D Tak se ani nedivim, že to psychicky neunesli.... Ale pěknej zápas - se š?astnym koncem (pro nás)!!!:cool: Citovat
lamancha Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 paraada - ale nevite proc v te kabine rozmlatili to radio ?? Ze by \"poharovy rozbijeci virus\" ?? Citovat
Bohouš Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Jo jo taky jsem koukal do čeho to tam řežou tou hokejkou.......:D Citovat
vlp Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem Neon Jojo - jsme jediný, kdo má hattrick v poču medajlůí za sebou... A Kanaďany to musí dóóst sštvát...:D Tak se ani nedivim, že to psychicky neunesli.... Ale pěknej zápas - se š?astnym koncem (pro nás)!!!:cool: Tiez som rad ze ste vyhrali, gratulujem:)) akurat ta chcem poupravit lebo Rusi ziskali zlato 9 krat po sebe....takze nie ste jediny Citovat
Neon Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 To bylo jako SSSR (CCCP) - takze to se nepocita Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.