xxx407 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:) Citovat
alternativ Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Ahoj. Bez navstevy to urcite nepujde Citovat
Ferry Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 obcanku technicak a do peugeota, tam pozadat o papirovou karticku s kodem (plastova je x-nasobne drazsi ) Citovat
cvrlo Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 viem, že v u nás v TESCU je obchodík s kľúčmi, zámkami a pod. a tu ti dokážu imobilizér vyrobiť podľa toho, ktorý máš, vlastne ho okopírujú kolega si dal takto vyrobiť imo, aby si mohol dať spraviť druhý kľúč (má audi) tiež nemal kartu a nebol s tým problém.. neviem, či ti táto informácia pomôže, keďže neviem, aký máš problém ale ak máš len jeden kľúč a chceš druhý, takto sa to dá riešiť:papa Citovat
Vítek1 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 papirova stoji par korun a nemusis pak mit 2 kopie kdyz ztratis klic tak ten starej odhlasis od auta a nikdo s nim neodjede. [upravil dne 18/4/12 13:07 od Vítek1] Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Jak odhlásíš..... když páruješ klíče tak přehráváš všechny které tam byli novýma..... Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:) Jde....jsou tady VIP členové kteří to umí....ale opět platí občanka a v.techničák že je auto tvoje..... Ten kod na kartě slouží jenom k tomu že si oprávněný uživatel pro tento ůkon konfigurace.... [upravil dne 18-4-12 13:35 od Přema] Citovat
straki007 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 viem, že v u nás v TESCU je obchodík s kľúčmi, zámkami a pod. a tu ti dokážu imobilizér vyrobiť podľa toho, ktorý máš, vlastne ho okopírujú kolega si dal takto vyrobiť imo, aby si mohol dať spraviť druhý kľúč (má audi) tiež nemal kartu a nebol s tým problém.. neviem, či ti táto informácia pomôže, keďže neviem, aký máš problém ale ak máš len jeden kľúč a chceš druhý, takto sa to dá riešiť:papa Proto se koncern VW krade jak cokolady. Adame: Kde jak.Nektery prodejce 500,- a nekteri 1000,- S PSA neuspeje. xxx407: Koduje se jenom klic. Nemeni se tam kod immo,ten je tam natvrdo.Koduje se jenom klic do ktereho se vypali prave ten kod z immo.Tzn.budou fungovat jenom ty klice ktere si nechas nacist. Prema ma pravdu.:D:D:D [upravil dne 18/4/12 13:32 od straki007] Citovat
cvrlo Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 lenže mne ho ponúkli urobiť aj na P406... Citovat
xxx407 Odesláno 18. duben 2012 Autor Odesláno 18. duben 2012 Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:) Jde....jsou tady VIP členové kteří to umí....ale opět platí občanka a v.techničák že je auto tvoje..... Ten kod na kartě slouží jenom k tomu že si oprávněný uživatel pro tento ůkon konfigurace.... [upravil dne 18-4-12 13:35 od Přema] A ten pan šikovný z VIP je kterej? občanku a doklady k autu není problem jen se bojim aby se k tomu kodu nedostal nikdo jiny a pak mi s tim neodjel (i treba on) ))) Citovat
Přema Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Věř tomu že podle IP adresy by si ho našli že se na toto auto dotazoval...... no který to ti neřeknu.....ale jsou tady.... Citovat
rotik2 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:) Citovat
rotik2 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 nazdarek...tak karta s kodom stoji v peugeot-e cca 2,70 evri...daju vam ju za 4 prac.dni,,,,idem si pre nu v piatok 27.04.2012,,,neviem ci ju potrebujem,ale robim si druhy kluc,a pp2000 mi pise ze si ju mam pripravit,a bez toho kodu sa bojim pokracovat,,,,mozna to netreba ale ja neviem, Citovat
Dave_k Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Pro přihlášení nového klíče k autu kód imo určitě potřebuješ. Citovat
rotik2 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:) Jde....jsou tady VIP členové kteří to umí....ale opět platí občanka a v.techničák že je auto tvoje..... Ten kod na kartě slouží jenom k tomu že si oprávněný uživatel pro tento ůkon konfigurace.... nazdarek,to znamena ze na PP2000 sparujem(nakonfigurujem) kluce aj bez tej zakaznickej karty s kodom imo...ked pises ze je to len na to ze si opravneny uzivatel...či???a ked to uz sparujem pojde mi aj central(dialkove ovladanie),alebo central sa konfiguruje inde,inak,,,dakujem... [upravil dne 18-4-12 13:35 od Přema] Citovat
rotik2 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Pro přihlášení nového klíče k autu kód imo určitě potřebuješ. super ked nepotrebujem ten kod...ale ja radsej nerisknem,,,rano idem do wien a nerad by som nenastartoval:D:roker Citovat
Přema Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Jak super.....bez toho kodu nespáruješ immo v klíči.... Citovat
bart.lbc Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Jak Píše Přema kod potřeba je já ho neměl ale v peugeotu mi to spárovali. Přijímací technik ho zdělil jejich autoelektikáři a ten klíče spároval. byl jsem i překvapený nic jsem neplatil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.