Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek.Stierače po prepnutí do prvej polohy sa aktivujú a fungujú,čo je v pohode.Po vypnutí motora a znovu naštartovaní sa už ale samé nerozbehnú.Musím páčku do 0 a znova do 1 polohy./samozrejme,že sa bavíme o situácii ked prší:) /Má to takto fungovať,alebo je v niečom chyba, poprípade špatná konfigurácia?Ďakujem za rady a postrehy.

Odesláno

Dakujem za info.Hm,naivne som si myslel ,že pokial páčka zostáva v prvej polohe t.j. že sú aktivované tak by to malo fungovať aj pri dalšom štarte,už som sa chcel v tom vŕtať:D

Odesláno

Nene, vezmi to logicky, co když by byly stěrače přimrzlé, nebo třeba byl senzor zašpiněný a sko suché nebo nedej bože zaprášené. Nebo bys na autě něco dělal ( myl skla ) měl nastatováno a najednou to samo setřelo, protože to zůstalo od minule zapnuté...

Odesláno

Jj, ja len že som to dnes porovnával s kolegovov lagúnouIII a tam to funguje do doby kým to nedeaktivuješ.Tak som zostal trochu mimo a nebol som si istý tým či to je správne alebo nie.

Odesláno

automaticke sterace vecinou pouzival ale cas od casu se mi stane ze kdyz prijdu k auto a odemcu ho tak mi to 1x setre sklo, a to i v poloze deaktivovanych steracu

nevite cim by to mohlo byt, stane se to i kdyz sem sterace den predem vubec nepouzil.

• O 1 rok později...
Odesláno

ahojte, kolega rieši zaujímavý problém (407 rhr 2007)

keď má stierače zapnuté na automatiku (a zaprší), idú obidva, keď zapne manuálne, ide len jeden.

stretol sa s tým už niekto?

môže byť problém v COMe?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...