Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevidím důvod proč by nemohli dělat SUV i vyloženě značky sportovních aut;)

Je doba kdy je poptávka po SUV, tak proč ne. Třeba u Porsche to byl hodně dobrej tah, takže proč ne, uvidíme jak to bude vypadat v reálu.

Odesláno
tolhle je pořádný SUV od Lamba...

R7%20210_thumb.gif

ne ten humus z prvního linku...:blicismajlik

Takovej stroj jsem nedávno dojel na nějaký okresce a nedalo se to předjet - upaloval s obrvlekem nějakých 60 km/h.

Odesláno

jj, známej má v Třeboni firmu kde na tyhle bestie dělaj spešl nástavby a když mi ukazoval co to dá, tak sem fakt koukal. Je to trochu o něčem jiným.

Odesláno

Lamborgini původně dělalo traktory a pak z hecu udělali jednoho silničního sportáka a tím to začalo. Jednou se jim tuším,že z ferrari smáli,že umíjou jen traktory a né nic rychlýho.. Tak na ten popud udělali toho prvního sportáka. Není to z mé hlavy ale čet jsem to před léty u doktora v čekárně v jednom automobilovém časopise. :-)

Odesláno
Lamborgini původně dělalo traktory a pak z hecu udělali jednoho silničního sportáka a tím to začalo. Jednou se jim tuším,že z ferrari smáli,že umíjou jen traktory a né nic rychlýho.. Tak na ten popud udělali toho prvního sportáka. Není to z mé hlavy ale čet jsem to před léty u doktora v čekárně v jednom automobilovém časopise. :-)

přesně tak to bylo. Samotnej pan Lamborghini původně kupoval vozy od Ferrariho. Potom chtěl nějakou úpravu a Ferrari se mu vysmál ať se do toho nefušuje a radši si dál staví traktory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...