Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

... tak som fcera pozeral hokej nasich s kanadou... a zase sme mali raz smolu... super hokej akurat nasi idu domov... vasim to vyslo lepsie.... no co, mozno budete zaseq majstri...

Odesláno

Mě naštvalo, že to dávali ve stejnej čas, ale i tak jsem přepínal ČT2, STV2 a držel palce.

Nehráli jste vůbec špatně - škoda, že jsete to v tý 3 třetině neudrželi, ale holt co se dá dělat.

Takže teď fandi čechům........

:papa:papa

Odesláno

Ja jsem málem přišel o hlasivky při fandění s kámošema..:):)

Každopádně doufám, že budeme mistři.

So to zaslouží ty naši kluci...:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem John

Ja jsem málem přišel o hlasivky při fandění s kámošema..:):)

Každopádně doufám, že budeme mistři.

So to zaslouží ty naši kluci...:D:D:D

Ty máš s hlasivkama vůbec problé (šebtov 2004). :D

Taky jsem se samozřejmě díval. Udělali z toho dráma až do konce. Pomsta z loňska byla sladká. :D

Škoda že nevyhrály i slováci mohl bejt duel ve finále Česko-Slovensko nebo Slovensko-Česko. :D:D:D

Odesláno

HOP HOP HOP!!! Kdo neskáče není Čech!!!! :D

Tak už jen oklepat javory a slavíme titul. Nebojte Slováci, dostanou i za Vás. :papa:D:papa:D:papa

Odesláno

HOŠI DĚKUJEM.... jj konec byl jako vždy klasika s Kanadou...Zase to duševně Kanada nezvládla... Hold porážku a pak ještě dostat branku do prázdný brány v přesilovce..

:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

HOP HOP HOP!!! Kdo neskáče není Čech!!!! :D

Tak už jen oklepat javory a slavíme titul. Nebojte Slováci, dostanou i za Vás. :papa:D:papa:D:papa

Kdo to říkal ??? MISTŘI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Už to bylo předem jasný. Jen jsem před mistrovstvím tipoval že budou o zlatou hrát Naši se Švédama. ;);) Tak příští rok na olympiádě. :papa:papa:papa

Odesláno

A už se perou!!! Byl to super zápas, v tom našem posledním oslabení jsem skoro strachy nedutal, ale dopadlo to jak jinak než výhrou :D. A pak se začalo oslavovat!!!Po skončení hokeje jsem projížděl náměstím v Nymburku a neobešlo se to bez troubení a cloumaní auta fanoušky. No prostě super atmosféra. :D:D:D:D

Odesláno

Jojo - jsme jediný, kdo má hattrick v poču medajlůí za sebou... A Kanaďany to musí dóóst sštvát...:D:D Tak se ani nedivim, že to psychicky neunesli.... Ale pěknej zápas - se š?astnym koncem (pro nás)!!!:cool::cool:

Odesláno
Napsán autorem Neon

Jojo - jsme jediný, kdo má hattrick v poču medajlůí za sebou... A Kanaďany to musí dóóst sštvát...:D:D Tak se ani nedivim, že to psychicky neunesli.... Ale pěknej zápas - se š?astnym koncem (pro nás)!!!:cool::cool:

Tiez som rad ze ste vyhrali, gratulujem:)) akurat ta chcem poupravit lebo Rusi ziskali zlato 9 krat po sebe....takze nie ste jediny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...