Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:)

Odesláno

viem, že v u nás v TESCU je obchodík s kľúčmi, zámkami a pod. a tu ti dokážu imobilizér vyrobiť podľa

toho, ktorý máš, vlastne ho okopírujú

kolega si dal takto vyrobiť imo, aby si mohol dať spraviť druhý kľúč (má audi)

tiež nemal kartu a nebol s tým problém..:myslim

neviem, či ti táto informácia pomôže, keďže neviem, aký máš problém ale ak máš len jeden kľúč a chceš

druhý, takto sa to dá riešiť:papa:papa

Odesláno
Chlapy kdyz sem nedostal k autu kartu s kodem k imo. dal by se nekde ten kod znovu ziskat a i preprogamovat puvodni kody v imu se dvema sadama normalnich klicu? Jde tohle udelat bez navstevy v siti pezota? dik za informaci:)

Jde....jsou tady VIP členové kteří to umí....ale opět platí občanka a v.techničák že je auto tvoje.....

Ten kod na kartě slouží jenom k tomu že si oprávněný uživatel pro tento ůkon konfigurace....

[upravil dne 18-4-12 13:35 od Přema]

Odesláno
viem, že v u nás v TESCU je obchodík s kľúčmi, zámkami a pod. a tu ti dokážu imobilizér vyrobiť podľa

toho, ktorý máš, vlastne ho okopírujú

kolega si dal takto vyrobiť imo, aby si mohol dať spraviť druhý kľúč (má audi)

tiež nemal kartu a nebol s tým problém..:myslim

neviem, či ti táto informácia pomôže, keďže neviem, aký máš problém ale ak máš len jeden kľúč a chceš

druhý, takto sa to dá riešiť:papa:papa

Proto se koncern VW krade jak cokolady.

Adame: Kde jak.Nektery prodejce 500,- a nekteri 1000,-

S PSA neuspeje.

xxx407: Koduje se jenom klic. Nemeni se tam kod immo,ten je tam natvrdo.Koduje se jenom klic do ktereho se vypali prave ten kod z immo.Tzn.budou fungovat jenom ty klice ktere si nechas nacist.

Prema ma pravdu.:D:D:D:D

[upravil dne 18/4/12 13:32 od straki007]

Odesláno

Jde....jsou tady VIP členové kteří to umí....ale opět platí občanka a v.techničák že je auto tvoje.....

Ten kod na kartě slouží jenom k tomu že si oprávněný uživatel pro tento ůkon konfigurace....

A ten pan šikovný z VIP je kterej? občanku a doklady k autu není problem jen se bojim aby se k tomu kodu nedostal nikdo jiny a pak mi s tim neodjel (i treba on) :))))

Odesláno
Odesláno

nazdarek...tak karta s kodom stoji v peugeot-e cca 2,70 evri...daju vam ju za 4 prac.dni,,,,idem si pre nu v piatok 27.04.2012,,,neviem ci ju potrebujem,ale robim si druhy kluc,a pp2000 mi pise ze si ju mam pripravit,a bez toho kodu sa bojim pokracovat,,,,mozna to netreba ale ja neviem,:):roker

Odesláno

nazdarek,to znamena ze na PP2000 sparujem(nakonfigurujem) kluce aj bez tej zakaznickej karty s kodom imo...ked pises ze je to len na to ze si opravneny uzivatel...či???a ked to uz sparujem pojde mi aj central(dialkove ovladanie),alebo central sa konfiguruje inde,inak,,,dakujem...

Odesláno
Pro přihlášení nového klíče k autu kód imo určitě potřebuješ. ;)

super ked nepotrebujem ten kod...ale ja radsej nerisknem,,,rano idem do wien a nerad by som nenastartoval:D:roker

Odesláno

Jak Píše Přema kod potřeba je já ho neměl ale v peugeotu mi to spárovali. Přijímací technik ho zdělil jejich autoelektikáři a ten klíče spároval. byl jsem i překvapený nic jsem neplatil.:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...